5 måter å ta grønn te å brenne fett og gå ned i vekt

grønn te Det er en av de beste naturlige antioksidanter der, er det høy på flavonoider som gjør det til et utmerket drikk for å bekjempe sykdom, for tidlig aldring, frie radikaler og slanking. Det er mange måter tar grønn te å brenne fett og gå ned i vekt, deretter referanser til de 5 former er kjente.

Fjern fett med grønn te

Hvorfor ta grønn te å gå ned i vekt?

Effektiviteten av denne vekttap drikke er basert på 3 viktige faktorer:

 1. Stimulerer kaloriforbruk, som innvirker direkte på kroppsvekt.
 2. Øker forbrenningen og øker virkningen av fordøyelsesenzymer.
 3. fungerer som en kraftig diuretisk hindrer væskeansamling og bidrar til å eliminere giftstoffer.
 4. reduserer fett akkumulert. Grønn te kan hemme lipolysen, den prosessen som fettstoffer (triglyserider) brytes ned i kroppen. Inhibering av nedbrytning av triglyserider hindrer fettopptaket, og dermed sikre at mye ville bli fikk vekt. I tillegg til dette, grønn te katekiner hemme et viktig enzym som akselererer forbrenningen, for derved å øke forbrenningen av kalorier.

5 måter å ta grønn te å brenne fett og gå ned i vekt

Disse fordelene kan bli brukt for å te i ulike presentasjoner, enten som en infusjon, kald te eller tabletter. Betydningen for sin effektivitet ligger i å være konstant, og måle den passende mengde.

En kopp grønn te for vekttap og brenne fett

1. Ta 3 ganger om dagen etter hvert måltid

Den mest effektive måten å drikke grønn te å gå ned i vekt, Det er å være konsekvent i etter hvert måltid gjør. Umiddelbart 20- 30 minutter etter frokost, lunsj og middag. Således hindrer jern fra kosten absorberes og samtidig fremmer fettforbrenningen og akselerert metabolisme.

2. Grønn te vekttap piller

Grønn te kan også bli fortært i kapsler, så en pille etter hvert hovedmåltid vil være nok til å få fordeler. Kapslene har de samme aktive bestanddeler som en infusjon, det virker som en antioksidant og stimulerer termogenese prosess.

Ikke slutte å lese: De beste og verste mat for magefett

3. Ta grønn te på tom mage om morgenen

Etter samme mønster av å ta tre til fire kopper om dagen kan tas om morgenen før frokost og blandet med sitronsaft for å forbedre sin slankende effekt. Da 30 minutter etter lunsj og sist en time før du går i dvale.

4. juice kald grønn te

En annen måte å nyte fettforbrenning fordelene med denne drinken, er det i en rik kald juice med grønn te. Forberede denne drinken er svært enkel, fortsetter å bli tilført og får stå, når denne kalde blandet med sitron, mynte, is og søtningsmiddel. Det kan tas 30 minutter etter hvert måltid.

5. Grønn te med Chia frø

Chia er fylt med fibre, protein og omega 3. Fremstill en drikke med disse to bestanddeler, for eksempel en rist chia frø med grønn te hjelper forbrenne fett meget effektivt. Omega3 flerumettede fettsyrer kan øke biotilgjengeligheten av grønn te antioksidanter, oppnå forbedre deres effekt vekttap.

Varianter av grønn te for vekttap

Denne drinken er veldig allsidig, det kan tilberedes på mange forskjellige måter, for eksempel i disse variantene:

 • Kvernet avocado (avocado): Det er en veldig rik og energidrikk, som gir de næringsstoffene som trengs for å gå ned i vekt.
 • Med natriumbikarbonat: Baking bringer egenskaper som hjelper deg å miste vekt og kan kombineres med en infusjon av grønn te for å dra nytte av alle fordelene og variere litt, selv om smaken kan være litt ubehagelig, resultatene er virkelig effektive.
 • Grønn te med sitron og ingefærDisse tre komponentene forsterke hverandre, med en ufeilbarlig oppskrift for vekttap.
 • Utarbeidelse av grønn te vann: Dette preparatet er perfekt for å bli tatt i løpet av dagen, fra morgen til kveld. Det har ikke en grense som det består av de samme tre kopper te blandet med fire kopper vann. Det kan kombineres med sitron og noen søtningsmiddel for å forbedre smaken. Med denne metoden blir den diuretiske virkning forsterkes.
 • Grønn te med mynte. Denne drinken inneholder kun 9 kalorier. Det er en oppskrift forfriskende grønn te hjelper i vekttap som også bruker fordelene av mynte. Peppermynte bidrar til en metthetsfølelse effekt og hindrer også fremtidige sult krav som kan ha i løpet av dagen. Mint er også en utmerket fordøyelsesenzymer og fettforbrenning i kroppen. Du trenger 1/2 kopp friske mynteblader, 2 grønn te poser og en teskje honning eller stevia å blid (valgfritt).

Ikke stoppe å lese: Gå ned i vekt lett med selleri

Betraktninger når du tar grønn te

Denne drinken som andre te har en stimulerende stoff som kalles Teina. Derfor bør bruken overvåkes i om natten for å unngå bivirkninger som søvnløshet. I tillegg er overdrevent forbruk ikke anbefalt for gravide kvinner, barn eller personer med høyt blodtrykk.

 • Du bør aldri drikke mer enn 5 kopper om dagen, fordi det kan føre til rask hjerterytme, diaré eller hodepine.
 • forbruk av andre legemidler bør unngås helt, eller muligens alltid konsultere med en lege.
 • Personer som har problemer med stress eller anemier, bør være spesielt forsiktig, siden forbruket av dette kan hindre opptaket av jern i kroppen.

Mest egnet for konsum, er å legge til ca 3 gram grønn te, slik at det daglige forbruket ikke overstiger 10 gram. Det anbefales å konsultere med en medisinsk spesialist før du starter noen forbruk av te, fordi selv i tilfelle av naturlige produkter, kan det ha betydelige bivirkninger.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

17 + = 20