Hvordan du utfører en naken makeup ser mer naturlig

Hvis vi ønsker å vise frem en nude makeup, la oss først vite hva naken tone og hvorfor det har blitt så populært blant makeup artister i denne siste sesongen. Det er også nødvendig å vite hva som er de ideelle forhold av sminke for å få best tone.

Naken ung kvinne iført sminke med et naturlig preg

Makeup i dag søker å assimilere så mye som mulig til naturlige hudtoner. I dag, til tross for en makeup jobben er gjort, fargene er basert på naken toner, noe som gir en estetisk visjon om en rent ansikt uten sminke.

Denne effekten er en av de mest brukte i dag. Du kan kombinere de naturlige fargene i ansiktet med myke og lyse farger for enhver anledning. dette er perfekt makeup for en verden av makeup og en som går med alt. Andre metoder for makeup som "smokey eyes" har blitt tungt lastet med å realisere dem, fordi det tar lag med grålige farger for å oppnå effekten.

Nude makeup Det er den mest brukte blant kjendiser og regnes som en trend, som streker skjønnheten en person gjør ubemerket gjennom alt arbeidet gjort med sminke.

nude toner

forskjellige nyanser av makeup naken

Denne type toner full respekt ansiktet og alle funksjonene. Tonene er naturlig og er designet for å gjøre personen ansikt ser frisk og elegant enkelt formål. For som helst på dagen, nude makeup arbeid.

Ikke stoppe å lese: Making en antiaging maske agurk

Hvis du vil ha noe mer avansert kan du velge andre alternativer som konturer, tykke lepper, eller lære å utvikle ulike teknikker som mandelformede øyne. De følgende avsnitt vil forklare hvordan du kan lage din nude makeup perfekt og oppnå:

naken blonde kvinne med sminke

Trinn til en nude makeup

  • Oppnå dette slags effekt på sminke er ikke komplisert. Først må du en base som er kjedelig og ikke skinner. Sett det harmonisk som dekker hele ansiktet og over det en pulver kompakt gjennomskinnelig, bare for å bedre sikre basen.
  • den flush du vil bruke vil tone i henhold til huden din. Det kan være høyere enn fargen på kinnene eller en gyllen nyanse å belyse dette området en liten tone.
  • Øynene bør ikke helt gjort opp. Hvis du ønsker å avgrense kan du gjøre i lyse farger som oker. bør også være godt utjamning, slik at vil se en glødende tone og ikke for mørkt.
  • Med faner kan du ha litt moro. Alárgalas med en maske anti-vann eller et falske øyevipper ikke meget stor, slik at den harmoniske mer naturlige vipper. Ideen er naken forbedre ansiktet lite lys toner og brunt, for dette ser mer naturlig og attraktivt.
  • Lepper kan være litt flashy Hvis du ønsker å våge med en rød fargetone eller rødvin gjør lepper er i sentrum for oppmerksomheten. Du kan også bruke en naturlig glans eller lip maling nude farge.

Kvinne lepper ser naturlig med nude makeup

Alt må være utført under samme farge: Gull, oker, brun uansett hvem sine vekter. Makeup merker har paller med naken navn på dine spesifikasjoner for å utvikle denne type makeup. beste kjenner ansiktet og lære mer liv for å gi deg de områdene du ønsker å se mer.

Ikke slutte å lese fem bruker egg for hår og hud


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

32 + = 33