Lag en probiotiske mat kefir å forbedre fordøyelsen

Oppdag hvordan å lage kefir å gi kroppen din fordelene med en god probiotiske mat du kan gjøre i ditt eget hjem for å forbedre fordøyelsen og helsen til hele tarmen.

kefir

Kefir er så lett yoghurt som det er tilgjengelig i butikkene, men gjør det hjemme er bedre fordi den inneholder mange flere stammer av gode bakterier som kommersielle. For å være mer spesifikk, hjemmelaget kefir, er det 7 ganger mer tett i probiotika, som er kjøpt i handelen.

Disse probiotika vil leve og kolonisere tarmen, vil beskytte deg mot giftstoffer, dårlige bakterier og øke immunitet. Det er krydret og kremaktig, i likhet med kjernemelk eller vanlig yoghurt. Det gjør også det lukter bedre på mange måter.

Men selv om jeg liker yoghurt, Kefir er meget forskjellige stammer innekolonisere tarmkanalen, og ikke bare gå ut der å gi en midlertidig fordel. Noen av stammene i kefir er aggressive i naturen også, hvilket betyr at angrepet og ødelegger patogener og bekrefter domenet kontroll tarm-miljø.

Dette er grunnen kefir spiser mye når du har tarmproblemer ubalanse, Du kan noen ganger utløse en krise midlertidig kur ved reduksjon av patogener i tarmen. Spis mye av yoghurt sjelden forårsaker denne type reaksjon, fordi effekten på fordøyelsen helse er mye jevnere.

Videre inneholder kefir mye rekke bakterier og gjærsopp gunstig kamp candida problemer.

Hvordan lage din egen kefir

Utmerket ting om denne hjemmelagde sunn mat er at du kan bestemme hva bruke til å lage melk. Kefir korn er veldig allsidig og kan brukes til å culturizar kumelk (rå eller pasteurisert), geit melk, soyamelk eller kokosmelk, gi folk med laktose følsomhet, rekke alternativer.

For å gjøre kefir hjemme, trenger du "kefir korn". Disse frø ligner på ris pudding. Små curds er sammensatt av levende gjær og gunstige bakterier. Din "nye kjæledyr" holdes i live ved å mate melk; selv om kokosvann og mandelmelk jobber også.

Ikke slutte å lese: Mikrober som styrer tankene dine.

Ved fremstilling av kefir

 • Legg til korn til en glasskrukke. Ikke bekymre deg om sterilisering, bare for å være ren.
 • Hell melken du ønsker, med et forhold på en spiseskje med bønner til en kopp melk (alltid prøver å bruke økologiske produkter gratis beite). Bare eksperimentere for å se hvordan teksturen og smaken du får.
 • Dekk med noe å puste fordi gassen utgivelsen melk gjæring. En kaffefilter og en gummi / gummibånd fungerer svært godt.

hvordan du lager din egen kefir

 • La den stå i direkte sollys i 12-24 timer. Fermenteringstiden kan variere avhengig av omgivelsene eller mengden av kornene i forhold til melk (jo flere korn eller høyere temperatur, desto raskere blir det) temperatur.
 • Når melken blir tykk og sprudlende, du vet den er klar.
 • Helle innholdet i et dørslag, frem og tilbake med en skje til å hjelpe kefir å sive.

kefir probiotiske drikke

 • Saca drenert kefir korn. Ikke skyll, bare satt tilbake i en ren krukke, tilsett melken, og dekke. En ny gruppe vil være klar i morgen. Eventuelle overskytende kefir kan oppbevares i kjøleskapet, dekket lett i et par dager.
 • Hvis du finner ut at korn multiplisere raskere enn du kan drikke, så kan du spise dem eller dele dem, eller sette i fryseren som en backup i tilfelle noen dør.
 • Du kan også lagre dine bønner med melk i kjøleskapet for å bremse gjæring. Hvis du gjør det, må du la den ut for et par dager for å tillate kolonien er gjenopprettet. Noen av mikrober dør av kulde.

Lag din egen kefir hjemme

Dette er hva som skjer når du forlater den for lenge. Du kan se at melk er blitt separert. fortsatt god imidlertid bare rørt og filtrert. Eller hell væsken og gjøre rømme eller ost. Jo lenger lov til å gjære, er høyere folat-innhold. Det vil også bli tykkere og Tanger.

Hvordan bruker kefir

Kefir kan nytes alene eller du kan også bruke den som en salat dressing, også når du trenger en erstatning for kjernemelk, rømme eller yoghurt. Eller lage en smoothie med frosne frukt og søtet med honning. du kan tilberede din kefir vegansk kokosmelk hvis du ikke spiser animalske produkter.

Ikke stoppe å lese: Diet å avgifte lungene i tre dager

som forbruker kefir

Hvor å få og hvordan du kjøper kefir korn

Du kan kjøpe bønner (også kalt tibetansk sopp) på Internett eller i helsekostbutikker, men det er bedre at jeg deler en venn slik at du kan kontrollere om korn er sunt og fungerer veldig bra å lage kefir.

Du kan også ta som en referanse disse instruksjonene når du søker kefir korn.

 1. Du kan kjøpe fersk kefir korn eller avlinger pulver. Ferske korn er det foretrukne valget for folk som regelmessig forberede kefir. Korn er lett å forplante, så du må kjøpe dem bare én gang.
 2. Kulturer pulver som består av gjær og bakterier inaktive, er mer hensiktsmessig å lagre og behøver ikke å overvåkes alternativ. Imidlertid har pulverisert form en utløpsdato, og behov for å skaffe jevne mellomrom.
 3. Som vi har nevnt ovenfor, spør dine bekjente som liker denne maten, hvis du kan gi noen kefir korn. Kefir kulturer vokser svært raskt. Spør en venn til overmål, er det den enkleste måten å få frisk kefir korn.
 4. Leter du etter en web-katalog over nærliggende mennesker som deler korn. Det er flere Internett-kataloger som opprettholder lister over folk (og deres plassering) tilbys å donere eller selge sine kefir korn. Hvis noen på listen bor i nærheten av deg, ta kontakt med dem og spørre.
 5. Du kan også delta i et diskusjonsforum på internett for fans av kefir. Det er mange grupper og diskusjonsfora for å diskutere utarbeidelsen av denne rik mat. Mange av disse fora har en side der brukerne kan liste korn tilgjengelig for donasjon eller salg.
 6. Administrer bønner ordentlig. Når du kjøper korn, er det nødvendig å behandle dem godt for å holde dem i live. Den beste måten å gjøre dette på er å holde dem i en krukke ved romtemperatur og legge til glasset fersk melk hver dag. De kan også oppbevares i kjøleskap i inntil to uker.

Forskning og Skrive: Livet Lucida
Bilde Shutterstock


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

67 − 61 =