15 grunner til å spise agurk

Har du noen gang lurt på hvordan du kan slå den brennende varmen i sommer? Bare tenke på å spise agurk, en ydmyk og crunchy agurk, og du vil at kroppen saborar sin skarpe måte å gi fuktighet.

spise agurk

Men det er lite kalorier denne fantastiske grønnsaken, har store fordeler, og spise agurk, gir ikke bare vann og elektrolytter bare tilbyr, med sin flotte næringsstoffer, må du begynne og spise.  Det er en av de eldste avlinger, og antas å stamme i de nordlige Himalaya slettene i India. Anlegget er et vinranke (vinranke) i likhet med andre medlemmer av Cucurbita-familien, slik som gresskar, meloner, saft etc.

Grunner til å begynne å spise agurk og lav kalori oppskrift

Agurk er lett å vokse. Varianter, varierende i størrelse, form og farge, er dyrket over hele verden, i ulike klimasoner. Generelt har frukten huden mørk grønn, buttery rik meatiness og små spiselige frø fuktige konsentrert i sin kjerne. Om lov til å vokse uten avbrudd, fortsetter frukten å vokse i størrelse, huden blir tøffere og blir gul, og frøene er herdet og er ikke spiselig. Freske agurker er tilgjengelig gjennom hele sesongen og kan spises rå agurk, i vegetabilske salater eller juice.

1. spise agurk hydrater kroppen

En frisk agurk er 90 prosent vann, så gøy hvis du ikke tjener vannmugge, en salat som inkluderer agurker kan være et godt alternativ.

2. Combat solskader

Å spise agurk i stand til å kontrollere surhetsgraden i huden. Ved søknad agurk huden kan helbrede solbrenthet.

3. Spis agurk fjerner giftstoffer

Alt vann som inneholder agurk fungerer som en støvsuger som fjerner det som kroppen ikke trenger. Faktisk kan et jevnt inntak av agurk oppløse nyrestein.

4. fylles vitaminer

Agurker inneholder så mange vitaminer som kroppen krever daglig. Vitaminene A, B og C hjelpe immunsystemet og gir energi. Slik at effekten er mer effektiv agurk, kan du kombineres med spinat og gulrot juice rik; men uten å fjerne bark, fordi det inneholder 12 prosent av vitamin C som vi forbruker daglig.

Ikke stoppe å lese: flat Panza: 15 måter å få

5. Mineraler

Kalium, magnesium og silisium er mineraler som finnes rikelig i agurker. Dens viktigste funksjon er å tone, myke og forbedre den generelle hudens utseende.

6. Fordøyelse og vekttap

På grunn av sin høye vanninnhold og er lav i kalorier, spise agurk er det ideelt å inkludere i kostholdet til de som ønsker å gå ned i vekt. Det anbefales å legge det som et supplement i salater, eller servert med fettfattig yoghurt. Videre gjør det meget gunstig for fordøyelsen sin høye fiberinnhold. Hvis konsumert daglig, det hjelper forhindre kronisk forstoppelse.

7. endene med mørke sirkler

Den anti-inflammatoriske agurker, egenskaper er svært anvendelige for å fjerne mørke sirkler eller "poser" under øynene. Selv om de tror det er en klisjé, er det tilrådelig å sette to skiver av agurk i løpet lukkede øyne for å eliminere hevelse.

8. bekjempe kreft

Secoisolariciresinol, lariciresinol og pinoresinol, Det er tre lignans som finnes i agurker, som er nært knyttet til forebygging av forskjellige kreftformer, inkludert bryst, eggstokk, prostata og livmor. Å spise agurk, er det i løpet av de forebyggende tiltak anbefalte gjøre.

9. bekjempe diabetes, senker kolesterol og regulerer blodtrykket

Agurk juice inneholder et hormon som er nødvendig for cellene i bukspyttkjertelen til å produsere insulin hormon fordelaktig for pasienter med diabetes. Forskere har oppdaget at steroler, en kjemisk forbindelse inneholdende agurker, er i stand til å senke kolesterolnivået. Kalium, magnesium og fiber agurker også hjelpe til å regulere blodtrykket.

10. sunt tannkjøtt og frisk pust

Juice søle agurk å tygges, friske og syke tannkjøtt oppdateres; men det inneholder også fytokjemikalier, de forsikrer oss har en god pust. Enkelt sagt en skive agurk mellom tennene i en halv time for bakterier som forårsaker dårlig ånde "die".

11. Hår og negler perfekte

Silisium og svovel innhold agurker, hjelpe å ha et hår og skinnende, sterke og sunne negler. de bidrar også til sin raske vekst.

Ikke stoppe å lese: Hvordan lage en næringsrik Chia barer med fersken

12. Fremmer felles helse

Den samme silisium fører til at leddene blir sterkere, fordi det styrker bindevev. Når konsumert som saft sammen med noen gulrot, fjerner smerten ved artritt og gikt, ved å redusere urinsyre.

13. bakrus Cure

LI agurker inneholder mye vitamin B, sukker og elektrolytter er nødvendig for å forhindre bakrus eller hodepine ved oppvåkning. Før du sovner anbefaler vi å spise noen agurk skiver eller kutt, spesielt dens har drukket alkohol.

14. Beholder nyre formet

Som nevnt, agurker redusere urinsyre i kroppen og å opprettholde sunne nyrer.

15. De er deilig

En god agurk skåret i stykker med en dressing eller kanskje salt, sitron og litt chili er den perfekte snack for hvilken som helst dag.

Agurk er den fjerde mest høstet grønnsaker i verden, er svært næringsrik og bra for helsen. Så prøv å alltid holde i kjøleskapet for snacks, juice eller salater.

Nedenfor er en deilig og sunn lav kalori oppskrift som vil tjene som en aperitiff eller til å følge rettene som gjør dem lettere.

Lav kalori oppskrift med agurk

ingredienser:

 • 2 kopper skrelte agurk finhakket og sådd
 • 1/2 kopp tomat uten frø skåret i små stykker
 • 1/4 kopp hakket rødløk
 • 2 ss hakket frisk persille
 • 1 Chile / chili av ditt valg (jalapeno, tre, etc.), seeded og hakkede
 • 4-1 / 2 ts hakket frisk koriander
 • 1 fedd hvitløk, finhakket
 • 1/4 kopp gresk yoghurt (du kan også bruke cottage cheese / ricotta)
 • 1-1 / 2 ts sitronsaft
 • 1-1 / 2 ts limejuice
 • 1/4 ts malt spisskummen
 • 1/4 teskje havsalt

toasts intergarles

I en liten bolle, kombinere de syv første ingrediensene. I en annen bolle, bland yoghurt, sitronsaft, limesaft, spisskummen og salt. Hell over agurk blanding og bland forsiktig for å belegge. Serveres straks med hele korn toast.

Merk: 1/4 kopp har bare 16 kalorier

Lucida forskning og skriving av livet


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

− 4 = 6