12 naturlige Desinfeksjonsmidler til hjemmet

naturlig desinfeksjonsmiddel

En blanding av klorblekemiddel og vann er et kjent desinfeksjonsmiddel meget effektiv (Og billig), men klor er veldig sterk i vev, huden og miljøet (og også stinky). Derfor, bruk av naturlig desinfeksjonsmiddel er det beste valget for å komme hjem og kan desinfisere ha en forsikring om at vi ikke vil ødelegge hendene eller helse.

Den gode nyheten er at du fortsatt kan lage hjemmelagde jegere bakterier med bruk av friske eller tørkede urter, eteriske oljer, eddik og andre grunnleggende elementer som du sannsynligvis har i ditt hjem allerede. Disse ikke bare kjempe mot bakterier og bakterier, men de fleste også lukte mye friskere også.

Ved hjelp av naturlige desinfeksjonsmidler riktig

  • Første prøveflater for å sørge for at oppskriften ikke vil føre til noen skade eller flekker (spesielt på marmor eller granitt).
  • Når friske eller tørkede urter benyttes, velger de som er fri for sprøytemidler.
  • Bruk stor sprayflaske (16 ounces) og ristet før hver bruk.
  • Destillert vann er ideelt, men flaske eller vann fra springen er greit også.
  • Du kan bruke vanlig hvit eddik hjemme hvis du finner kontraindisert.
  • Sprayen kan brukes på benkeplater, dørhåndtak, lysbrytere, skjærebrett, etc. Unngå bruk i tekstiler og møbeltrekk med mindre du er sikker på at fargene ikke vil bli påvirket (prøv et skjult sted).

Liste over naturlige desinfeksjonsmidler

Peroxide og eddik: (For plater) Spray overflaten med hydrogenperoksyd deretter sprøytet et lag av eddik på toppen. Clean.

hydrogenperoksyd og tetreolje

3 kopper vann, 1/4 kopp av hydrogenperoksyd, 2 spiseskjeer sitronsaft (ferskpresset), 10 dråper tetreolje.

Tea tree olje og lavendel

Fyll 1/4 en sprayflaske 16 oz like deler av tea tree olje og lavendel essensielle olje. Fyll resten av flasken med vann. Rist godt før bruk.

lavendel spray

For hver kopp vann legge til 20 dråper av lavendel eterisk olje med den vil oppnå en av de hjem til mer miljømessig effektiv naturlig desinfeksjonsmiddel og også vil gi en aroma i hjemmet ..

urte infusjon

Lavendel knopper, mynte, rosmarin, salvie, eple cider eddik.
Veibeskrivelse: Fyll en stor glasskrukke halvfull med like deler av urter som er nevnt (kan være frisk eller tørket). Fyll til topp med eplecider eddik, lukk flasken og tillate infusjon i en sol vindu i 6 uker før bruk (første stamme).

purifier rosmarin

Bland 1 ss rosmarin eterisk olje med 2 kopper vann for å skape en naturlig desinfiserende svært effektive for bruk i hjemmet, i tillegg til sine egenskaper som en svært effektiv purifier, også duften kan bidra til å forbedre humøret ..

Pine Desinfiserende

Bland 12 dråper eterisk olje med 1/2 teskje furu denaturert alkohol og 2 kopper vann.

Grapefruktkjerneekstrakt og sitron:

En kopp vann 1 kopp eddik, 5 dråper grapefruktkjerneekstrakt, flytende Castilla såpe (en dråpe er tilstrekkelig), 10 dråper sitron eterisk olje.

Naturlig desinfeksjonsmidler for hjem

Citrus tilført eddik

Fyll en stor bred munn krukke med sitrus skreller (som sitroner, appelsiner, lime, grapefrukt). Den dekker skjell med eddik og la det trekke i fire uker, riste glasset og til. Sil deretter fylle en flaske spray slange til 1/4 full med eddik og resten av vannet.

timian

2-1 / 2 kopper vann, en håndfull av timian (fersk eller tørket), eddik, flytende Castilla såpe (jet). Instruksjoner: Kok opp vann, tilsett timian. Kok i flere timer over middels varme, dekket. La den avkjøles, deretter press. Helle vann i en sprayflaske, dekket med hvit eddik og sprut av. Bruk den etter behov.

Vodka blande en kraftig desinfeksjonsmiddel

Flytende oppvaskmiddel Flytende oppvaskmiddel (bare en vedlikeholdslading), 2 spiseskjeer vodka, 10 dråper lavendelolje, 5 dråper eterisk olje av oregano, vann og såpe.

Eddik: Bland vann og eddik til lik (eller ganske enkelt eddik-deler), sprøytet overflate.

hint: Du kan erstatte de essensielle oljer som du liker, her er noen som har gode desinfisering kvaliteter: kanel, nellik, eukalyptus, sitron, lavendel, mynte, furu, rosmarin, timian.

Spansk forskning og oversettelse: laget livet Lucida


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

51 + = 53

map