Hvordan kle mote joggesko

I vårt liv alt må være høye hæler, må vi også ha andre sko, og i dette tilfellet er det viktig å skape antrekk med joggesko, spesielt når du går mye, eller gjøre litt mosjon. Så skapet bør også ha noen få par joggesko til bruk i vårt daglige liv, er det også nødvendig for helsen til våre føtter er tilstrekkelig.

hvordan å kle mote joggesko

Ser ut til å bære med joggesko

Hvis du vil vite hvordan du fashion kjole med joggesko du har å se flere ideer, kan de også fullføre casual look uten å måtte ta dem til gym bare fordi de er mye mer behagelig og praktisk, vil det gå deg mer og holde seg i form. Du kan kombinere dem på ulike måter, spesielt for de kalde månedene fordi de er lettere og føttene vil ikke "fryse" kulden.

casual look

Hvis du kommer til å ha en helt tilfeldig dag kan du ta både hvordan å komme seg ut eller bo hjemme, forlater vi dette utseende med joggesko som du kan bære med noen antrekk du har lyst til å ha på, selvfølgelig avhengig av hva som er casual for klær smart er ikke imot det vil være katastrofalt.

Ikke stoppe å lese: Tips for å kle seg etter kroppstype

 se Sport

En sporty utseende er ikke alltid brukes til å gå på treningsstudio, men kan også være på en gitt dag, flere og flere jenter som bruker det fordi det føles mer behagelig. I dette tilfellet en leggings, en t-skjorte eller genser samsvarende hvis det er kaldt og akkompagnert med joggesko som tar utmerket.

 Se Casual Chic

Joggesko ville også være fint med din favoritt jeans og en uformell skjorte, med det vil du være perfekt på bare fem minutter å gå hvor som helst hele dagen. Enten lange eller korte jeans, en bluse eller enkel t gå galt, ledsaget av tøfler.

Se Casual Chic

Casual Look

Hvis du ønsker å bruke joggesko, men har et klassisk utseende, vil denne stilen hjelpe mye. Blande farger og velge et skjørt fly eller en uformell kjole, men du bo stor. Med det marcarás deg masse personlighet og stil i din egen antrekk.

se Rocker

Denne gangen er ikke joggesko, godt kan tilpasses ludir en mer casual look. Converse kan kombineres med skjorten av et band, shorts og en tørkle til komplementær tilbehør til hodet. Med alt som ser deg spektakulære.

ser uformelle samtaler

Ivica Drusany / Shutterstock.com

Tips for å kjøpe joggesko

  • For normale føtterI disse tilfellene må du en sko med semi-buet såle og moderat demping å være komfortabel.
  • For stive, høy bue føtter: Det foretrekkes for denne type av foten en skosåle kurve av fast bærer i midfoot. Damping skal være glatt.
  • For rette og lav bue føtter: Velg zaptillas flat såle fordi foten din vil være fleksibel, bør også ha en ordentlig satt i bue slik at det ikke er ubehagelig å gå.

Ikke slutte å lese: 14 bryllup frisyrer som er trenden 2017

Skrive: Livet teamet Lucida


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

+ 64 = 72