25 Ideer for rustikke design å dekorere verftet

I enhver årstid foretrekker vi å være friluft, selv om vinteren for å nyte et snøfall. Det er derfor er svært viktig måten hvordan vi vil dekorere verftet, hage og veranda, siden det avhenger av velferds du vil være i disse områdene. Vi alle føler seg bedre i administrerte miljøer, og med enkle, men vakker utsikt, ingenting konkret er nødvendig for å se bra ut vår gårdsplass, bare orden, renslighet og en fin hage med aromatiske planter nok.

Men det er forskjellig stil og miljøer som du kan gjenskape i bakgården i henhold til din smak og preferanser. For eksempel, for å dekorere terrassen, hvis du ønsker maksimal komfort, velg rustikk. Det første du trenger er grov tre eller kurvmøbler, deretter duker puter eller - rustikke stoffer. Du kan nå legge til noen ekstra du liker: lysestaker og lanterner, shabby chic stil brukte deler, gevir hunter stil, tunge trebord naturlig stil, dekorert stein på gulvet eller veggen detalj; hengende kurver, vertikale hager, vinranker, etc.

Her finner du mer Eksempler på rustikke design å dekorere terrassen. Nyt og bli inspirert.

Rustikk stil inngang med vinranker og hengende planter å dekorere verftet og gi grønt preg som ikke kan gå glipp av.

Gardiner dekorere verandaen av vårt hjem

Gamle tre badebukser møbler og pergola brukes til å dekorere gårdsplassen og skille den inn i ulike områder.

Bank, strøm og vei full av aromatiske planter og blomster for å gi et svært hyggelig miljø til terrassen vår.

En tre tak med hengende grøntområder og rustikk veranda døren gir dette stor verdi.

For å legge til et snev av jungel og skog til vår rustikke gårds

Sørg for å lese: Feng Shui fra en posisjon av dekorativ stil.

En fontene, en familie bord og en sti av steiner for å dekorere terrassen.

Med dette synet, må denne retten bare skal åpnes helt å tenke på. To stoler, et bord og en rustikk tre søyleganger er nok til å dekorere denne gårdsplassen som er skapt av seg selv.

Denne vakre lille gårdsplassen, har alle elementer som gjør det verdt å ikke ønsker å forlate. En liten dam med vannplanter og et sted å hvile dekket med planter, er den vakreste i denne grønne og innbydende plass.

Å dekorere gårdsplassen, opp en skjerm kan være en del av dekorative elementer for å tilbringe en fin tid.

To stoler og en kar å tilbringe en avslappende sted varm. utseendet mellom tørr og våt denne retten i innredningen som gjør det annerledes og koselig opphold.

Dee stone og søyleganger gjør denne plassen et sted for selskapelighet par excellence.

Møbler og rustikk tak 100 prosent, gjør dette patio et sted med ly for hele ettermiddagen.

Natt-View-in-Garden

Å dekorere verftet noen ganger lys lamper er tilstrekkelig. I dette eksempelet ls natt lamper gir dette gårdsbohemlivet som gjør det til et perfekt sted for utendørs servering.

En hengekøye to gamle trebenker og en asfaltert stein gress, er nok til å gjøre dette patio et koselig sted.

En vakker plass full av kreativitet i bruk av stein og dekorative planter som er integrert i gulvet i gårds veranda.

Et tre, et bord og en hage invitere postrar skaperen sirkelen i denne gårdsplassen. Kurver, grønn og stein gir dette gårds harmoni og bevegelse.

hengende lamper, kurvmøbler, stein gulv og gir et bohemsk denne plassen av lys og skygge på terrassen touch.

Ikke stoppe å lese: Hvorfor bør du vaske ansiktet med eple cider eddik

En stein sirkelformede arrangement er det punkt innkalling møtet, innsamling og snakke med flammen.

Nature også feiret. Denne tabellen ble brukt, sammen med sine ulike elementer som containere hjem for å gi vakre ville planter.

En sti til et bestemt sted å hvile, rammer dette bakhage å markere styrke i denne vakre grøntområder.

Potter med gamle metall bøtter med ulike planter; bestefars gamle stol og et lite brostein, var det bare nødvendig å lage to kvadratmeter paradis.

Denne plassen viser at bestått over tid viser vegger som har stått imot utfordringer. Perfekt plass for remodalar og gjøre en hel koselig hjørne. Steinen på gulvet, taket av trestokker og kurvmøbler gir en touch som var nødvendig for å gi nytt liv til denne plassen vil ikke vil slippe.

Denne plassen gir følelsen av at det er godt brukt. Denne vakre metallic hvit tabellen gir en romantisk og koselig preg på plass. Vaser med fargerike blomster og forskjellige plantearter, forme dette hjørnet å tilbringe en hyggelig tid med sine kjære.

Et område for hvile og avslapning dekorert med planter og blomster. Perfekt for lesing, samtale eller tilbringe en reflekterende øyeblikk.

En annerledes patio stoler i rødt som gir plassen en koselig preg; hengende lianer og planter mellom møbler gjør et sett som integreres med lys og skygger av stedet, alt i en campireño stil.

Lær mer design og ideer for hjem dekorere.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

+ 58 = 68