Matvarer som inneholder naturlig østrogen

Matvarer som inneholder naturlig østrogen

Matvarer som inneholder naturlige østrogener kalt fytoøstrogener

Det er ingen hemmelighet at våre kropper og våre omgivelser er fulle av østrogen. Tilsynelatende barn har en tendens til å modnes fysisk på et tidligere, alder og østrogen er ansvarlig.

Menn og kvinner er forskjellige for mange grunner, snakker i form av organismen, men en av de viktigste forskjellene er den type hormoner vi produserer: menn, kvinner testosteron og i stedet produsere østrogen.

Hvorfor inkludere matvarer som inneholder østrogen

Behovet for å inkludere matvarer som inneholder østrogen, har å gjøre med rollen som østrogen har på en kvinnes kropp. Siden disse regulere forskjellige aspekter som menstruasjonssyklusen, fruktbarhet og vekst av kvinnelige kjertler, som brystkreft og andre faktorer fremst blir faste hormoner.

Matvarer som inneholder østrogen

Hvis du har fulgt en sjekk for å se at østrogennivået er lavt, pou kan bruke disse østrogenholdige matvarer for å hjelpe kroppen din til å fungere igjen riktig. Du kan også bruke denne listen som en måte å unngå matvarer som inneholder østrogen hvis du har for mye østrogen i kroppen din.

linfrø

Lin er en super sunn mat som kan gi kroppen din en mye fytoøstrogener. Når du ser på en liste over de viktigste matvarer som inneholder fytoøstrogener, er lin på toppen. Ett hundre gram linfrø har den utrolige mengden av 379 380 mikrogram østrogen sammenlignet med 2,9 mikrogram for en frukt som vannmelon.

Ikke slutte å lese: 7 grunner til hvorfor du bør ta grønne juice

Sengetøy er nå allment funnet i bakevarer som brød, rundstykker og boller, snacks, frokostblandinger, pasta, blandinger av produkter bebidasm kan velge å lage din egen Linfrø vann eller melk for å dra nytte av alle fytoøstrogener som tilbys.

nøtter

Disse nøtter inneholder fytoøstrogener, som etterligner den måte østrogen blir brukt av kroppen, bidrar til å fylle hullene som kan ha østrogen, og produserer den samme effekten som om det hadde generert mer østrogen i kroppen.

sesamfrø

Sesamfrø inneholder fytoøstrogener, og kan også bli brukt olje sesamfrø, hvis det gjør det enklere, fordi begge inneholder fytoøstrogener lignans besitter.

Sesamfrø er lastet med fiber, og er også en stor kilde til mineraler. På grunn av sin lille størrelse kan det lett bli lagt til andre matvarer som mangler for å oppveie en annen mangel. For eksempel vil en spiseskje med sesamfrø gir deg nesten en tiendedel av hva du trenger hver dag for jern, magnesium og kalsium, samt 4% av total fiber.

kikerter

Kikerter er en naturlig kilde til fytoøstrogener, som ikke er virkelig det ideelle dosen, men gjør en god jobb for å få det.

Ikke stoppe å lese: naturlig tonic å drikke om natten og fjerne magefett

Den mest vanlige måte å fremstille bønner er som hummus, falafel. De har ikke mye egen smak, så det er viktig å blande med andre matvarer, krydder og tilbehør for å gjøre dem mer brukbare og rik ..

bønner

Bønner er blitt betraktet som en sunn mat på grunn av sin høye fiberinnhold og evnen til å senke kolesterol. De er også en mat som er relativt høy i fytoøstrogener, selv om de er sjelden inkludert i dietter for å bidra til å forbedre nivåer av østrogen.

Skrive: Livet teamet Lucida


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

55 − 54 =