Hvordan bruke eple cider eddik for å bli kvitt flass

Du kan bruke eple cider eddik til å behandle en rekke helseproblemer eller å legge den til dine ingredienser for skjønnhetsbehandlinger, men i dette tilfellet kan vite hvor gunstig det kan være å bli kvitt flass naturlig.

Hvordan bruke eple cider eddik for å bli kvitt flass

Flass er en vanlig hudlidelse som nesten alle uavhengig av alder eller etnisitet erfaring på et tidspunkt i livet. Selv om flass er sjelden alvorlig og er ikke smittsom, kan det være pinlig og årsaken til sosiale problemer eller selvfølelse.

Hva er flass?

Flass er utgytelsen av døde hudceller i hodebunnen. Mens hudceller dør, er det normalt at en liten mengde av avleiring hvilket imidlertid enkelte opplever en uvanlig stor mengde av skalaer, enten kronisk eller som et resultat av visse triggere.

Dette kan også være ledsaget av rødhet, irritasjon og ofte forårsaker kløe. Alvorlighetsgraden av flass kan variere med sesongen og ofte verre om vinteren.

Vanlige årsaker til flass er:

flass problemer

  1. fet hud - Dette er en av de vanligste årsakene til flass. Det er folk som lider av seboreisk eksem i hodebunnen, og dette gjør at den blir rød og fet og dekket med hvite eller gule skjell. Andre folk ikke vaske håret regelmessig gjør oljer og cellene i hodebunnen forårsaker flass akkumulere hud.
  2. tørr hud - Dette er en annen vanlig årsak til flass der vekten er generelt mindre og mindre fet og sannsynligvis forårsake andre symptomer på tørr hud på forskjellige deler av kroppen din.
  3. Andre hudsykdommer - Slik som eksem eller psoriasis samt en gjærsopp Malassezia typen samtale.
  4. Følsomhet for hårpleieprodukter - Noen ingredienser i noen produkter for hårpleie eller hårfarger kan irritere hodebunnen, forårsaker enten se rødt, kløe og flassing og gi. Sette sjampo for ofte eller bruke for mange styling produkter kan også irritere hodebunnen, forårsaker flass. (Siden kommersielle sjampo inneholder sterke kjemikalier, kan du lage en nærende sjampo hjemme som et alternativ)

Ikke stoppe å lese: Bruk tape til å fjerne liktorn

Hvis du er en av dem som lider av flass, vurdere å bruke dette nyttig og enkel naturlig behandling for flass.

Apple cider eddik for flass

Eplecider eddik har vært brukt i århundrer for å behandle mange betingelser på grunn av sin anti-inflammatorisk, anti bakterielle og anti-sopp, og kan derfor være meget egnet for fjerning av flass.

Surheten i eddik kan hjelpe opprettholde pH balansen i hodebunnen og eliminere reserven på samme tid uten å fjerne hår fra sin naturlige oljer. Gjenopprette den naturlige pH-nivået i hodebunnen, er hodebunnen ikke lenger er den ideelle sopp, bakterier eller gjær som forårsaker flass miljø.

Hvordan velge en god eple cider eddik

Å velge riktig type eple cider eddik er veldig viktig hvis du ønsker å få de beste resultatene. Denne type eddik er laget av fermen og presset eplejuice før det blir naturlig sukker eddik.

alltid velge eple cider eddik som er organisk fordi det er ufiltrert, upasteurisert, ubehandlet, er det ikke raffinert og ren. Du finner det i de fleste helsekostbutikker og enda mange supermarkeder også.

Ikke stoppe å lese: Øvelser for å redusere eller hindre Gill

Hvis du virkelig vil ha en god kvalitet eple cider eddik, må du ha "mor" av eddik, som er skummel sak flytende eller synkende ofte på bunnen av flasken. Dette stoffet inneholder gunstige enzymer, bakterier og spormineraler som gjør eddik som fordelaktig for deg.

Ikke glem å riste flasken hver gang før du bruker VSM å fordele de gode elementene.

Hvordan bruke eple cider eddik for å behandle flass?

  1. Etter vask håret som normalt med shampoo, bland like deler: vann og eple cider eddik og påfør blandingen på hodebunnen med fingrene eller med en bomullsdott og forsiktig massere hodebunnen (du kan også bruke en sprayflaske og spray direkte på hodebunnen).
  2. Pakk håret med en dusj cap eller håndkle og la blandingen i ca 10-15 minutter og skyll med varmt vann. Bruk ikke sjampo etter bruk eddik.
  3. Gjenta behandlingen daglig i en uke til flass forsvinner.
  4. Hvis huden din er veldig følsom, til test først på et lite område av hodebunnen før du fortsetter med tidligere behandling se om du får noen hudirritasjon.

Skrive: Livet teamet Lucida


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

46 − 45 =