30 Ideer for å dekorere den lille balkongen av huset ditt

balkong

I små leiligheter i byen, kan balkongen være det eneste stedet utendørs der du kan nyte litt frisk luft og naturlig. Takket være dette stedet du kan nyte utsiden og kan slappe av i solen uten å forlate leiligheten.

Ideer for å dekorere en liten balkong er uendelige.

til designe din balkong, det er enkle måter å gjøre det ved hjelp av og spille med lyse tekstiler, for eksempel, kan du bruke tepper, tepper eller tepper eller gardiner, legge til noen tilbehør som lamper, store gulv puter farge etc. Ikke glem grønne - potteplanter, sukkulenter, kaktuser eller din favoritt blomster. Ikke nøl med å sette ting og favoritt tilbehør her kanskje ved hjelp av en eklektisk stil eller bohem, blande flere stykker så er det en god idé.

Her er noen enkle eksempler på innredning du går å trekke ut dine egne ideer som din plass.

balkong dekorert

En fin balkong med bord til frokost, en idé utendørs soling med dine beste gjester: planter.

balkong med planter

En søt eksklusive balkong for planter, til et sted å retorarse lunge oxygenate for det meste.

balkong med stoler

Wicker møbler og tepper alltid gi en naturlig og svært innbydende preg på balkongen.

Du trenger ikke stoler? Uansett, på bakken kan også sette noen puter, tepper, og sette et teppe rundt rekkverket, og vil være den perfekte balkong for den spesielle anledningen. Som du ser, kan du spille med innredningen så mange ganger du vil.

Hvis plassen er nøytral, med en fargerik Liven balkong, gå garasjesalg eller hjørne markedet og se hva ting du kan finne i lyse farger og ikke vær redd for å ta dem med i den nye balkongen.

Stammen to puter, gamle tepper og vaske, og gamle bambus blinds du ikke bruker lenger, kan være begynnelsen på en uforglemmelig balkong. Alltid vurdere resirkulering.

Vurdere et vintre på balkongen, som gir eleganse og hvis du ikke har mye å legge til, faller av vintreet og blomster, vil gjøre dekorativt arbeid.

Ikke stoppe å lese: Vakker treehouse prosjekt med minimal miljøpåvirkning

En balkong som en møteplass med venner, det kan du organisere det du ønsker fra et forretningsmøte, håndverk, samtale og feiring; gardinene er nøkkelen til å gjøre dette balkong, din medskyldig til hver plass.

Dette er en balkong hvor du kan tilbringe tid med små barn, kan alt passe opp til et arbeidsbord for å holde barna underholdt mens du tar litt frisk luft.

Grønn gir alltid mer liv i verdensrommet: consdera noen aromatiske planter og andre dekorative tillegg til oksygen tilby en utsøkt aroma innsiden.

Denne prøven holder vertikale potter, gir deg muligheten til å sette mer grønt på balkongen: ikke glem at med litt fantasi, kan du gjøre en liten balkong, eksepsjonell, consderando dekorative elementer som tre, stein, blomsterpotter, tepper osv

Balkongen kan definitivt være en permakultur hagen; noe mer funksjonell enn en hage hvor du kan lage din egen mat, og hvis aromatiske planter, gratulerer, god smak og initiativ!

Ikke nøl med å ta hensyn brukte møbler bestemor, eller moren din, kan du dra nytte av disse stoler, bord, potter, og mange flere ting du trodde var ikke-funksjonelle, med en retusjert kan ha det ny sjanse til å følge du ute også spare på økonomien.

Søk LSO markeder potter er billig, kjøpe stenger like store emner og henge rekkverk, sikker på at vil gi et annet preg på view; og hvis du trodde det ikke var plass for grilling, en liten roaster at den får plass i en liten balkong og bidra til å gi din middag en annen bestemt verdi.

Balkongen er perfekt for en bohemsk og rolig kveld; definitivt lysene er et dekorativt element som definerer sin hensikt svært godt.

Hvem sa dette langstrakte plassen kan ikke reduseres dekorativ løsning? Sivet på veggen er svært godt gjort å gi en naturlig senación convirténdose plass i et tropisk sted i midten av byen.

Ikke slutte å lese: Grønne løsninger for dekorative planter

For mer informasjon se bildet nedenfor.

Fra innsiden, er denne vakre og enkle balkong utsmykket med disse vakre sateng gardiner; en liten balkong som vil re-dukker fra denne lille stol og runde bord.

Pistasj farge er en farge som gir en munter touch til ethvert rom, skaper en følelse av helse og friskhet, veldig godt å lage en liten balkong og et varmt sted mens frisk.

Denne lille plassen pent simulerer en hage med naturlig gress, og legger mer farge til din plass. Føl deg fri til å inkludere kunstgress til din balkong, de er vanligvis lett å vedlikeholde.

Rundt ordtaket: "Alt får plass i en liten krukke, vel vitende om plass", og dette eksempelet prosjekter det veldig bra helt til en tjeneste vask kan inkludere i liten balkong, så det er mer praktisk for vann og rengjøre vakre planter.

Flettet kurver er veldig dekorativt og elegant i en liten plass, foruten å være funksjonelle, går utmerket godt med noen stil.

Mats spiller en viktig apepel i dekorere balkongen din, sørg for å se aktuelle for hele settet, enten tekstil eller laget av naturlige fibre, kan du gå bra.

En vakker balkong hvor du kan slappe av i dagslys med de nødvendige elementene, en pott der ute, en liten fargerik teppe der og gode seter med perfekt og behagelige puter, er gjennomført innen perfeección.

Dette er en fin balkong i byen, der kontemplative setter hverdagen. I dette tilfellet valgte vi et sett av metall hage som gjør knipse med rekkverk og andre elementer.

Blacon søt frokost vurderer varmen i morgen og lyden av fugler.

Balkong med planter og tregulv i stil, for å fylle stua og farge.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

+ 58 = 65