7 effektive stillinger for å trekke gassene

Flatulens kommer fra ordet "luft" gassblanding som utvikler seg i fordøyelsessystemet. Det overskytende gass - når ikke frigjøres som gass - kan føre til ubehag og smerte på grunn av svelling. Og, selvfølgelig, kan overdreven farts forårsake forlegenhet i sosiale situasjoner. Selv om du regelmessig bruker og nyte den nyeste teknologi som filtrerer farting i undertøy, er det fortsatt problemet med støy. Men det finnes måter visse stillinger som er funksjonelle for å trekke gassene. For eksempel kan yoga hjelpe deg med det på en svært effektiv måte.

stillinger for å trekke gassene

Kan yoga hjelpe takle overflødig farts? Ja og nei. En sunn kropp, selvfølgelig, ha et sunt fordøyelsessystem som kan redusere flatulens til en viss grad, jo verre vi alle trekke gasser. Men yoga for å avlaste gass, noe er verdt å prøve.

Merk at yoga er ikke en mystisk, åndelig eller paranormal aktivitet som frigjør blokkert energi, er det bare et sett av rutinemessige øvelser med vekt på stretching. Yoga er også en aktivitet som kan styrke viktige muskler som er involvert i fordøyelsen, og kan bidra til å avlaste hevelse assosiert med luft i magen og reduserende gasser, eller i det minste bidra til å trekke gasser under mer kontrollerte situasjoner. Faktisk virker det så bra at mange frykter dem gratis yogatimer.

7 effektive stillinger for å trekke gassene

Du kan finne det fordelaktig å gjøre noen effektive yoga for å lindre gass før du går til jobb eller ditt møte eller en avtale på natten, slik at du kan frigjøre overflødig gass i privat i stedet for i gruppesituasjoner.

Pavanmuktasana holdning eller holdning Wind utgivelse

yoga holdning Pavanmuktasana å trekke gasser

Pavanmuktasana betyr frihet fra luften, og som navnet tilsier, kan være nyttig med problemer knyttet til magen gass.

Len deg tilbake og ta det høyre kneet til brystet. Interlace fingrene på begge hender på toppen av kneet for å holde det i brystet. Nå løfter hodet og prøve å ta kneet med nesen. Hold pusten og bo i denne posisjonen i 10 til 20 sekunder, deretter slappe av og rette ben.

Ikke stoppe å lese: Singing forbedrer helsen din

Yoga stilling for å trekke gasser Pavanmuktasana

Gjenta dette med venstre kne.

Gjenta dette med begge knærne holdt i brystet og prøve å plassere nesen mellom knærne.

Gjenta trinnene over tre eller fire ganger. Føler du gassene ennå?

Halasana holdning eller stilling av plogen for å trekke gassene

yoga holdning pløye å trekke gasser

Den Halasana eller plog holdning, hjelper ryggraden mer fleksible. Halasana forbedrer også styrken av muskler og nerver i ryggraden, er en effektiv øvelse midje, massere fordøyelsessystemet for å avlaste flatulens problemer bidrar til å trekke gasser.

Ligg på ryggen med bena og føttene sammen, armene i sidene, hendene ved siden av lårene.

Hold bena rett, innhalere sakte, og heve bena 30 grader, 60 grader og 90 grader med en pause på hvert trinn.

Som du puster skyver bena lenger over hodet og fortsetter deretter til de berører gulvet uten å bøye knærne.

Strekke på bena så mye som mulig for å sterkt trykk haken til brystet.

Deretter løfte hendene og prøver å holde tærne, og holde den posisjonen alt fra noen sekunder til tre minutter - avhengig av din evne og komfort nivå - puster normalt.

Slutt sakte går gjennom trinnene som er beskrevet ovenfor, men i motsatt rekkefølge.

Dhanurasana eller bow posere

yoga Bow Pose Dhanurasana å trekke gasser

Dhanurasana er en yoga stilling styrker abdominal organer, og Det gir lindring for forstoppelse og overdreven flatulens.

Ligg med ansiktet ned med armene utvidet ved siden av kroppen din og bena rett.

Bøy bena i knærne, bringe dem frem slik at du kan godt ta anklene med hendene.

Ikke stoppe å lese: Cure forstoppelse med lakserolje

Som du inhalerer, strekke på bena igjen og hever hennes lår, bryst og hode over gulvet samtidig. Armene skal være rett, og vekten av kroppen din bør være på navlen. Knærne skal være tett, og stillingen må opprettholdes i noen sekunder mens du puster opprettholdes.

Pust og frigjør gasser som kan være venter på å komme ut av kroppen din.

Yoga holdning glad baby å trekke gasser

Glad baby yoga holdning til å trekke gasser

Ligg på ryggen, og som du puster ut, bøy knærne mot magen.

Som du inhalerer, ta tak i utsiden av føttene med hendene. Et belte på hver fot kan hjelpe hvis du har problemer med å nå føttene med hendene. Utvid knærne litt bredere enn overkroppen, og flytte dem inn i armhulene.

Plasser hver ankel direkte på deres respektive kneet slik at leggen er rett i bakken. Skyv føttene med hendene - eller belter - som du rulle hendene ned for å skape motstand.

Beveg lårene mot kroppen og bakken mens ryggraden er strukket.

Hold et halvt minutt til ett minutt, deretter bringe føttene på ryggen på gulvet mens du puster ut.

Nå, som nevnt ovenfor, noen mennesker er redd for å delta på yogakurs eller trening fordi de er redd for å gå gjennom ubehag av å holde gasser i timene. først farts er naturlig og det skjer med alle. For det andre, hvis du kan stå det faktum at du fortsatt kommer til å lage litt støy, du kan i det minste eliminere lukt under yoga undertøy med filter farts.

Denne type undertøy er behagelig og diskret og umulig å oppdage, og aktivert karbon - karbon eller filterlag - ikke begrenset til å maskere lukt, fullstendig eliminert.

Livet skrive Lucida
bilder fra Shutterstock


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

15 − 8 =