Rubbing Vicks Vaporub føtter hoste forsvinner

Rubbing Vicks VapoRub på føttene kan du gjøre forsvinne umiddelbart hoste også kan bidra til å avlaste mye raskere å bruke på fotsålene, les videre for å vite alle sine fordeler.

Vicks vaporub føtter hoste

Noen mennesker gni Vicks VapoRub på føttene som en måte å stoppe hoste. Etter bruk av Vicks, er det nødvendig å bruke sokker for å dekke føttene. Ifølge folk som bruker denne teknikken, VaporRub søker Vicks på føttene kan stoppe hoste i flere timer. Ifølge andre, er denne teknikken bare en myte for dem, fordi det rett og slett ikke fungerer i det hele tatt. Men denne prosessen virkelig fungerer for barn.

Hvordan Vicks VapoRub på føttene hjelper å bli kvitt hoste?

Det er mange viral informasjon som sier at rubbing Vicks på føttene kan hjelpe i å øke hoste. Selv med mange tester, er det fortsatt ingen vitenskapelig bekreftelse på denne metoden for å stoppe forkjølelse. Det er heller ikke en medisinsk forklaring på hvorfor det fungerer anvendelsen av Vicks Vaporub føtter for å bli kvitt hoste.

Ifølge barneleger, kunne mulig forklaring være at barnet kan puste inn Vicks VapoRub selv når den brukes på føttene, og det er derfor det sies at denne metoden fungerer. En annen forklaring kan være at mentol damp gni utvider blodkar i føttene forårsaker lindre hoste refleks.

Ikke stoppe å lese: Hvordan kurere nervøs gastritt

De Vicks Vaporub infeksjoner

I henhold til denne teori, kan de interne sykdomsprosesser fritas for enhver ytre irritasjon således opprettet. Vicks VapoRub inneholder mentol, kamfer og eukalyptus som stimulerer blodtilførselen til huden forårsaker irritasjon teller.

Klart, det er ingen klar indikasjon på hvorfor gni Vicks på føttene fungerer. Faktisk populære narkotika jobbet på samme måte. Omslag og liniment som gjelder som inneholder milde irritanter som hvitløk og sennep på fotsålene og brystet kan lindre hoste og forkjølelse. Metoden har vært brukt i hundrevis av år.

sluttnoter

Rubbing Vicks Vapor Rub er ikke skadelig når det brukes som anvist. Men noen ganger kan bruk av Vicks på føttene har negative effekter. Det kan føre til utslett på føttene (plantar dermatose juvenile) eller fotsopp. Utslettet er vanlig hos barn med fotsvette eller de som bærer samme par uvaskede sokker flere ganger.

Rubbing Vicks Vaporub føtter hoste forsvinner

Her har vi snakket om de kommersielle Vicks, men anbefaler vi å bruke Vicks VapoRub Naturlig hjemmelaget, fordi den inneholder ingen skadelige ingredienser som terpentin som er en flyktig væske som produseres ved destillasjon av furuharpiks. Se instruksjoner om hvordan du kan gjøre hjemme Vicks VapoRub

Ikke slutte å lese: Naturlig rettsmidler for mucoceles

Skrive: Livet teamet Lucida


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

82 + = 88