12 naturlige rettsmidler for å fjerne flått

Mange ser på flått som harmløse små blodsugerne, men faktisk har muligheten for en ødeleggende sykdom. Ikke få panikk, er det å sette i verk vite noe av naturlig rettsmidler for å fjerne flått av de mest effektive måtene kjente.

fjerne flått

Vi vet alle hvor irriterende det kan være å måtte forholde seg til de små bugs som insisterer på å være en del av familien uten å bli invitert. Vi viser til kakerlakker og maur, som faktisk, de er så smarte og resistente organismer som knapt noen ganger vi gjør dem gå.

Og ikke bare er disse profesjonelle bugs gi oss hodepine, er også lopper er en skikkelig plage når du nærmer sesongen og spesielt hvis vi har kjæledyr hjemme.

Vel, sommeren er på vei som betyr at det er et tegn på loppesesongen, men også andre små at binder seg til klanen av små ubudne gjester: flått, som er der vi vil konsentrere oss om denne anledningen.

Hva er flått

Flått er små leddyr, blodsugende knyttet til edderkopper, midd og skorpioner. Noen ganger fant den i hagen, spesielt de med dype vegetasjon og en sterk bestand av den lokale fauna.

Ikke alle flått bærer sykdom og infeksjon priser på ett sted kan variere fra år til år, men som viktige data, bør du vurdere at når en hake overføre smitte, er risikoen for smitte øker med tidsflått pinner, men det kan oppstå når som helst under matingen. Overføring av sykdommen kan være i mindre enn en dag.

Tegn og symptomer på et flåttbitt

Som flåttbitt er ofte uoppdaget, kan det være vanskelig å finne ut hvor lang tid det har stuck. Enhver flåttbitt bør vurderes som kan utgjøre en risiko for infeksjon.

Voksne er oftest bitt rundt bena. Små barn er vanligvis bitt over midjen, du gjør endringer på hårfestet og hodebunnen.

En flåttbitt er vanligvis smertefri. Det er smertefri selv etter bittet. Imidlertid oppstår flere problemer når flåtten faller etter fôring på blod. Tegn og symptomer inkluderer:

 • kløe
 • rødhet
 • brenning
 • intense lokalisert smerte
 • utbrudd
 • pustevansker
 • nummenhet
 • hevelse
 • svakhet
 • vomits
 • feber
 • hodepine
 • leddsmerter

fjerne røde flått

Flått og Lyme sykdom

Flått overføre Lyme sykdom, en inflammatorisk sykdom kjennetegnet ved en første utslett frysninger, hodepine, feber; senere ved muligheten for artritt, nevrologiske og hjerteforstyrrelser.

En enkelt flåtten kan føre til et stort problem for deg og ditt kjæledyr. Så hvorfor vente på at noe skal skje? La oss begynne.

12 naturlige rettsmidler for å fjerne og / eller frastøter flått

Rosmarin og kanel

10 dråper rosmarin eterisk olje, 7 dråper eterisk olje av kanel, 3 dråper eterisk olje av sedertre, 2 spiseskjeer søt mandelolje. Legg alle oljer i en glasskrukke og rist godt. For å bruke bare bruke litt på hendene, gni dem sammen og bruke hvor du trenger det.

Ikke slutte å lese: Naturlig rettsmidler for å behandle gåsehud

rose geranium essensielle oljen

fjerne flått rose geranium

Et annet godt triks er å bruke eterisk olje av rose geranium. Det er en god hake frastøtende i dyr. Bare sette en dråpe mellom skulderbladene av dyret og haleroten før avreise med ham (dette midlet brukes kun for hunder).

Blanding av basilikum, sitron, kanel, sedertre, lavendel og Pennyroyal

Disse aromaterapi oljer er en naturlig avstøtende mot flått. For fjerning av flått, fremstille en blanding av hvilke som helst av de tre oljer.

Blande en dråpe av hver av de tre oljer valgt og ren mandelolje. Rør godt og suge en klut i den. Pakk klut på kjæledyret ditt. Det rette hjelper også på å fjerne flått fra menneskelig hud. Du må bare gjelder for huden.

Organisk neem olje

Du kan også lage en spray olje organisk neem. Du må blande ½ unse organisk neem olje med ½ eller ¼ unse av flytende såpe miljøvennlig.

Rør godt og tilsett denne løsningen til to kopper vann. For en sterkere oppløsning, 2 ml blanding av såpe med to kopper vann. Deretter tilsett 5 ml neem olje til det. Fyll en sprayflaske og bruke den umiddelbart.

