Ryggsmerter på grunn av pilonidalcyste

Smerter i nedre del av ryggen er nesten en opplevelse for alle, siden det er svært vanlig at denne smerten kommer på et tidspunkt i våre liv av ulike grunner, inkludert sinus eller pilonidalcyste. Måten det manifesterer seg selv kan også være av forskjellige former, og noen ganger gjør det vanskelig å kjøre eller sykle stående bevegelse. Blant de behandlinger som brukes til å kurere denne sykdommen er naturlig rettsmidler som ofte er svært effektive.

ryggsmerter ved pilonidalcyste

Ryggsmerter på grunn av pilonidalcyste

Det er flere årsaker til ryggsmerter som vi allerede har nevnt, men man kunne bli en veldig skjult på grunn av sin natur lite kjent, er det pilonidalcyste. Den pilonidalcyste er dannet langs halebenet og ser ut som en sekk. Det ser ut til nær venstre rumpeballe og over anus. Den består av avfall saken fra hud og hår. Innvokste hår irriterer huden og forårsaker betennelse og skape en karbunkel eller cyste.

Den pilonidalcyste kan oppstå på grunn av overdreven og kontinuerlig press på sonen sacrococcígea. Du kan også forverre en eksisterende cyste.

Disse pilonidal cyster forekommer oftere og er mer vanlig hos menn enn hos kvinner. Oppstå mellom 16-25. De viktigste symptomene er feber, smerter i korsryggen eller nedre ryggrad, rødhet og ømhet i korsryggen i tillegg til drenering pus på huden.

ryggsmerter ved sinus eller pilonidalcyste

Naturlig rettsmidler for smerter i korsryggen og pilonidalcyste

Det finnes legemidler som kan hjelpe behandle pilonidalcyste og godt ser eliminere smerter i korsryggen hjem, i stedet for kirurgi eller annen medisinsk hjelp.

Ikke stoppe å lese: lettelser smerter i korsryggen eller lumbar

varmt bad

Varme bad kan hjelpe mye hvis du lider av pilonidalcyste. Det kan redusere symptomer relatert til cyste. Sitte i et varmt bad og pilonidalcyste smerte vil bli redusert. I tillegg unngår du tilbakefall i fremtiden. Gjør dette med jevne mellomrom.

gurkemeie

Du kan legge gurkemeie til maten. Det vil gi lindring fra pilonidalcyste forårsaket av infeksjoner. Dette middel er også nyttig i behandling av mange andre sykdommer.

Bland gurkemeie og vann til en pasta. Pålegging av masse til det berørte området. Bruk dette midlet tre ganger om dagen.

Hvitløk og Epsom-salter

Hvitløk har antioksidanter som hjelper i kampen mot bakterier som forårsaker pilonidalcyste.

Epsom-salter er også nyttig i behandling av denne tilstand. Legg to kopper Epsom salt i et badekar som inneholder varmt vann.

Sug berørt i denne blandingen i 30 minutter for å oppnå de fordeler området. Oppløsningen inneholder sulfat- og magnesium mineraler som er nyttig for fjerning av giftige stoffer fra kroppen. Gjør dette midlet to ganger om dagen.

chuna

Den chuna er også kjent som lesket kalk. Det er nyttig i kampen mot infeksjon forårsaket av en pilonidalcyste. Den tørre chuna utbrudd.

Bland chuna og gurkemeie og påføre denne blanding til det berørte området. Du kan dekke med en bandasje.

Apple cider eddik

Eple cider eddik har mange helbredende egenskaper som gir lindring av symptomer på pilonidalcyste. I tillegg kan dette midlet bidra til å behandle nesten alle typer hud infeksjon. Det hjelper i å gjenoppbygge pH-balanse og fjerne giftstoffer fra kroppen.

Ikke slutte å lese 7 smerter vi bør aldri ignorere

den Apple cider eddik er også brukt til å behandle betennelse i pilonidalcyste. Dypp en bomullsdott i eple cider eddik og gjelder for det berørte området. Bruk dette midlet flere ganger hver dag.

ryggsmerter med aloe vera

Aloe vera

Aloe vera kan brukes i form av juice. Det vil behandle hud infeksjoner forårsaket av pilonidalcyste. Aloe vera har mange fordelaktige egenskaper mot bakterier, virus og andre mikroorganismer. Forbruker halvt glass aloe vera juice og bruke denne ressursen en gang om dagen.

Bukkehornkløver

Denne urten er svært nyttig hvis du lider av denne tilstanden. Bukkehornkløver er koker og inflammasjon forårsaket av denne cyste. Den kan brukes i pulverform og kapsler.

Fenugreek forbruke to kapsler om morgenen og kvelden. Du kan også ta en halv teskje av bukkehornkløver og legge i 1/2 kopp kokt vann. Avkjøl før servering.

trening

regelmessig mosjon, selv gå, er den enkleste type trening anbefales. Øvelsen vil gi lindring av smerte og stress ved cyste. Yoga kan også bidra til å lette smerten av cyste.

rettsmidler for nedre ryggsmerter

Castor olje

Påfør varm castor olje på den berørte delen og dekk med en bandasje område.

Bruk dette midlet tre ganger om dagen. Det inkluderer kraftige egenskaper som bidrar til å bekjempe betennelser og stimulerer helbredelsesprosessen.

Tea tree olje

Tea tree olje fungerer som en antiseptisk og det gir helbredende effekt på den berørte huden. Sett en dråpe tea tree olje på det berørte området.

Livet skrive Lucida
Bilde Shutterstock


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

99 − 96 =