Måter å få kalsium utover melk

Du kan vite hva er matvarer anbefalte kalsium, som ikke alltid anses som en naturlig kilde til kalsium, som den mest utbredte maten er melk og har vært i lang tid, men det er mulig å få kalsium fra andre sunnere mat selv.

kalsium

Visste du at du kan få kalsium utover melk og melkeprodukter og bedre kvalitet? Kalsium finnes i svært rik mat som mandler og andre nøtter, fisk, matvarer rike på kalium, blant mange andre.

Studier knytte den ekstra vekten med dårlig beinkvalitet hos unge kvinner. Dette understreker behovet for grunnleggende næringsstoffer i kostholdet som bare holde i balanse helsen til bein. Blant disse grunnleggende næringsstoffer som ikke absorberes godt å gi kvalitet til bein er kalsium.

Hva er kalsium

Kalsium er en viktig komponent for å opprettholde sunne bein, selvfølgelig, men det er ikke en tryllestav. Forskerne vet nå at næringsstoffer, slik som vitamin D, magnesium, kalium og osteocalcin protein, også spille en rolle i å forhindre lav bentetthet og osteoporose som vi alder.

Vi forstår alle, og vi antar at kalsium kan kun fås fra melk, og ta det, vi tror det gir oss den perfekte mengden av kalsium, men det er det ikke. Se Hvorfor ta vegetabilsk melk fremfor pasteurisert kumelk? for mer informasjon.

også kan få kalsium fra nondairy som mandel, olivenolje, spinat, bananer og linser De bidra til å fremme bein helse fordi de er høye i ett eller flere av disse næringsstoffene, og mange også inneholder kalsium.

Ikke stoppe å lese: Forskere endelig oppdage funksjon av menneske vedlegg

Matvarer med kalsium

For en fullstendig strategi for å skaffe kalsium bein helse, prøver å legge mer av disse matvarene til din daglige diett hvis du unngår meieriprodukter.

1. Olive Oil

En studie i 2012 i Spania funnet at en Middel diett supplert med olivenolje var bra for å øke osteocalcin, et protein i kroppen som har blitt assosiert med øket bentetthet som indikerer at olivenolje er en god måte å få kalsium.

2. Almendras

Disse muttere er en ernæringsmessig kilde til kalsium, en del av en unse inneholder omtrent 80 milligram kalsium, eller nesten en fjerdedel av den daglige anbefalte inntaket av kalsium (300 til 400 milligram). Mandler er også rike på magnesium, et annet mineral for sterke bein.

3. Seafood

Vitamin D hjelper kroppen absorbere kalsium bedre, så det er en indirekte måte for beinhelse. Den menneskelige kroppen kan produsere vitamin D du trenger fra solen, men produsere nok kan være vanskelig. For å legge til vitamin D gjennom kosten, kan du spise fet fisk som laks, sardiner og tunfisk, økologiske egg (plommer). Sopp er også en god kilde.

4. Mat som er rik på kalium

Kalium kan nøytralisere syrer absorberende legeme kalsium. For mer kalium, kan du spise en bakt potet, rosiner, bønner, spinat og ja, bananer.

Ikke stoppe å lese: naturlig middel for hoste, sår hals og lunger

5. bønner, erter og linser

Belgfrukter er en god kilde til kalsium og folsyre eller folat, et B-vitamin som bidrar til å redusere nivåer av homocystein. "Homocystein er en inflammatorisk protein, hvis det stiger i blodet, er en risikofaktor for osteoporose og hjertesykdom, Alzheimers sykdom og slag"Ifølge den medisinske naturlege Natasha Turner, forfatter av "Diet av hormoner".

Mat som er rik på vitamin B, kan folsyre og andre hjelpe motvirke denne inflammatorisk protein. For sterk dose strømpe linser (90% av sin verdi anbefalt daglig folat-del), bønner (74%), kylling erter (71%), sorte bønner (64%), hvit (64%) bønner. Cruciferous grønnsaker (brokkoli, rosenkål, blomkål) og avokado er også gode kilder til folat.

6. Grønne bladgrønnsaker

Grønne bladgrønnsaker som grønnkål, Chard, spinat og andre ikke bare inneholder mye kalsium, de er også rik på osteocalcin, relatert protein med en redusert risiko for benbrudd og hjelpemiddel i bentetthet som nevnt ovenfor. Voksne bør prøve å få 90 til 120 mikrogram per dag osteocalcin, og bare én kopp rå spinat eller grønnkål kan fungere for dette (grønnkål inneholder 547 mikrogram per kopp!). De er også rik på folsyre, noe som kan redusere nivåer av homocystein.

Forskning og Skrive: Livet Lucida


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

52 + = 58