Årsaker til tørr hud og kviser i ansiktet

Hvis du lider av tørr hud og akne, kanskje du lurer på hva jeg kan gjøre? Hvorfor skjer dette til ansiktet mitt? Fordi det finnes en rekke produkter som kan være den direkte årsaken til problemet, men ofte kroppen forteller oss at noe er galt i oss.

tørr hud og akne hva som forårsaker det

Kviser i ansiktet er svært vanlig i ungdomsårene, når en bølge av hormoner øker oiliness av huden og predisponerer inntrykket av acne. Men folk med tørr hud kan også ha gule pustler. Da vet hvorfor dette skjer på ansiktet og kroppen.

Årsaker til tørr hud med akne på ansiktet hans

Hudormer dannes vanligvis på grunn av overdreven sebum sekresjon av huden kjertler, slik at ansiktet ditt blir perfekt miljø for vekst av bakterier som forårsaker betennelse i hårsekkene. Ingen overflødig olje, bør personer med tørr hud klandre andre faktorer for forekomsten av akne.

Bruk av for mye fuktighetskrem

En av Vanlig akne hos personer med tørr hud utløser er overforbruk av fuktighetskremer. Når fuktighetskrem ikke er riktig type for tørr hud, ender den personen bruke store beløp på et produkt som fører til tette porer.

Ikke slutte å lese: Naturlig rettsmidler underarm bleking

Problemet kan også oppstå med andre kosmetiske hvis ikke valgt i henhold til hudtype, slik som solkrem eller makeup.

hormon~~POS=TRUNC endringer

den hormoner og progesteron er nært beslektet med utseendet på kviser og hudormer, spesielt på haken og den nedre flate. Det er svært vanlig hos kvinner med polycystisk eggstokker, men kan også forekomme i andre tilfeller, for eksempel ved graviditet eller når du slutter å ta p-piller etter en lang tids bruk av prevensjonsmetoder.

Medisiner og kosttilskudd for fitness

acne-in-the-face

B-kompleks vitaminer er viktige funksjoner i mennesker, slik som dannelse av celler og bekjempe frie radikaler legeme. men drevet stimulerer talgkjertlene til å produsere sebum, tetter igjen porene og forårsake kviser. Før du tar vitaminer, kan det hende du trenger en blod realizarte under medisinsk tilsyn og compruobar reelt behov for vitamin tilskudd.

mating

Til tross for sitt rykte som den ledende årsaken til kviser, er det ingen vitenskapelige bevis for at dårlig kosthold full av sukker og fett, forårsake kviser. Men en fersk studie viste at det kan være en sammenheng mellom høy glykemisk indeks matvarer og meieriprodukter med utseendet på kviser og akne på ansiktet hans.

Ikke slutte å lese: Feil makeup som gir alderen utseende

Matvarer høy glykemisk forårsake toppene i blodglukose strøm. Det er i hovedsak massene og søt med hvitt sukker. Siden melkeprodukter er avledet fra melk, så som ost, og smør disse kan også være årsaken til opptreden av kviser i ansiktet og andre kroppsdeler.

Hvordan å behandle tørr hud med akne

Ideelt sett, ta kontakt med en hudlege og en ernæringsfysiolog, som vil hjelpe deg å identifisere og eliminere årsaken til akne. Hvis du misbruker kremer, for eksempel, kan legen endre produktet og bedre målrette programmet, og hvis du prøver å eventuelle endringer i reproduksjonssystemet, kan du henvise deg til en gynekolog. Det kan også være nødvendig at du lærer hva slags mat du bør unngå å avverge akne fra kroppen din.

Langt fra forårsaker kviser, kan de bli gitt behandlinger for å minimere dem. Ettersom dette er et lokalt problem fett, er sjansen stor for at oppmerksomheten også plasseres med ansiktsbehandlinger og lotions som tørker, for eksempel. Et annet alternativ er å lage en naturlig peeling, som fjerner laget av døde celler og gir fordeler også for tørr hud, Du kan lære flere behandlinger for å fjerne kviser.

Skrive: Livet teamet Lucida
Bilder: Shutterstock


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

− 2 = 1

map