Hvor lang tur å gå ned i vekt

Turgåing er en av de enkleste og mest effektive øvelser. Turgåing kan også bidra til å forbedre helse og tone musklene mens miste vekt. Men bare noen få er klar over at gå ned i vekt mulig, kan det hjelpe deg å miste en halv kilo eller mer per uke, og opptil 9 kilo i 5 måneder uten spesiell diett diett eller annen opplæring. Vil du vite mer? Ikke la lese informasjonen nedenfor.

walk-å-miste-vekt-trening

Dette er akkurat den tiden du har til å gå ned i vekt

Turgåing kan også bidra til å forbedre helse og tone musklene mens miste vekt. Men trenger du å vite noen viktige prinsipper om å gå for å gå ned i vekt på denne måten.

Først to faktorer som bestemmer antall kalorier forbrent under gange, hvor du går, og din kroppsvekt. For eksempel, hvis du går til en gjennomsnittlig hastighet på 6,5 miles per time, kan du brenne 400 kalorier på en time, deretter 4,5 km. flere vil hjelpe deg å miste ekstra 300 kalorier.

Hvis du gjør en daglig plan og du bruker skritteller for å hjelpe deg når du går, kan du få bemerkelsesverdige resultater.

Skritteller eller håndleddstropp bidrar til å styre den daglige øvelser, samt øke sjansene for å oppnå de ønskede effekter. Ta ham nær hoftene, ikke tunge, men teller trinnene du har gjort i løpet av dagen.

På denne måten vil du vite nøyaktig hvor mange flere skritt må gjøre for å gå ned i vekt.

Derfor, hvis du gjør 7000 skritt om dagen og fortsatt ikke gå ned i vekt, kan du matematisk løse problemet og finne ut hvordan du legger til kjørelengde i henhold til et antall kalorier du bør brenne.

Ikke stoppe å lese: Banana Diet for Vekttap

De fleste bør gjøre 2000 skritt i 1,60 km. å brenne kalorier, er vanligvis 100 kalorier brent i 1,60 km. Skrittelleren teller skrittene dine og finne ut hvor mange kalorier du forbrenner og hvor mye mer er nødvendig. Dette er forklart nedenfor:

 • 1,60 km = 2000 trinn og 100 kalorier brent
 • 1/2 kilo - 3500 kalorier
 • Tap av 1/2 kilo i vekt per uke = 500 kalorier om dagen
 • 10 000 skritt om dagen vil hjelpe deg å miste en halv kilo i uken

Tips for å nå 2000 skritt

Men, kan du begynne langsomt og deretter øke antall skritt. Følgende tips vil hjelpe deg å nå 2.000 trinn:

 1. Ikke bruk en taxi eller buss, gå til fots
 2. Du kan gå med barna til skolen
 3. Parkere bilen bort fra stedet hvor du går
 4. Du kan gå til ditt hjem eller arbeid, eller gå av bussen halvveis
 5. Bruk trappen i stedet for heisen
 6. Noen skrittellere si antall tapte kilo og et antall kalorier brent, som også kan stimulere deg. Hvis mulig, kjøpe en god kvalitet skritteller vil ta opp alle trinnene og kalorier brent alt, for å kontrollere dine prestasjoner, og fremme prosessen med vekttap.

walk-å-miste vekt

Gjør rutinen av å gå ned i vekt mer interessant

 1. Du må lytte til din favorittmusikk, som vil motivere deg til å fortsette å gå.
 2. Du må endre rutine og gå i forskjellige parker, områder og nabolag.
 3. Inviter en venn til å følge deg til å gå en eller to ganger i uken, for å unngå at det blir en kjedelig daglige oppgave.
 4. Du må hele tiden endre spor og nyte nye steder å gå. Dette vil være en interessant reise vandring i naturen.
 5. Når det er kaldt, kan du kjøpe en tredemølle og se en film eller TV-serie mens du går

Ikke slutte å lese: Tips for å redusere insulinresistens å miste buk fett

Selv om vi alle vet hvordan du skal gå, vil noen tips om stil øke effekten av trening.

derfor, når du går ut for å gå for vekttap, gå med hodet høyt, fokusere øynene 30 meter fremover, stramme magen i samme retning med ryggraden, og stram rumpe. På denne måten vil du forbedre drastisk effekter.

Når det kommer til hvor mye er nok, kan du først konsultere legen din, som kan fortelle om kroppen din er sunt for denne øvelsen, og vil gi deg råd om hvor mye som er nødvendig, men ikke mer enn nok.

Først gå tre ganger i uken i 15-20 minutter, deretter gradvis øke rutine. Den optimale tilstanden er å kunne gå 30-60 minutter hver dag i uken. På denne måten vil du bruke turen til å få fantastiske effekter på en helt naturlig måte og uten strenge dietter.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

88 − 83 =