12 typer te og deres egenskaper

Te typer og deres egenskaper

De ulike typer te, de fleste fra Kina, tjene til å gå ned i vekt, holde seg våken og bekjempe tidlig aldring, blant annet underverker, og dermed deres egenskaper regnes som legemiddel i mange naturister.

Fordeler med forskjellige typer te

Kroppen bedt om at kinesisk te med århundrer av tradisjon: te. Tørkede blader av svart farge som kom til våre landområder i hendene på oppdagerne var så populære at, med bestått av årene, variasjonen i markedet vokste til det punktet jeg kjøper det ofte blir en utfordring.

De ulike typer te, og hva er deres egenskaper

Derfor, her viser vi egenskapene til noen typer te du kan finne i Chile.

hvit te

Dette mangfoldet er fordi frukthager er plantet i skyggen av fjellene, unngå generering av klorofyll.

Den viktigste grunn er at hvitt te har flere antioksidanter enn noen annen te, slik at det motvirker aldring av huden, samt øke konsentrasjonen og favoriserer eliminering av fett. Dermed i århundrer ble det reservert for keiseren og hans besøk te.
hvit te og dens egenskaper

blå te

Det er midtpunktet mellom grønn og svart te, fordi dens smak er lik grønn, men uten at pastoralism forlate gress på ganen, mens dets likhet til svart variasjon er i farge, men uten den subtile sødme.

den blå te

Dette bebestible er bra fordi det styrker immunsystemet, reduserer kolesterolnivået og bekjempe høyt blodtrykk, i tillegg til å rengjøre huden.

gul te

Når de er høstet te blader gul, blir disse får fermentere og så tilegne den fargen. Men bidrar degradering til gule blader exhaling så mye duft når du er i kontakt med vann.

gul te og dens egenskaper

Det bidrag som gjør kroppen gul te består av folsyre og B, B1, B2 og C-vitaminer, sammen med retarderende cellulær aldring og forhindre problemer med synet. Men den gule te flekker tenner anbefales derfor å vaske dem hver gang du spiser.

te kukicha

Grener grønn te forbli tre år i anlegget for å gi opphav til kukicha type, med blader og stilker er stekt brann for jevn tilførsel med litt nøtteaktig smak.
Kukicha te og dens egenskaper

Ikke stoppe å lese: Studier viser at hunder føler smerte av mennesker og søker å lindre

Dens dyd er at å være lenger i anlegget, har så mange mineraler, særlig kalsium. Det har også forfriskende og vanndrivende effekt, sammen med servering eller egnet hvis konjunktivitt.

Pu'er

I århundrer bruken var begrenset til kinesisk adel fordi å produsere det etterlater holdes mellom to og femti år i kobberkjeler, en prosess som gir pu-erh rødlig farge og en sterk smak som fører til å drikke det sakte, som en vin.

typer te og egenskaper for pu'er
Forbruk pu-erh te hjelper fordøyelsen av mat med høyt fettinnhold, lavt kolesterol, balanserer levermetabolisme og styrker immunforsvaret.

Rooibos te

Rooibos te å ta det ut bush som har fått sitt navn, så det er ikke te fordi sistnevnte kommer fra Camellia sinensis, men handlet som sådan på grunn av sin likhet med tebladene.

Rooibos te og dens egenskaper

Rooibos er gunstig for helsen fordi -at har mindre koffein enn sine kolleger - bidrar til avslapning av nervesystemet, i tillegg til å lindre kolikk små barn.

chai te

Denne drikken kommer fra kinesiske og britiske krangel om suverenitet te. Lei av konflikt, den britiske besluttet å åpne plantasjer i koloni India, hvor chai te ble født. Forskjellen med den tradisjonelle infusjon er at den inneholder ingefær, kanel, nellik og ginseng, gir det en søt og forfriskende smak samtidig.

Chai te og dens medisinske egenskaper

Chai te anti-kreft egenskaper er tilskrevet ham, redusere flatulens og forbedring av effektene av Evil Alzhaimer.

Earl Gray te

Earl Gray te, skylder navn til den foretrukne variasjonen var Earl Gray, som populariserte det i det nittende århundre takket være en gave fra en kinesisk mann som, som historien går, ble hans sønn reddet fra vannet av menn av navnene på britisk adelsmann. Denne modusen Gray ble glad i en blanding av svart te og bergamot olje.

earl gray te

Earl Gray har bitterhet av svart te med sitrus duft fargestoffer og forsterket av bergamot skreller. Sammen med dette, er det populær takket være sin effekt ved angst, depresjon og kamp forkjølelse.

Ikke stoppe å lese: Mangel på energi og slapphet relatert til mangel på testosteron

Lapsang Souchong te

Dette er en mørkere flytende enn andre te fordi det er svart te blader røkt, som også forsterker sin aroma. Ideen om tørre røyk høye fjell av deres opprinnelse skyldes hvor solstrålene kommer fra dim-modus.

Lapsang Souchong te
Lansang Souchong te er anbefalt å følge ost eller salt mat, samt å være en god vanndrivende og bidra til å redusere kolesterolet.

svart te

Svart te er den mest kjente i Vesten og dens navn er fordi når ennå ikke helte kokende vann over bladene, disse er svart. Men Japanerne kaller sine røde fargetone gang forberedt.

typer te som svart te
Bortsett fra forskjeller i vinkler på fargen på drikke, er svart te gradert i tre kategorier: Ceylon, Assam og Darjeeling, sistnevnte blir regnet som den beste kvaliteten for den engelske. Endelig er den svart te en vanndrivende, antioksidant og stimulerende, nesten som en kopp kaffe.

grønn te

Fargen grønn te fordi det samles når fortsatt inneholder klorofyll og blir deretter raskt tørket. I tillegg er det den nest mest populære utvalg av te i verden, som har navnet i Kina avhenger av regionen der det ble trukket ut, mens i Japan nivået refererer til måten det ble samlet inn.

grønn te og dens egenskaper

Grønn te er en vasodilator, noe som øker årvåkenhet når sinnet ikke ønsker mer krig. denne rekke te også har diuretiske egenskaper og en høy konsentrasjon av fluorid, noe som bidrar til å bevare tannhelse.

rød te

Tørre røde teblader har rødlig fordi tørket i kobber Potter og markedsverdien avhenger av hvor lenge det er behandlet, en faktor som varierer mellom to og femti år.

rød te og dens fordeler og egenskaper

Den store kraft av rød te er dens evne til å øke stoffskiftet, peker å miste vekt raskt, sammen med avgifte kroppen og løfte humøret. Men det bør ikke brukes av gravide kvinner, barn og personer med langvarig medisinsk behandling på grunn av dens virkninger på kjemiske reaksjoner i cellene.

Skrive: Livet lag Lucida


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

1 + 4 =