7 mat for å rense leveren naturlig

Det er mange naturlige rettsmidler som kan hjelpe avgifte leveren, samt mat rense leveren som gjør det naturlig, også gi kroppen med næringsstoffer som er nødvendige for kroppens funksjoner arbeid i optimale forhold.

rense leveren naturlig

Hvorfor trenger vi å rense leveren

Den viktigste måten kroppen fjerner toksiner er via leveren, som detoxifies og renser kroppen kontinuerlig filtrering av blod giftstoff som kommer inn gjennom fordøyelseskanalen, huden og luftveiene.

Men når leveren er overarbeidet som et resultat av stress eller overdreven eksponering for giftstoffer, kan hele systemet mister balansen, og din helse kan bli alvorlig svekket. Av denne og andre grunner knyttet til konsekvenser for vår helse, er behovet for å rense leveren, og hvilken bedre måte å gjøre med naturlige matvarer.

Konsekvenser av ikke riktig rense leveren

Siden leveren er også ansvarlig for produksjonen av galle, en annen form for avgiftning som er metabolsk nødvendig for nedbryting og assimilering av fett og proteiner fra mat, er det ekstremt viktig at leveren er vedlikeholdt skikkelig.

Uten en fungerende lever, vil kroppen din være i stand til å rense seg selv og absorbere næringsstoffer, som er en sikker måte å miste helse.

"Tusenvis av enzymsystemer som er ansvarlig for nesten alle kroppens aktiviteter er bygget i leveren"Skriver Dr. Karl Maret, MD, om betydningen av dynamisk leverfunksjon.

"Riktig funksjon av øynene, hjerte, hjerne, gonader, ledd og nyrer, alt avhengig av et godt leveren aktivitet og derfor viktigheten av å rense leveren naturlig."

"Hvis leveren er skadet, er det en forverring i total kroppsfunksjoner og økt metabolsk stress på person."

Mat for å rense leveren naturlig

Så her er sju viktige matvarer du kan innlemme i kostholdet ditt for å opprettholde et sunt leveren.

Hvitløk, grapefrukt, eple, grønn te og grønnsaker med noen av de matvarer som vi presenterer deg nedenfor og som er virkelig veldig gunstig for rensing leveren naturlig.

Sørg for å lese: Drikk for å fjerne angst og gå ned i vekt

hvitløk å rense leveren naturlig

hvitløk

Hvitløk inneholder mange svovelholdige forbindelser og aktivering av leverenzymer som er ansvarlige for å fjerne giftstoffer fra kroppen. Sammen med løk, inneholder også allicin og selen, to kraftfulle næringsstoffer som bidrar til å beskytte leveren mot toksiske skader og hjelp i prosessen avgiftning og selvsagt både hvitløk og løk er ideelle for rensing leveren naturlig.

grapefrukt

Denne maten er rik på naturlig vitamin C og antioksidanter, to rengjøringsprodukter kraftig leveren. Som hvitløk, grapefrukt inneholder forbindelser som stimulerer produksjonen av enzymer for lever avgiftning. Den inneholder også et flavonoid forbindelse som er kjent som naringenin gjør leveren brenne fett i stedet for å lagre dem.

grønn te

Grønn te inneholder katekiner, en type anlegg antioksidant som har vært vist i studier for å eliminere opphopning av fett i leveren og fremme riktig leverfunksjon. Denne drinken beskytter også leveren mot giftstoffer som ellers ville samle seg og forårsake alvorlige skader.

Grønne bladgrønnsaker

Grønne bladgrønnsaker som bitter gourd, arugula, løvetann blader, spinat, sennep grønnsaker, og sikori inneholder også en rekke rensemidler som nøytralisere tungmetaller, som i stor grad kan understøtte leveren. De grønne grønnsaker også fjerne plantevernmidler kroppen, og oppmuntre til opprettelse og flyt av galle.
matvarer for å rense leveren naturlig som grønn te

Avokado, nøtter og gurkemeie for å rense leveren

Disse matvarer bidra til å holde sunn ved å kjøre rengjøring en måte som gifte og reparere skadet leveren samtidig.

avokado

Avokado aktivt fremme leveren helse ved å beskytte mot en toksisk overbelastning, og å øke deres renseevne. Noe forskning har vist at å spise en eller to avokado i uken på bare 30 dager kan reparere en skadet leveren og hjelpe rense leveren naturlig.

valnøtter

Nøtter inneholder høye nivåer av L-arginin, en aminosyre, glutation og omega-3 fettsyrer også bidra til å avgifte leversykdommer forårsaket av ammoniakk. Nøtter også hjelpe oksygenering av blodet og utdrag fra sitt skall brukes ofte i formler for å rense leveren.
Gurkemeie å rense leveren

Ikke stoppe å lese: Avslutt med ryggsmerter

gurkemeie

Gurkemeie er en av de mest effektive næringsmidler for å opprettholde en frisk lever, har det vist seg å aktivt beskytter leveren fra toksiske skader og til og med regenerere skadede leverceller. Gurkemeie øker også den naturlige produksjonen av galle og forbedrer den totale funksjon av galleblæren, et annet organ av kroppen som brukes i dens rensing.

Andre måter å rense leveren og holde det sunt er av følgende form:

 •  Rengjøring leveren og galleblæren med grapefrukt, sitron, hvitløk, olivenolje og cayenne.
 • Hvordan fjerne gallestein naturlig.

Drikk å rense leveren

drikke for å rense leveren naturlig

Noen ganger kan en sykdom eller leversykdom kan gå ubemerket hen, men sørg for at du spiser sunn mat og prøver å rense leveren riktig.

Det er folk som betaler oppmerksomhet til ditt hjerte, nyrer og lunger, og ignorere viktigheten av å støtte et sunt leveren, uten å være klar over at en leversykdom vil påvirke hele vår livskvalitet.

For å unngå sykdommer som hepatitt eller fettlever bør rense den riktig.

Lever rensing er meget enkel, fordi vi kan gjøre det på en helt naturlig måte, uten å besøke noen medisinsk spesialist, bare med bruk av mynte.

ingredienser:

 • En håndfull friske mynteblader
 • sitronsaft
 • noen appelsinjuice
 • en liter av renset vann
 • ren økologisk honning etter smak

forberedelse:

 1. Sett vann i en gryte og la det varme på komfyren.
 2. Deretter satte mynteblader inne og la koke i ca 5 minutter.
 3. Deretter fjerne fra ovnen og la stå i flere minutter.
 4. Sett sitronsaft og appelsin inni med sitronskall. Tilsett litt honning etter smak og vi har vår drink for å rense leveren klar til å bli fortært.

Du kan konsumere denne drikke varmt eller kaldt, begge alternativene er bra. Vil bidra til å rense leveren og du får også en rekke fordeler for magen og fordøyelsessystemet, så ikke vent med å starte den.

Skrive: Livet teamet Lucida
Bilde Shutterstock


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

35 − 34 =