10 naturlige anti-inflammatoriske behandle leddsmerter

Naturlige anti-inflammatoriske er en nødvendighet i fôring noen som du lider av et problem som forårsaker artikulere en lavere livskvalitet enn normalt. I tillegg er disse matvarene gir andre fordeler for kroppen, noe som er veldig positivt innlemme dem i kostholdet ditt.

10 naturlige anti-inflammatoriske behandle leddsmerter

Noen ganger begynte vi å føle en skarp smerte artikulert til å være økende over tid. Vi vet at hvis vi går til legen anbefaler vi noe for smertene avtar; problemet er at vi kan trenge noe utover den kjemiske, så er det her som kommer i spill i rollen som naturlige anti-inflammatoriske å behandle leddsmerter.

Årsaker til betennelse

Betennelse er en del av en immunrespons i kroppen; uten det, kan vi ikke starte den naturlige prosessen med kur. Men når man er ute av kontroll, slik som i reumatoid artritt for eksempel kan inflammasjon skade kroppen og leddsmerter blir uutholdelig.

I tillegg er det antatt å spille en rolle i fedme, hjertesykdom og kreft.

Foods høy i sukker og mettet fett kan stimulere betennelse. "Mat med høyt fett og sukker føre til hyperaktivitet i immunsystemet, noe som kan føre til leddsmerter, tretthet og skader på blodårene," sier Scott Zashin, MD, klinisk professor ved University of Texas Southwestern Medical Center i Dallas.

Anvendelse av anti-inflammatoriske matvarer kan lindre smerte ELC- uerpo forårsaket av betennelse

I sin tur også studier har vist at visse aspekter av dagens moderne liv, som for eksempel forurensning og sosial stress, i tillegg til andre negative faktorer kan utløse denne inflammatorisk respons.

Dette kan føre til kronisk inflammasjon som kan føre til en rekke helsemessige problemer, inkludert astma, kardiovaskulær sykdom og reumatoid artritt. 

Andre studier har vist at kronisk betennelse kan redusere muskelstyrke og kraft, noe som negativt påvirke din fitness og sportslige prestasjoner. Mange velger å ta anti-inflammatoriske medisiner som kan være skadelig for helsen, for eksempel prednison.

Nesten alle har hørt om prednison, en kunstig form av naturlige kortikosteroider i kroppen din.

farlige anti-inflammatoriske

Kortikosteroider arbeid ved å hjelpe kroppen å redusere betennelse, men prednison versjon, faktisk undertrykke immunsystemet i kroppen din til å slutte betennelse. Hva dette betyr er at prednison hindrer immunsystemet reagerer på det som er skjerpende systemet. Når det ikke er noen respons fra immunsystemet, er det ingen betennelse.

Prednison er mye brukt for mange forhold over hele verden. Den brukes for autoimmune sykdommer og til og med eksem og muskel stammer. Dette er en ganske stygg med noen skadelige bivirkninger stoffet.

La oss ta en nærmere titt på prednison og hvordan det påvirker kroppen. Hvis du har brukt denne medisinen i mange år, kan du kjøre risikoen for å utvikle disse bivirkningene langsiktige i kroppen din:

 • Infeksjoner med undertrykt immunsystem kan ikke kjempe
 • Grå stær eller andre øyeskader
 • Høyt blodsukker
 • svake bein eller økt mottakelighet for frakturer
 • Produksjon av hormoner av binyrene inhibert
 • vektøkning

Den beste naturlige anti-inflammatorisk som du finner

I denne artikkelen finner du 10 naturlige anti-inflammatoriske som virkelig fungerer, og du kan inkludere i kostholdet som en måte å forebygge eller behandle betennelse en gang til stede.

En flott måte å lindre smerte og pine dere begge slår krydre ditt liv og helse til kroppen din. Det er nødvendig å gjøre det klart at egenskapene til disse matvarene strekke seg utover det å være en kraftig anti-inflammatorisk for kroppen, kan selv behandle alvorlige helseproblemer.

