hvite flekker på huden årsaker og mulige behandlinger

Hvite flekker på huden De kan være forårsaket av en rekke årsaker, og størrelsen av disse kan variere fra små hvite prikker til store hvite flekker. Dette misfarging av huden kan vises hvor som helst på kroppen, inkludert nakke, skuldre, øvre del av ryggen, leggen og underarmene.

hvite flekker på huden

tinea versicolor

Dette misfarging av huden er vanligvis et resultat av tap av pigmentering av huden og kan påvirke alle uavhengig av kjønn og hudfarge. Men de hvite flekkene er mer merkbar hvis du har en mørkere hud på grunn av en sterk kontrast mellom mørk hud og flekker.

hvite flekker på huden årsaker og mulige behandlinger

Det er en rekke årsaker til hvite flekker på huden som vitiligo, infeksjoner, autoimmune sykdommer, allergier eller skadet hud. Det finnes også en rekke rettsmidler som kan bidra til å redusere forekomsten av disse flekker eller hvite flekker.

Det medisinske navnet for disse hvite flekker på huden hypopigmentering. Disse flekkene vises når det er en reduksjon i produksjonen av melanin i huden. Melanin er pigment som gir farge til vår hud, hår og øyne.

La oss se på Vanlige årsaker til hvite flekker på huden og mulige løsninger som kan bidra til å redusere deres utseende.

hvite flekker hudskader

Hudskader er en av de vanligste årsakene til hvite flekker. Dette kan være forårsaket av brannskader, solskader, akne, eller andre årsaker som forårsaker skade huden. Dette kalles ofte post-inflammatorisk hypopigmentering.

Hvis du har lidd noen form for skade på huden, er det viktig å ta en hud behandling så snart som mulig. Dette kan bidra til å forhindre skader i melanocyttene som gjør melanin og bidra til å forhindre hypopigmentering.

Aloe vera og trollhassel å hindre hvite flekker på huden skadet

En utmerket måte å behandle skadet hud er anvendelsen av aloe vera gel direkte til det påvirkede området. Aloe vera inneholder anti-inflammatorisk, antioksidant og antimikrobielle egenskaper. Det gir også huden med fuktighet som fungerer som en barriere mot andre hudskader og har mange andre fordeler for helsen til huden din.

For å bruke aloe vera til å behandle skadet hud og hjelpe hindre utseendet av hvite flekker, alt du trenger å gjøre er å bruke aloe vera gel på det berørte området 3 ganger om dagen.

En annen effektiv for skadet og betent hud naturlig middel er trollhassel. Hassel virker som et antibakterielt, anti-inflammatorisk og er en naturlig astringent som hindrer huden i å tørke. Du kan legge til et par dråper tea tree olje og lavendel olje til 30 ml av trollhassel. Deretter bruker en bomullsdott, bruke blandingen til det berørte området.

Eksem eller psoriasis

Eksem og psoriasis kan også være årsaker til hvite flekker i huden. En undersøkelse fant at under et utbrudd av eksem eller psoriasis, proteiner i celler hemme produksjonen av melanin forårsake hvite flekker. Deretter, når betennelsen er etablert, kan flekkene blir mørkere - dette kalles hyperpigmentering.

hvite flekker på huden eksem albuen

Hvordan unngå hvite flekker av eksem og psoriasis

Du kan bruke aloe vera og trollhassel vann for å behandle eksem og psoriasis og forhindre misfarging av huden og hvite flekker. Du kan bruke disse to ingrediensene på samme måte som brukes for skadet hud.

Du kan også bruke kokosolje til å behandle eksem og hvis du lider av psoriasis kan du bruke disse naturlige behandlinger.
Apple cider eddik (VSM) er også en av de beste naturlige behandlinger for eksem og har også mange andre fordeler for huden. Du kan blande like deler av eple cider eddik og vann og gjelder for berørte området med bomull. Etter bruk av VSM er nødt til å fukte huden for å hindre uttørking. For dette kan du bruke kokosolje for eksem.

Kokosolje har antibakterielle egenskaper og fettsyrene deri gi næring til huden. Studier har vist at det er en god naturlig ingrediens for å behandle eksem.

Tinea versicolor - (gjær) soppinfeksjon

Misfarging av huden kan også være forårsaket av tinea versicolor. Dette er en soppinfeksjon som kan misfarge huden og forårsake hvite flekker. Soppen frembringer en blekende syre for å danne det som endrer hudens farge. Disse flekkene ikke tan og derfor synes hvitt.

Hvordan behandle hud sopp å unngå hvite flekker

En av de beste måtene å behandling av soppinfeksjoner for å forebygge hvite flekker på huden, er det tea tree olje. Det anbefales å anvende et antisopp gel bad, å påføre den på den påvirkede og la det stå i noen minutter før skylling sone. Men du kan også lage din egen sopp gel flytende bad ved å legge 8-10 dråper tea tree olje per 30 ml din vask. Deretter kan du aplicártela. Eller du kan legge til et par dråper tea tree olje til en spiseskje av transportør olje og bruke den til det berørte området.

