Hvordan lage Aloe Vera juice for medisinske behandlinger

hvordan å lage aloe vera juice til medisinske behandlinger

Hvordan lage din egen aloe vera juice til medisinske behandlinger

Egenskapene til aloe vera juice du kan gjøre i ditt eget hjem gir en rekke helsemessige fordeler, Her vil vi dele deg hvordan du gjør og hvordan du bruker den.

bruksanvisning

  1. Det anbefales å samle alt du trenger før du begynner. Dette er viktig fordi den friske aloe vera gel oksyderer meget raskt når i kontakt med luft, det er viktig å ekstrahere og behandle gelen umiddelbart etter åpning av arket.
  2. Bruk kniven til å trimme det vanskelige kantene av arket. Og skyll med kaldt vann.
  3. Aloe blad delt i to halvdeler. Fjern den gjennomsiktige, gjennomskinnelig gel.
  4. Sett aloe vera gel i en blender og tilsett litt sitrus juice, som appelsin eller grapefrukt. Saften bidrar til å stabil kort utsette aloe vera gel og bedre smak. Bland disse ingrediensene i ca to minutter.
  5. Hell saften aloe vera i en lufttett beholder. Kjøle saften av aloe vera hjemme. Det vil bli frisk opp til en uke, men er mest effektive når det gjelder helsemessige fordeler, hvis konsumert i løpet av to dager.
  6. Blande to skjeer av aloe vera gel i et glass med vann til et glass av saften av aloe vera. Du kan redusere eller forbedre smaken sammen med litt frukt juice.

Hvordan å konsumere Aloe Vera juice for medisinske behandlinger

Juice-de-aloe-vera-med-orange

Aloe vera juice for forstoppelse

Aloe vera juice er laget av en gul væske (latex), en potent, naturlig avføringsmiddel, som er hentet fra den urt. Den kraftige avføringsmiddel egenskaper er gunstig i behandlingen av forstoppelse.

Ikke slutte å lese: 30 grunner til hjemme rettsmidler med aloe vera

Behandling for tarmproblemer

Aloe vera juice er også effektiv ved behandling av andre gastrointestinale komplikasjoner slik som irritabel tarmsyndrom, ulcus og regularizing tarmen. I tillegg:

  • Lindrer magesmerter
  • Alkaliseringen øker og reduserer surheten i kroppen
  • Det stimulerer normal slimhinnen i magen

Aloe vera juice for diabetes

Å drikke aloe vera juice bidrar til å regulere blodsukkernivået. Mens det er konvensjonelle behandlinger for diabetes, mange velger alternative naturlige medisiner som aloe vera juice. Men før du begynner å drikke aloe vera, må du oppsøke lege for å unngå mulige bivirkninger, melder Nasjonalt Senter for komplementær og alternativ medisin (NCCAM).

Hjelper miste vekt

Ønsker å gå ned i vekt naturlig? Ved å hjelpe å stabilisere metabolske rate, redusere lipidnivåer og bidra til å brenne fett, er Aloe Vera juice anvendelig for vektreduksjon.

Bedre tannhelse

Studier har vist at regelmessig inntak av aloe vera juice forbedrer oral helse og hygiene. Redusere gingivitt og plakk dannelse. Det gir et avføringsmiddel lettelse for forkjølelsessår og canker sår. Gelen søknad direkte til tannkjøttet frisk aloe reduserer smerte og betennelse.

lindrer bihulebetennelse

Har du lider av konstant sinus problemer? Prøve aloe vera som er rik på magnesium laktat virker som et antihistamin som bidrar til å redusere problemet med bihulebetennelse og brystet på grunn av ulike allergier.

forebygger kreft

Bekjempelse av kreft med regelmessig inntak av aloe juice. Den inneholder høyt nivå av anti-cancer-egenskaper som hemmer tumorvekst ved å forebygge kreft.

Ikke stoppe å lese: Faren for å blande grapefrukt (grapefrukt) med medisinering.

Øker immunforsvaret

Å drikke aloe vera juice jevnlig påfyll aminosyre mangel i kroppen din. Det høye innholdet av vitaminer i det, øker kroppens immunsystem og forsvarsmekanisme.

Hjelper lindre forkjølelse og Grupe

De som regelmessig lider av forkjølelse, hoste, influensa, tett nese, bronkitt og andre luftveislidelser, er Aloe Vera juice den beste naturlige løsningen.

Tar aloe vera juice oralt som et kosttilskudd

I tillegg til sine medisinske egenskaper, aloe vera juice anvendes som et kosttilskudd som har et innhold av nyttige næringsstoffer. den Food and Drug Administration det også godkjent som en naturlig mat smaksstoffer anbefalt, ifølge en rapport fra National Institute of Health.

bivirkninger

Aloe vera har liten eller ingen bivirkninger på de fleste forbrukere. Potensielle bivirkninger inkluderer tap av elektrolytter, som forsinker helbredelsesprosessen, endre fargen av urin til et rosa, væskeubalanse og tarm kramper.

Samspillet av medisiner og aloe vera

Det er visse forhold som forverrer bivirkninger av aloe vera juice. Personer med Crohns sykdom, andre tarmproblemer, som menstruerer, har blindtarmbetennelse eller kolitt, bør de snakke med en lege før du tar aloe vera juice. Aloe vera juice kan gjøre narkotika i forbindelse med noen av disse forholdene for å være ineffektiv.

dose

Den anbefalte dose av aloe vera væske er 2 spiseskjeer en til tre ganger om dagen, alene eller i saft.

Forskning og Skrive: Livet Lucida


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

+ 36 = 45