8 tips for å gjøre ansiktet ser tynnere

tynt ansikt

Vi vet at de som ønsker å se tynnere eller trenger å gå ned i vekt tynt ansikt, men det er tider da, til tross for å ha redusert kroppsstørrelse, vår Ansiktet er hovent, og noen ganger også vi lever en diett, selv kroppen fortsatt ser det samme.

Tips for å få en slankere ansikt

Noen ganger årsakene er på grunn av væskeretensjon og selv de bivirkninger av visse medisiner som kortison. For å oppnå en tynnere ansikt, må du ta hensyn til mat, prøver å gjøre ansikts gymnastikk og bruke noen naturlig rettsmidler for å slather på ansiktet ditt, som og gjør en liten innsats kan få resultater.

1. Drikk to liter vann pr dag

Det er viktig å holde kroppen godt hydrert, og dermed gir vi våre kropper utføre sine funksjoner depurativas en mer behagelig måte, vi unngå midler, nyrene fungere bedre, etc. Hvis du ser at koster du drikker vann, tilsett noen dråper sitron eller gjøre smakstilsatt vann og vitamin-beriket naturlig sukker.

2. Unngå oppbevaring

For å unngå et hovent ansikt av væskeretensjon, må du følge en diett uten salt, sukker, søtsaker, raffinert mel, rødt kjøtt, blant annet. Start dagen med et glass varmt vann med sitron, så spise frokost som en bolle med havregryn med druer eller plommer, eller noen rød frukt hvis det er mulig.

Drikk juice av ananas, papaya salat og grønn te hver ettermiddag, vil dette fungere som en debugger, det gjør fjerne giftstoffer, at vi unngår væskeretensjon. Et kosthold basert juice og grønnsaker for fire dager i måneden, kombinert med sunn mat og ubehandlet i denne perioden. Det er alltid smigrende å drenere og avgifte kroppen vår.

Ikke slutte å lese: 7 feil som forårsaker håret til å frizz

3. Ta infusjoner og andre drikker som fungerer som diuretika

Infusjon av ingefær er en av de funksjonelle infusjoner for tømming. Vi kan ta to ganger daglig. Riv roten til en teskje, og forbereder infusjonen. Ideelt for morgen og kveld.
Grønn te er en annen te som kan hjelpe deg. Det er en stor antioksidant og depurative.
En annen stor ocpión, er infusjon av eukalyptus. Fremmer vår sirkulasjon, det eliminerer giftstoffer og er svært godt egnet for visse dietter. Du kan også ta to om dagen.
Vi inviterer deg til å lese:
5 måter for å hindre og eliminere væskeansamling i kroppen.

4. Påfør naturlige oppstrammende kremer i ansiktet

oppstrammende kremer det er mange på markedet, men her er en naturlig oppskrift du kan gjøre selv:

gjøre ansiktet ser tynnere

Gjør en hjemmelaget ansiktskrem

ingredienser

  • unsweetened vanlig yoghurt
  • 2 ss økologisk havre
  • 3 ss appelsinjuice
  • En kapsel av vitamin E (du kan kjøpe dem på apotek)

Bland alle ingrediensene og søke på ansiktet ditt om natten (2 ganger per uke). Gjør en oppadgående massasje og la sitte i 15 minutter. Deretter fjerner med kaldt vann.

Vi inviterer deg til å også lese:
4 måter å fukte ansiktet naturlig.
Skin Toner: Secret Formula Maya
Hvordan lage din egen urte snerpende for ansiktet
Oransje oppskrifter for å forskjønne din hud og hår

Ikke stoppe å lese: Hvordan få et mer attraktivt øyevipper

5. Gjør ansiktsgymnastikk

For å utføre disse øvelsene trenger ikke ansiktsgymnastikk har mye ledig tid, det er hva spiller i vår favør fordi du kan øve selv i dine øyeblikk av arbeid eller på kontoret.

1. overdrevet smil

Vi vet at smilende er bra, men denne gangen vil vi møte speilet og mer overdrevet måte. Dermed trener vi de fleste musklene i ansiktet. Gjør femten repetisjoner.

2. Utøvelse av "fisk ansikt"

Denne ansikts øvelsen er å øve hver dag for å tone og fjerne noen fete kinn og jowls vår. Suges kinnene som gjør en fisk ansikt. De snurpet leppene og er svært lik en topp. Prøv å opprettholde denne posisjonen i 5 til 10 sekunder, vi avslappet, og vi gjentar 5 ganger.

3. Fyll munnen luft

Det er å ta luften inntil kinnene forblir oppblåst. Det vi holder i 10 sekunder og slipp luften. Gjør 8 til 12 reps.

4. Vokaler

Begynner å uttale bokstaven "A" (uten stemme, bare med gest), hardt. Deretter, med bokstavene "E", "O" og "U". Ideelt gjenta 10 ganger med hver bokstav.
Enkle øvelser til ansiktet vårt som du kan gjenta hver dag. Gradvis vil du se resultater.

Vi inviterer deg til å også lese:
ansikts gymnastikk for glattere hud


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

8 + 2 =

map