Å gjøre en åpen smell og ser perfekt

I dag i en verden av mote kutt og frisyrer noe går, og det er mye "stoff hvor du skal klippe" når du søker etter den beste frisyre eller hårklipp som går best med vår slags ansikt. Fra lange frisyrer, å kutte stiler veldig cortitos hår, hvor i noen av dem, du velger å kutte smell, som kan arrangeres på mange måter i henhold til stilen din også ansiktet.

fra en full og tykke smell dekker hele pannen til en fragmentert pannelugg for en svært bred panne. Det er også tatt med til en side smell, er den korte smell og lang, og en av de mest allsidige av all tid, den åpen flequillo, det kan gå både lange og korte, åpne halvparten eller en hånd. Les videre for å se de beste ideene.

kim kardashian smell

Featureflash Photo Agency / Shutterstock.com

Frisyrer med smell, en stil som aldri går ut av stilen

Wear smell kan virke ganske enkelt konsept, og det er så mange stiler i dag at borte er de dagene da du var med stylist, satte deg på stolen og solicitabas en perfekt og godt cut smell i henhold til din ansiktsform. Nå er alt mer praktisk, og som vi sa, i hårklipp, går og alt.

Heldigvis har de siste hårtrendene vært på stiler som ikke innebærer mye arbeid og er lite vedlikehold. Derfor, frisyrer og hårklipp med smell, De er ikke lenger vanskelig å vedlikeholde, men de er bare en enkel tillegg til din vakre hodet.

Åpne smell kan gå på mange måter: Fragmentert, bustete, i midten, som er den mest dynamiske og brukt, og også åpent på en side smell, det kommer an på fødselen av frisyren hårklipp du bære fordi formen på ansiktet og ingen teller mye i denne stilen kan være så allsidig som du tror.

Visse flequillos kan gjøres for å alltid bli halvert når du og liker å bære, men håret ikke hjelpe deg mye, så når du går til stylist og be om en åpen smell, sørge for at de er lange nok til å å være åpen, hvis du er korte opprørerne.

Å gjøre en åpen smell og ser perfekt

Trinn 1: Spør stylist en avrundet smell formet regnbue med en myk kant. Kortere lengder i midten at håret vil bidra til å presse utover og de strukturerte ender vil forhindre at overskytende masse.

Trinn 2: Arbeid med hårvekst mønstre av pannen. Separat hår nær sentrum, og ta hensyn til hvordan den faller, ikke tvinge en perfekt del, men det gjør at håret naturlig skille til rette styling. Gre håret ned i pannen og deretter stritt litt for å avsløre den retningsbevegelse, og tillate det å dele seg på egen hånd.

Trinn 3: Spray frynse med en spray og kam med bred annet kam for å tillate naturlig bevegelse.

Her er noen eksempler på hvordan du kan få de åpne smell, som du kan ta med allsidighet gir en god forsegling.

Bangs ledet åpne et kutt style håret uncombed

Kvinne hårklipp slitt med åpen FLECO

FLECO i haircut født mellom

frisyre med smell halvert i langt hår

vipflash / Shutterstock.com

langt hår midtskill og åpen FLECO

Entertainment Press / Shutterstock.com

Orte stil bob med lang pannelugg på den ene siden på gløtt

blond kvinne med bob og smell klippe åpne siden

s_bukley / Shutterstock.com

langt hår kutte bohem delen i midten og åpen flequillo

Everett Collection / Shutterstock.com

seksjon langt hår til den ene side og åpen FLECO

magicinfoto / Shutterstock.com

fragmentert cut smell åpen og åpen stil

Bob hårklipp stil med lange smell åpne

Medium cut bølgete hår slitt til side litt åpen FLECO

kvinne med hår stil med smell åpne

kvinne med langt hår og korte smell åpen

Jaguar PS / Shutterstock.com


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

20 − 17 =

map