De beste typer fletter håret

Typer Braids

Vi ønsker alle å forynge våre hårklipp eller frisyrer. En tradisjonell flette kan være tre eller to tråder, er i utgangspunktet delt inn i seksjoner av en del av håret, så-eller ikke alle samtidig være samlet i nærheten av hodebunnen. En funksjon av disse tradisjonelle fletter vevd hår, er at de er typer fletter som en person kan pyntebånd uten hjelp fra andre. Det er ingen problemer fordi de egentlig er enkle å lage, men i tilfelle det er noe som kan gjøre det vanskelig pyntebånd, vil avhenge av hvilken type hår som personen har, som noen frisyrer er lettere enn andre pyntebånd.

Lengde hår spiller også en viktig rolle i muligheten for fletting; for eksempel kortere hår pyntebånd i seg selv er komplisert. Gafler kan være nyttig når et kort hår eller hår er flettet sammen med mange lag.

Det finnes mange varianter som kan gjøres med hver type pyntebånd. De kan gjøres hellende fletter, fletter i en bolle; bare pyntebånd frynser, eller baksiden av halsen, etc. De er bare noen grunnleggende eksempler på typer flette for alle smaker og anledninger, og er grunnlaget for andre frisyrer. Du lærer dem å gjøre, og nå kan du være sikker på å gjøre det beste varianter av frisyrer med fletter.

Ikke stoppe å lese: 5 Viktige Foods for en lys og sterk hår

De beste typer fletter håret

Fransk flette typer

fransk flette

en fransk flette er en variant av den klassiske tre-strand flette hvor håret er å legge til hver seksjon mens de flettede former.

Ved å legge håret når den beveger dette gjør flette omfavne hodet. Dette gjør at du kan lage så mange former og en rekke teksturer i håret.
Fransk flette trinn

nederlandsk flette

nederlandsk flette
En nederlandsk flette er det motsatte av en fransk flette. Noen ganger er det som kalles flette "inside out" eller omvendt flette.

Teknikken er den samme, bortsett fra at i stedet for å bringe de delene av fletten over og sentrum, bære dem ned, skaper dette en av de mest populære stiler av flette som du kan se formen på flette på den delen høyere, mens deler av håret blir jevnt tilsatt under.

Fiskebein flette eller fishtail

fiskebein flette

Du må vite hvordan du gjør et fiskebein flette eller fishtail. Denne grunnleggende utseende er så mye som hjem og arbeid og litt mer forseggjort og kan lage fine frisyrer du kan bære på tilfeldige eller kveldsarrangementer. Disse typer fletter reduserer rundhet av ansiktet ditt og gjør ansiktet ser mer langstrakt enn vanlig hvis du velger den rette stilen.

Ikke stoppe å lese: Øvelser for å redusere eller hindre Gill

Del håret i to halvdeler av sentrum. Tar de to trådene i hver hånd, du kommer tviholder på en liten del av den ene siden, og du vil over til den andre siden. Gjenta samme prosedyre den andre siden for å danne hele flette.

Plait tau

tau flette

Dette flette er veldig enkelt å gjøre. Du må dele den delen av håret du kommer til å veve inn i to deler, som i sin tur, og deretter fletter med hverandre. Første trinn er å dele en gang delt i to, du må hver del svingete på seg selv, det vil si den høyre del av vri den til høyre og venstre del mot venstre. Ikke la gå som en del av korset høyre til venstre, og så til slutt.

Disse er 4 grunnleggende typer frisyrer ved hjelp fletter til basen på hvilken er vevet. Hvilke typer fletter som kan gjøres med denne plattformen fletting er varierte, og lett å lage.

Livet skrive Lucida


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

87 − 79 =