Neem olje er også nyttig i å fjerne flått menneske. Bare bruke noen dråper neem olje forsiktig på huden, spesielt dekker det berørte området.

sitrus

fjerne flått Citrus

Sitrusfrukter er funnet veldig i appelsiner og sitron. Alt du trenger å gjøre er å forberede naturlig olje frastøtende av disse sitrus. Fjern sitron skreller og / eller oransje og kok dem. La avkjøle naturlig. Anvende den resulterende væske på det berørte området pet.

Note Denne ressursen er ikke egnet for katter, fordi de ikke liker sitrus dufter.

Du kan også legge til sitronsaft eller appelsinjuice i et glass vann. La koke i noen tid. I løsningen, legger 5-15 dråper sitrongress olje. Rør godt og la den avkjøles. Påfør forsiktig over det berørte området.

Ved hjelp av kam

Combs er den billigste og enkleste middel for flått. Ved retur fra en morgentur, ikke glem å gre ditt kjæledyr. Gre en gang om dagen bidrar til å fjerne flått krypende på huden til kjæledyr. Combs vil sikkert feie deg av flått og hindre irritasjon.

hvitløk

Hvitløk er en sterk hake frastøtende. Hvitløk bør inntas i tilstrekkelig mengde. Når det gjelder hunder, kan de ikke spise rå hvitløk alene, så det kan være skadelig for dem Hunder må serveres med mat og supper som inneholder hvitløk.

Du kan også bruke hvitløk pulver i stedet for rå hvitløk. Bare legg 1/8 ts hvitløkspulver per kilo vanlig hundefôr.

natriumbikarbonat

fjerne flått natriumbikarbonat

Natriumbikarbonat er en naturlig middel for å fjerne flått dyrekroppen. For å bruke natron mot flått, er det nødvendig å blande en halv teskje bakepulver og salt.

Ikke stoppe å lese: årsaker og naturlig rettsmidler for acid reflux og sår

Legg denne tørre blandingen til fire unser eple cider eddik. Hell denne blandingen i en sprayflaske fylt med 4 oz av varmt vann. Dryss i kjæledyr.

Pass på å ikke komme i øynene til kjæledyr når du søker. Du kan også lage en lime ved å legge små mengder vann i to spiseskjeer natron. Påfør direkte til problemområdet.

kanel olje

Kanelolje er meget nyttig i å fjerne flått. Alt du trenger å gjøre er å bruke litt kanel olje direkte på det berørte området.

Kanel olje fungerer som en naturlig avstøtende mot flått og lopper. Du kan også legge til 80 dråper kanelolje i en unse av vann.

Fyll blandingen i en sprayflaske. Forsiktig spray på plenen. Dette vil virke mot flått.
Kanelolje virker som et beskyttende skjold mot flått på menneskelig hud. Bare gni kanel olje på huden din.

Tea tree olje

De medisinske egenskapene til tea tree olje, bidra til å drepe flått på dyr. Tea tree olje kan brukes på forskjellige måter å fjerne flått. Tilsett noen dråper tea tree olje i kjæledyret vanlig sjampo.

Du kan også legge til noen dråper tea tree olje i en sprayflaske fylt med vann, og bruke spray direkte på kroppen på dyret.

Hvis ikke, sette noen dråper tea tree olje direkte til den infiserte med hjelp av en pipette området. Nå fjerne flått med pinsett. Men gjør med forsiktighet. Olje naturlige tea tree kan forårsake irritasjon hvis den anvendes direkte.

vaselin

fjerne flått petrolatum

Det er veldig enkelt å bruke vaselin for å fjerne flått. Bare ta litt vaselin på håndflaten og gni forsiktig på huden av kjæledyr og dekker det infiserte området. Vaselin drukner flått. Etter påføring vaselin, gre håret av kjæledyr. Denne metoden eliminerer flått enkelt.

sitronsaft

Sitronsyre stede i sitron, bidrar til å fjerne flått naturlig. Bare bruk en frisk sitron mot flått. Klem litt frisk juice direkte på flått eller berørte området pet sitron.

Du kan også lage en spray med ingredienser som sitron, peppermynte olje og sitrus olje. Bland alle stoffer likt og strø det på de nødvendige stedene.

Du kan også lage en desinfiserende løsning å bade kjæledyret ditt med hjelp av sitronsaft. Klem sitronsaft i en kopp vann. Også legge skreller og masse i vann. Sett på svak varme i noen timer. Hell denne oppløsning i vanlig vann-bad.

Du kan klippe en sitron og legg den i en bolle med kokende vann. La den stå over natten. Dypp en svamp i løsningen og bruke den til problemområdet av ditt kjæledyr.

Lucida forskning og skriving av livet
bilder fra Shutterstock


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

32 + = 37