Andre naturlige ingredienser som kan brukes til å behandle soppinfeksjoner er:

  • kokos~~POS=TRUNC olje~~POS=HEADCOMP
  • Apple cider eddik
  • Aloe vera

vitiligo

Vitiligo er en tilstand som ofte føre til hvite flekker på huden. Årsaker hvite flekker som vises på kroppen. Det antas at vitiligo er en autoimmun lidelse som ødelegger de pigmentdannende celler i huden.

Hvis du lider av vitiligo, er det svært viktig å alltid beskytte huden mot UV-stråling. Dette er allerede anbefalt dekke berørte områdene, eller ved hjelp av en bredspektret solkrem med en faktor på minst 30,11. En solkrem kan ikke bare beskytte huden din, men reduserer også bronzing. Dette gjør kontrasten mellom normal hud og misfarget mindre merkbare som bidrar til å redusere forekomsten av hvite flekker, flekker eller prikker.

vitiligo

Unn vitiligo hvite flekker

egentlig behandle de hvite flekkene er forårsaket av vitiligo er mer komplisert enn det ser ut. Imidlertid ble en interessant studie i 1999 utført ved hjelp av fenol som en kjemisk Flaked. Fenol er noen ganger kalt carbolic syre. Studien rapporterte at sårende handling av fenol kan bidra til å gjenopprette pigment flekk for vitiligo.

Idiopatisk guttate hypomelanosis (HGI)

Guttata idiopatisk hypomelanosis, er en tilstand i hvilken hvite flekker hovedsakelig på leggen og underarmer. Egentlig er det ennå ikke kjent for sikker på hvorfor HGI oppstår. Men det tyder på at det kan være noe relatert til eksponering for UV-stråler.

Hvordan behandle

Som med vitiligo, bruk en solkrem med høy solfaktor er anbefalt og unngå solarium.

En undersøkelse ved hjelp av fenol for gjen pigmentering av huden fant at i litt mer enn 3 måneder, tilstanden forbedret med opp til 75% av de behandlede områder. Studien konkluderte med at dette kan være en svært enkel poliklinisk prosedyre mot HGI.

pityriasis alba

Pityriasis alba begynner med en rød, skjellende flekker i huden. Når disse plassene forsvinner, vanligvis de forlater hvite eller lyse flekker på huden. Årsaken til pityriasis alba er ukjent, men det sies at kan være relatert til eksem og allergi.

Behandlinger for hvite flekker pitiriasis

De fleste leger anbefaler bruk av en aktuell krem ​​for å redusere tørrhet, skalering og holde huden hydrert. Derfor kan man behandle pityriasis alba naturlige ingredienser på en lignende måte å behandle eksem. Man kan prøve å bruke nype olje eller vitamin E for behandling av huden og reduserer tørrhet.

Man kan også bruke aloe vera å dra nytte av dets antibakterielle og anti-inflammatoriske egenskaper. Faktisk, i kliniske studier, har aloe vera gel viste seg overlegen i gel 1% hydrokortison. Hydrokortison krem ​​er ofte foreskrevet av leger for pityriasis alba.

Halo nevus Sutton

Sutton glorie nevus er noen ganger kalt en måne halo. Det er grunn til det hvite området rundt månen. Det antas at den hvite flekk rundt mol er den autoimmune responsen til kroppen dertil.

hvite flekker Halo nevus Sutton

Vanligvis er det ikke nødvendig å behandle halo nevus, men like, anbefales det at en hudlege sjekke månen. Alltid huske at du bør bruke ekstra solkrem på hvite flekken fordi det vil brenne lettere i solen.

lichen sclerosis

Lichen sclerosis er en annen tilstand som kan føre til misfarging av huden og hvite flekker. Det er en sjelden tilstand som har en tendens til å påvirke hovedsakelig postmenopausale kvinner, men det kan også påvirke menn.

Symptomer Lichen sclerosis hvit hud patcher som er tynnere enn normalt. Det kan påvirke alle områder av kroppen, men hovedsakelig påvirker kjønnsorganene og anus. Berørte områdene kan også oppleve smerte og kløe. På grunn av at huden blir tynnere med lichen sclerosis, det kan sprekke og blø lettere.

Årsaken til lav sclerosis er ukjent, men det kan være relatert til en autoimmun sykdom eller ubalanse av hormoner. Lichen sclerosis er en generalisert tilstand, og hvis symptomene begynner å forverres, så det ville være best å oppsøke lege.

Morfea forårsaker hvite flekker på huden

Morphea er en sjelden hudsykdom som fører til misfarging av det. Vanligvis er det ingen smerter forbundet med disse hvite flekker og svært ofte Morfea bort av seg selv.
bruk av en god fuktighetskrem anbefales å holde huden hydrert og unngå lange, varme bad.

Noen andre oljer som er utmerket for hud hydration er:

  • avocado olje
  • Mandelolje
  • Ferskenkjerneolje
  • Aprikoskjerne olje
  • grapeseed olje

Livet skrive Lucida
bilder fra Shutterstock


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

32 + = 41