10 frukter som bekjemper kolesterol

10 frukter som bekjemper kolesterol

Holde Kolesterol Under hjelper å ha et godt hjerte helse, og dette kan oppnås naturlig med god ernæring, mosjon og sunn livsstil. Et sterkt anbefalt idé er inkludere i kostholdet ditt noen frukter. Blåbær, jordbær, epler og flere kan være din største allierte å fjerne kolesterol.

Frukt som bekjemper kolesterol

Følgende frukt kan være et stort bidrag til kroppen helse, da disse mat inneholder vitaminer og mineraler som kroppen trenger for å holde seg i optimale forhold. Du kan bli kjent med funksjonen til hver frukt å regulere kolesterol og også lære hva den rette kombinasjonen av disse fruktene, for å unngå fordøyelsesproblemer.

1. Apple

Epler er et effektivt verktøy for å bekjempe høyt kolesterol og en eller to om dagen ville ha en kraftig kardio effekt ved å redusere dårlig kolesterol og øke bra, ifølge University of Florida i USA Dens innhold av pektin og polyfenoler (antioksidanter) som ville forbedre lipidmetabolismen og ville unngå risiko for hjertesykdom.

stille fiende

Kolesterol er et voksaktig stoff, fet type, som finnes naturlig i alle deler av kroppen. Kroppen trenger en viss mengde av kolesterol for å fungere ordentlig. Men for mye kolesterol i blodet kan øke risikoen for hjertesykdom. (National Library of Medicine)

2. blåbær

Disse små blå frukter inneholder en forbindelse som kalles pterostilbene (naturlig antioksidant), som tillater reduksjon av LDL eller dårlig kolesterol. Drikk et glass 8 ounces (250 ml) av juice vil øke high density lipoprotein (HDL eller gode kolesterolet) nivåer, ifølge University of Laval i Quebec, Canada.

Hvor kommer kolesterol kommer fra?

Fra to kilder: din kropp og mat. Leveren og andre celler produserer omtrent 75% av kolesterolet. Den andre 25% kommer fra mat, mer spesifikt produkter "dyr", sier American Heart Association (AHA, sin akronym på engelsk).

Ikke stoppe å lese: Hvordan å normalisere kolesterol naturlig

3. Strawberry

I tillegg til rik, jordbær har andre egenskaper, inkludert å redusere nivåene av dårlig kolesterol i veggene av arteriene. Ifølge Universidad Politecnica delle Marche i Italia, etter å ha drukket en halv kopp med jordbær en dag i en måned, en gruppe av frivillige viste krefter frukten.

Hvorfor er ikke sunt kolesterol?

Hvis du har høyt kolesterol, kan kroppen lagre det i arteriene. Over tid kan det herde og begrense arteriene tette dem helt. Hvis en arterie som forsyner blod til hjertemuskelen blir blokkert, kan det føre til et hjerteinfarkt.

4. Druer

Grape er ikke bare råstoff vin eller en del av tradisjonen av de 12 klokkespill i det nye året også Det er en ideell frukt å gi kamp til høyt kolesterol. En studie ved University of California fast at drikke druejuice hemmer oksidasjon av dårlig kolesterol og bidrar til å opprettholde et sunt hjerte, og i sin tur inhiberer bearbeiding av kolesterol i leveren og fremmer deres eliminering.

Den gode, den onde, den totale

Blod bærer kolesterol til celler i spesielle bærepartikler kalt lipoproteiner. To av de viktigste er den low density lipoprotein (LDL eller dårlig kolesterol) og høy densitet (HDL eller god kolesterol). Leger evaluere forholdet mellom LDL, HDL og triglyserider, og forholdet mellom dem og total kolesterol.

5. Plommer

Plomme er en frukt som inneholder antocyaner (Naturlig antioksidant) stoffer som reduserer opptaket av dårlige kolesterolet. Videre, takket være den høye innhold av oppløselig og uoppløselig fiber bidrar til å felle og trekke overskudd av kolesterol oppnås gjennom mat, fjerne hoveddelen (University of Florida).

Personer med høyt kolesterol

Ifølge American Heart Association (AHA, for sin akronym på engelsk), mer enn 98 millioner voksne i USA De har kolesterolnivåer på 200 mg / dl eller mer. Av de nesten 34 millioner har kolesterolnivået 240 mg / dl eller mer. Ifølge Centers for Disease Control and Prevention, en i fire dødsfall skyldes hjertesykdom.

Ikke slutte å lese 10 tegn på tilstedeværelse av parasitter i kroppen

6. Appelsiner

Denne frukten er vanligvis forbundet med vitamin C, men hvis du har usunn kolesterolnivået drikker appelsinjuice kan ha store fordeler, så sier forskning publisert i tidsskriftet Nutrition Research. Saften ville gi en stor dose hespetidina, en ideell bekjempe dårlige kolesterolet antioksidant.

8. kiwi

Kiwi er en frukt som ikke bør gå glipp av i kostholdet ditt hvis du ønsker å holde kolesterolet i sjakk. Den inneholder kostfiber i form av pektiner er ikke bare viktig for å bekjempe forstoppelse, men også for å regulere kolesterolnivået i blodet ved å forhindre absorpsjon i tarmen.

8. pærer

pærer

Den pære er innenfor frukt gruppe med kolesterol-senkende egenskaper takket være dens tallrike naturlige fiberinnhold som pektin hindrer reabsorpsjon av kolesterol fra tarmen produsert av galle for fordøyelsen av maten. Fiber bremser intestinal transit og reduserer dårlige kolesterolet i blodet (Mayo Clinic).

9. Granada

Det høye innholdet av antioksidanter og polyfenoler Granada gjøre en stor alliert av hjertesykdommer. Ifølge Dr. Thomas Behrenbeck, en kardiolog ved Mayo Clinic, Granada juice kan blokkere eller forsinke akkumulering av kolesterol i arteriene når du har vedvarende høye nivåer av blodlipider.

10. Pineapple

Ananas er en annen frukt høy i pektin og fiber som senke kolesterol og fremme tarmfunksjon. Fiber kan fange overflødig fett og fjerne dem fra kroppen, reduserer fett sammenbrudd og dannelse av dårlig kolesterol i leveren, som publisert av University of Maryland.

Skrive: Livet teamet Lucida


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

− 4 = 3