Skritt for å gjøre en probiotiske sunt: ​​Sauerkraut (Sauerkraut)

Surkål er laget av melkesyre gjæring, en eldgammel teknikk nå på moten for sine helsemessige fordeler. Bakterier og gjær er nødvendig naturlig tilstede i kål blader. Foruten salt, som starter prosessen, andre ingredienser ikke nødvendig. Så unngå å kjøpe merkevarer med ekstra kjemiske konserveringsmidler.

surkål

Surkål - bidrar til å miste kroppsfett

Kål inneholder naturlig isotiocyanatgrupper forbindelser (som Sulforafane), som har egenskaper som bekjempe kreft. Surkål fremstilt med kål, er full av gunstige lactobacillusbakterier - enn de som finnes i levende yoghurt - at øke de sunne floraen i tarmen.

Microbioma balansert regulerer immunsystemet, metabolisme, støtter mage-tarmkanalen, er forenlig med stemningen og hjernefunksjon, produserer essensielle vitaminer og næringsstoffer, og Det hjelper oss å opprettholde en sunn vekt.

Så, hvis du ønsker miste kroppsfett og føler seg bedre, er det viktig å balansere i tarmen microbiome. En av de mest effektive måtene å gjøre dette på er ved å spise fermentert mat.

Fermentert mat er rik på levende bakterier som fylle den microbiome, bidrar til å opprettholde riktig forholdet gunstig for optimal helse og vekttap bakterier.

Ikke stoppe å lese: 9 husholdningsprodukter som påvirker skjoldbruskkjertelen

Skritt for å gjøre en sunn Probiotiske Sauerkraut

Ingrediensene du trenger:

  • kål
  • havsalt
  • Glass flaske 1 liter eller mer

1. Riv kål

Cutting, rist, eller forberede kål i henhold til dine preferanser. Ved å gjøre dette, tilsett tre spiseskjeer med salt (sjø) per 5 pounds (ca. 2,20 kg) kål, kål både for å bevare og for å skape marinering konserveringsmiddel.

2. Go plassere lag gradvis

Knuse ned etter hvert tillegg. Være plass til å sette på lokket.

3. Legg et lokk perfekt

Plasser en perfekt og jevnt i toppen glasskrukke (igjen inne, ikke på toppen som kål juice begynner å danne i gjæringsprosessen, og dette kan Rebazar flasken).

Flat og dekker alt med en klut eller la uten lokk, men på et sted der du ikke vil falle urenheter.

4. Trykk ned på toppen med jevne mellomrom

Gjør dette så ofte som noen få timer. Innen tjuefire timer, må escabeche (juice) stiger over dekk. Dersom escabeche ikke har økt i en dag, tilsett salt (en teskje salt per kopp -marina- vann) inntil vannet stiger.

Det kan også plassere en tallerken under flasken for å gå samle saften skal slippe kål i de kommende timene. Juice som kan tas.

Ikke stoppe å lese: Å vite fordelene av vegetabilske melker

Tilsett vann, hvis det ikke er nok væske.

5. Sjekk din fremgang hver dag eller to

Smak test hver gang mens smaken blir sterkere - vil gjøre det mye raskere i høye sommertemperaturer. Hastigheten av gjæringsprosessen er avhengig av omgivelsestemperaturen.

En 16º C kan det ta omkring seks uker; 18º, fem og 21 º fire. Den beste temperatur for denne prosessen er 24º, å oppnå det endelige resultat i omtrent tre uker. Når du er ferdig gjæringsprosessen (du vil legge merke til at det ikke lenger vil boble), er det på tide å dekke flaske og avkjøl.

6. Ta med et fat med surkål på et tidspunkt i løpet av de neste ukene

Du kan gå trekke ut kål og gjæret å konsumere. Etter at baren har fortært, forblir marinade blir baren juice og kan også tas. En rik probiotiske drikke.
Vis egenskapene for Sauerkraut

Livet skrive Lucida


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

65 − 64 =