 1. rosmarin
 2. Horsetail
 3. ingefær
 4. gurkemeie
 5. lin
 6. laurbær
 7. ananas
 8. Tila
 9. kanel
 10. hvitløk

Ikke stoppe å lese: Unngå soyamelk hvis du ønsker å ta vare på skjoldbruskkjertelen og generell helse

Romero et anti-inflammatorisk krydder

Rosemary er en eviggrønn busk som vokser lett hvor som helst som er varm. Rosmarin er en plante som har meget gode egenskaper for det menneskelige legeme, slik at det er en av de mest effektive naturlige anti-inflammatoriske.

Den kan brukes som smertestillende ledd. For dette må du forberede en infusjon med to glass vann og 20 gram rosmarin å spytte ut når koking.

I tillegg til sin anti-inflammatorisk effekt, studier har funnet at rosmarin kan redusere kortisolnivå og bidra til å redusere angst, ifølge University of Maryland Medical Center.

Egenskapene til rosmarin hjelp leddsmerter rop

Horsetail

Som den forrige, kjerringrokk også tilhører den kategorien av "naturlige betennelsesdempende". Vi kan finne den lett i apotek og helsekostbutikker. Den måten å ta det i infusjoner med en frekvens på to ganger om dagen.

en infusjon på snelle for å lindre betennelser

ingefær

Når det gjelder naturlig anti-inflammatorisk ingefær det er en av de elementene som først tror du. Vi må gjøre en infusjon med en blanding av to glass vann, spiseskjeer honning og 200 gram ingefær som er blitt makulert, og vi vil ha en av de mest effektive naturlige anti-inflammatoriske.

Ingefær har vært brukt til medisinske formål i kulturer av India og Kina i over 5000 år. Det er best kjent for å behandle mage plager, inkludert urolig mage, gass, diaré og svimmelhet.

Som gurkemeie, ingefær har kraftig antioksidant og anti-inflammatoriske effekter.

En studie viste at 250 mg kapsel av ingefær var like effektiv som 400 mg ibuprofen for å lindre menstruasjonssmerter.

Få muskler lettelse takket være effekten av ingefær

gurkemeie

Gurkemeie er en rot i forbindelse med ingefær som er innfødt til Sør-Asia. Det er mørk brun på utsiden og lyse oransje på innsiden og har blitt brukt medisinsk i over 4000 år for å behandle fordøyelsesproblemer og redusere betennelse.

En nylig undersøkelse viser at en dose på 200 mg pr kg kroppsvekt av gurkemeie var bedre i behandling av leddgikt i rotter indometacin et ikke-steroid antiinflammatorisk medikament.

Det gjenstår å teste om gurkemeie virker like bra hos mennesker, men ingenting tar bort Quie du kan prøve og legge den til dine retter.

Hvordan bruke: Gurkemeie brukes ofte med karri, som gir platen en gul farge. Forsøker å gjøre denne vegetabilsk karri, som også inneholder kanel, for en dobbel dose av krydret naturlige anti-inflammatoriske.

En annen måte å bruke gurkemeie: Det må blandes i forholdet 2 gram gurkemeie per 3 kopper vann og tilsett et par spiseskjeer honning for å gi den en mer behagelig smak.

Egenskapene til gurkemeie virker som en naturlig anti-inflammatorisk

lin

Kanskje du er litt ukjent, men kan finnes i noen butikk og noen apotek. Du kan direkte ta to skjeer av dette elementet eller kombinere det med regelmessige måltider. Linfrø tilhører Mest fremragende naturlige anti-inflammatoriske legemidler fordi de er høy i Omega 3.

Lindrer smerte ved bruk av linfrø

laurbær

Sikkert du ikke vet at Laurel, foruten smaks våre måltider, er også en effektiv behandling for leddsmerter. Vi koke en liter vann og deretter legge til 10 g laurbærblad. Så vi bruker den på området som gjør vondt.

Bukta er ansett som en meget effektiv smertestillende, så vel som anti-inflammatoriske og antireumatiske. Laurbær brukes til å behandle isjias smerter, ankelskader, stammer, i så fall det er mest anbefalt å gni det berørte området med essensielle olje av laurbær, og du vil sette pris på dens enorme fordeler området.

