10 hjem rettsmidler for å kurere bronkitt

Hvis du våkner opp en morgen, håper at du har slitt med den forferdelige hoste, hoste opp slim bare for å finne den igjen, kan du ha utviklet en svært smertefull infeksjon som kan indikere bronkitt.

bronkitt

Hva er bronkitt?

Før du går videre til å fortelle deg noen enkle løsninger som kan bidra til akutt bronkitt, må du vite litt mer om infeksjonen selv. Bevæpnet med denne informasjonen, vil du ha en bedre sjanse til å bekjempe den.

Akutt bronkitt er en vanlig infeksjon som rammer minst 1 av hver 10 mennesker du møter på din vei til jobb. Svært ofte er bronkitt forårsaket av samme virus som forårsaker setter forkjølelse og hoste, bronkitt kan også være forårsaket av bakterier eller sopp selv.

Bronkitt ofte deretter følger en vanlig forkjølelse når motstanden er svært lav. Hvis ikke korrigert, kan føre til bronkitt, lungebetennelse kan være livstruende.

Hvordan vet du om du har bronkitt?

  • vedvarende hoste med slim utvisning
  • tungpustethet
  • ubehag i brystet
  • pustevansker

Hjem rettsmidler for bronkitt:

bronkitt diagram

Hvis du føler deg knyttet til de ovennevnte symptomene, kan du selv få bronkitt, og det er på tide du gjør et besøk til legen din. Sammen med noen antibiotika for å redusere slim, disse hjem rettsmidler er avgjørende for å få fart på utvinningen.

1. Gurgle:

Spytter hver gang du hoster og bli kvitt det sputum. Bedre ute enn inne. Pust damp hjemme, men vær forsiktig i å gjøre det. Kokende vann kan forlate brannskader hvis ikke er forsiktig. Gurgle med varmt saltvann og husk å legge til mix en klype gurkemeie lagt til vannet vil hjelpe decongest slim fra luftveiene.

Ikke slutte å lese: 6 tegn som lider av Hashimotos sykdom eller kronisk tyreoiditt

2. Eucalyptus olje:

Den aller duft av eukalyptus olje kan berolige de mest pågående og vedvarende hodepine. Hold eucalyptus olje på hånden. Sett noen dråper på lommetørkle og lukte det ofte. Oljen sies å ha evner som bekjemper bakterier og bidra til å bekjempe hoste å drepe bakterier. Innånding av denne oljen også bidra til å fjerne de trange luftveier.

3. Varm drikke:

I motsetning til vanlig språkbruk i mange lokale urfolksspråk, varme drikker vi mener ikke alkohol. Sørg for å holde luftveiene litt fuktig for å unngå overdreven smerte på grunn av hoste. Ta masse varme væsker, vann, te, kaffe, suppe, varm sjokolade, etc. å holde halsen fuktig og unngå tørr følelse siden det ofte fører til irritasjon og kløe følelse.

4. Mandler:

mandelolje

Soaking mandler og spise dem på tom mage med et glass varm melk. Husk tygge ordentlig. Du kan også knuse noen mandler i et glass appelsinjuice for raske resultater. Mandler er rik på kalsium, magnesium og kalium, og å bekjempe bakterier og bakterier som forårsaker bronkitt.

5. Chillies:

Spise chili da dette vil bidra til å fortynne tykk, seig slim og utvise ham fra systemet. Chili, chutney eller retter laget med cayenne pepper er en flott gave når du har et angrep av bronkitt eller kaldt.

Ikke stoppe å lese: Sjekket: Antibiotika er ubrukelig for akutt bihulebetennelse.

6. eksotisk Oregano:

Visste du at oregano er en stor antibiotika? Oregano har vært brukt i flere tiår for å helbrede og bekjempe bronkitt. Det fungerer som et anti-inflammatorisk og anti-mikrobielt middel, og bidrar til å redusere bryst overbelastning på grunn av svelling og stanser utviklingen av infeksjonen ved å bremse veksten av bakterier og mikrober.

7. hvitløk og honning:

Dette er en av de beste hjem rettsmidler for bronkitt. Pica hvitløk og løk, og spise dem med honning. Kombinasjonen må svelges uten tygging og tatt to ganger om dagen. Både løk og hvitløk har antibiotiske egenskaper og sette deg på sporet til rask utvinning. Honning hjelper også deg å miste styrken på blandingen.

8. En søt Løsning:

Kanel og honning, delikate næringsmiddelingredienser, er lastet med antioksidanter og enzymer som sender kroppen i produksjonsaktivitet hvite blodsykdommer og styrke immunsystemet. Honning har en beroligende effekt på halsen også.

9. Aromatisert te:

Det er ingenting som en kopp rykende varm te når du er dårlig for bronkitt. Legg til din te litt timian og våren, og sikkert bjelke forberedt beste hjem rettsmiddel som kan bidra til å bekjempe bronkitt.

10. Drikk rikelig med vann:

Vann er en naturlig slimløsende. De fleste av oss svelge skjeer av slimløsende (hostesaft) glemmer å drikke rikelig med rent vann vil ha samme effekt. Hvis du har en sår hals, varmet litt vann og nyte det hele dagen.

Skrive: Livet teamet Lucida


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

53 − = 52