10 legende kraft av druer

druer

Forskning fortsetter på de store helsemessige fordelene av resveratrol, som finnes i lilla eller røde druer. Her er noen av de helbredende fordelene av resveratrol:

Druer og sine helbredende krefter

Spennende forskning ledet av MaryAnne DellaFera, PhD ved University of Georgia funnet ut at dette resveratrol i druer (spesielt kombinert med soya isoflavoner) fungerer i kroppen på to måter å hjelpe betydelig med innsats vekttap:

  • drastisk reduserer muligheten for cellene til å lagre fett ved omtrent 130 prosent.
  • Gjør at fettcellene brytes ned med en høyere enn normal hastighet på 246 prosent.

Protejr hjertet

I forskning, resveratrol funnet i druer, har vist evne til å forbedre utvidelse av blodårer, som kan tillate blod å strømme lettere gjennom dem.

Det har også vist seg at druene som brukes til å slappe av veggene i blodkarene, noe som gjør den større diameter, noe som reduserer blodtrykket, og slik at en større mengde blod til å strømme gjennom alle områder av kroppen, med en økt levering av oksygen og næringsstoffer til kroppens celler. En annen studie fant at 10 mg av ytterligere resveratrol resulterte i en dramatisk reduksjon av risikofaktorer for hjerteinfarkt.

Ikke slutte å lese: Herbal Rettsmidler for Chronic Fatigue

Fjerne skadelige hjernen plaketter

De fant at druene bidra til å rense platene og hjerne-skadelige frie radikaler, som de er knyttet til Alzheimers sykdom. Så kraftig er dette viktig næringsstoff som selv har blitt referert til som "reversibel alle"Ved mange helsepersonell.

Les videre for å lære hvordan resveratrol kan bidra til å beskytte mot visse typer kreft og til og med stråling ...

helbredende kraft av druer

Druer bidra til å forbedre hjernens makt

I en britisk studie, studenter som fikk resveratrol økt blodstrøm til hjernen hans med 200 prosent. Forskere tror at resveratrol kan bidra til å akselerere våre mentale reaksjoner.

Beskytt huden kreft

I en rekke studier har resveratrol hatt en positiv effekt på kreft. Forskning viser også at resveratrol beskytter huden mot skadelige UVB-stråler fra solen, som beskytter mot hudkreft.

Protejt kroppen mot stråling

Videre har denne kraftige næringsstoffet også blitt vist å beskytte kroppen mot stråling når det brukes som et supplement til radioterapi av kreft.

Tenning av lang levetid gen

I en studie forskere fant at resveratrol som et næringsstoff som aktiverer det humane genet for overlevelse og lang levetid.

Ikke stoppe å lese: Har appelsinjuice kan skade helsen din

Combat Diabetes

Diabetikere som fikk resveratrol hadde en 10 prosent nedgang i nivåene av blodsukker, ifølge en studie ved Albert Einstein College of Medicine.

redusere betennelse

Resveratrol virker som en anti-inflammatorisk, som kan være en av årsakene som kan være effektive for hjertesykdom.

Den støtter muskel utvinning

Som en kraftig antioksidant, er det kompatibelt med cellene og organer til eliminering av urinsyre og andre giftstoffer fra kroppen, gir støtte for muskulære utvinning av idrettsutøvere.

Skrive: Livet teamet Lucida


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

3 + 2 =