Legg laurbærblad til kosthold og kroppen din desinflama

ananas

Bortsett fra å ha gode vitaminer og være kritisk i noen dietter, også en del av kategorien "naturlige anti-inflammatoriske." Vi kan ta det til dessert, og kombinere det med et annet element som vi har sett i denne listen (gurkemeie), på denne måten får en mye mer intens effekt.

Ikke slutte å lese: Fordeler for kvinner å ha intime relasjoner

Ananas er en deilig frukt som kan lindre smerte

Tila

Vi vet at lind har makt til å slappe av våre organer i tider når vi er nervøse, engstelige eller anspente. Linden nettopp derfor det er så godt å behandle leddsmerter. Vi bør ta et par tazar en dag for et par uker til å legge merke til den utrolige effekter så vel som å være en behandling for betennelse, også det bidrar til å lindre smerte deres egenskaper analegésicas.

infusjon lind har smertestillende egenskaper

Kanel reduserer inflammasjon

Ifølge National Center for komplementær og alternativ medisin, er kanel ofte brukt til å behandle bronkitt og gastrointestinale problemer foruten å være en av de mest anbefalte for sin anti-inflammatoriske krydder.

En nylig undersøkelse viser at kanel ekstrakt hjalp undertrykke tykktarmsbetennelse hos mus ledet forskerne til å si at kanel ekstrakt kan ha betydelig anti-inflammatorisk virkning på mennesker også.

NCCAM imidlertid ikke anbefalt å ta mer enn seks gram om dagen i mer enn seks uker, som noen mennesker kan være allergisk mot kanel. Cassia kanel (også kjent som kinesisk kanel) også bør brukes med forsiktighet fordi det inneholder i likhet med dem som finnes i den antikoagulerende forbindelser.

antiinflammatoriske egenskaper av kanel

Hvitløk en kraftig naturlig anti-inflammatorisk

Egenskapene til hvitløk bidrar til å redusere muskelsmerter på en svært effektiv måte: reduserer mengden av væske som samler seg i leddene som lindrer følelsen av smerte. Således reduserer inflammasjon av en meget effektiv måte.

For å høste de fulle fordelene av hvitløk kan du ta den på tallerkenen din i ulike forberedelser, men du kan også prøve oppskriften på hvitløk melk for å berolige smerter isjias, eller blande hvitløk med ingefær i denne kraftige tonic for å lindre plager og smerte i ledd.

Hvitløk er en ideell mat for behandling av plager forårsaket av betennelse

Andre naturlige antiinflammatories

Omega-3-fettsyrer - de er essensielle fettsyrer som er naturlige anti-inflammatoriske for kroppen din. Ofte har vi for mye omega-6 og ikke nok omega-3, så denne balansen er avgjørende. Å få nok omega-3 i kosten hjelper kroppen til å fremme sunn nerve funksjon og kan støtte en sunn hjerne og hud. Du kan få omega-3 fra fisk, nøtter, frø, gress-matet kjøtt, og oljer som kokosolje.

vitamin C - Det er en kraftig antioksidant som er en stor healer for kroppen din. Dette gjelder spesielt hvis du lider av noen form for sykdom crónicay vitamin C kan hjelpe. Eksperter anbefaler doser på 500 milligram per dag og mer, men alltid ta kontakt med helsepersonell før du fullfører naturlig med slike høye doser. Du kan også få vitamin C fra matvarer som paprika, vannmelon og sitrus.

Slutte å spise korn. Ofte autoimmune sykdommer som forårsaker betennelse og smerte, og man har kjemoterapi og prednison og andre anti-inflammatoriske medikamenter i mange år, er bare en intoleranse overfor gluten.

Slutte å spise junk aimentos. Sukker fremmer betennelse, så gjør all bearbeidet mat du spiser. Det kan være vanskelig å endre din diett, men en anti-inflammatorisk kosthold kan være det viktigste å hjelpe kroppen din å redusere forbruket av anti-inflammatoriske legemidler har bivirkninger ting.

Naturmedisin kan være en god alliert å behandle fysiske problemer, så er det at Hvis du innlemme disse matvarene og krydder til kosthold vil du oppnå en effekt desinflamatorio som vil gjøre flere lindre smerter og plager i kroppen din.

Skrive: Livet teamet Lucida

Bilder: Shutterstock


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

− 6 = 4