Hvordan bevare sitroner lenger

Hvordan bevare sitroner med mer juice og lengre på en svært enkel måte, du trenger ikke å gjøre noen ekstra utgifter, og du vil ha disse fruktene med alle sine egenskaper og naturlige fuktighet.

Hvordan bevare sitroner lenger

Ifølge Test Kitchen Amerika, for å bevare sitroner lenger er nødvendig å sette dem i en plastpose og sette dem i kjøleskapet eller kjøleskap. Her en forklaring på hvordan dette trikset ble oppdaget:

Hvordan bevare sitroner lenger

Først satt inn i en beholder sitroner avdekket, og deretter i en lukket pose med glidelås lås pose og deretter de samme egenskaper, men tilsetning av 1/4 kopp vann. vekten av frukten i begynnelsen og slutten av forsøket og deretter noen få dager ble registrert for å måle fuktighet tap sitroner.

Etter å bevare sitroner

Alle sitroner lagret ved romtemperatur herdet etter en uke. Men nedkjølt frukt klart seg mye bedre: oppdaget sitroner (som ble holdt i skuffen av frukt og grønnsaker) begynte å miste en liten mengde av fuktighet etter den første uken, og 5 prosent av sin vekt i de følgende ukene ; i stedet sitroner lagret i zip-lock pose (zip-lock), med og uten vann, er det begynte å dehydrere inntil fire uker senere.

Ikke slutte å lese: Tips for å bevare avokado kort og lang sikt

Det viste seg at vannet ikke har noen fordel å bevare sitroner, men glidelås bag forseglet med litt fuktighet.

Så hvis du har en tendens til å kjøpe sitroner i bulk, i hvert fall dette rådet vil hindre deg fra å måtte nøye seg med tørkede sitroner for lemonade og dra nytte av alle sine næringsstoffer og egenskaper.

Gjennomgå fordelene med sitroner

Lemon fordeler

De helsemessige fordeler av sitron inkluderer bruk som en behandling for halsinfeksjoner, dårlig fordøyelse, forstoppelse, tannproblemer, feber, indre blødninger, revmatisme, brannsår, fedme, respiratoriske forstyrrelser, sinne og høyt blodtrykk, samtidig drar hårpleie og hud.

Sitron er kjent for sine terapeutiske egenskaper for generasjoner, Sitron bidrar til å styrke immunforsvaret, renser mage-systemet, og regnes som en blod purifier.

Sitronsaft, spesielt, har flere helsemessige fordeler forbundet. Det er kjent som et nyttig behandling for nyrestein, noe som reduserer tiden og senker kroppstemperaturen. Lemonade er en forfriskende drikk som hjelper slappe av og holde hodet kaldt.

Prøv disse anbefalingene for å bevare sitroner lenger og ta full fordeler.

Spanske oversettelsen: laget livet Lucida


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

− 1 = 4