10 ting kroppslukt sier om helsen din

Når du lider av kroppslukt konstant hva du ønsker å gjøre er å bli kvitt den umiddelbart. Men, vel vitende om ulike årsaker til lukt vil hjelpe deg å unngå dem, og også hjelpe deg å vite når du trenger å ta skritt til helse. Det er viktig ikke ignorere kroppslukt, som det kunne være å gi et tegn på at noe er galt, og du må gjøre noe for å sikre at helse er fine.

Hva kroppslukt sier om helsen din

Hva kroppen lukt sier om helsen din

der 10 kroppslukt som må tas i betraktning, og vil hjelpe deg å beskytte din helse, hvis du vet hvordan du skal identifisere den, for det da du nevnte som kan være årsakene til dem.

1. Den søte lukter svette

De fleste mennesker kan beskrive sin svettelukt enten ikke-eksisterende eller salt, men hvis det begynner å lukte søtt, er det lurt å inspisere huden din og se en hudlege. En gjær infeksjon eller bakterier, vanligvis påvirker huden, er de vanligste årsakene til at svette En person kan har en søt lukt. Disse forholdene er lett behandles med en kort kur med medisiner, forutsatt at de er plukket tidlig.

2. Sweet-luktende ånde

Hvis du føler at din Pusten er søt og fruktig, Dette kan indikere et alvorlig helseproblem som fortjener svært øyeblikkelig legehjelp. Denne kroppslukt er mer vanlig hos diabetikere og det betyr at kroppen brenner fett og protein i stedet for glukose for energi.

Dette resulterer i nivåer av blod sukker uberegnelig. Du må få et blodsukkeret under kontroll umiddelbart og i hovedsak tilbakestille kroppen din. Hvis dette er diagnosen diabetes, med en rask test blod kan avgjøre det spørsmålet, og i tilfelle av behov for behandling, vil en kvalifisert spesialist vet veilede deg i prosessen, er det best ikke å kaste bort tid og begynne utjevning glukose.

Ikke stoppe å lese: Alt om dårlig ånde årsaker og løsninger

3. Buffere med lite lukt

tamponger og ikke trekke i gang produserer vaginal lukt veldig sterk

Dette er mer vanlig enn antatt, spesielt hvis du lever et travelt liv, er det lett å glemme at det er på tide å fjerne en tampong. Når en buffer er igjen på plass i 24 timer eller mer, er bakterier lov og dette skaper en lukt som virker som om noe råte. Men hvis bufferen er igjen lenger, kan det føre til permanent skade som kan påvirke fruktbarheten. I andre tilfeller er død mulig på grunn av høye nivåer av bakterier som til slutt fører til sepsis. Det er viktig å fjerne og erstatte tamponger regelmessig for å unngå komplikasjoner nevnt.

Ikke stoppe å lese: På grunn av et ben amputert buffer modell

4. Dårlig ånde

om pusten er dårlig generelt, og du kan ikke bli kvitt det, kan dette eller bihulebetennelse indikere dårlig munnhygiene. Konsultasjon med en tannlege for en grundig rengjøring og hvis vedvarende dårlig ånde, se din fastlege for å behandle bihulebetennelse. På den annen side, er forsiktighet ved oral helse alltid anbefalt, for å unngå dårlig ånde tillegg komplikasjoner med tenner.

5. svært stinkende Flatulens

Flatulens vanligvis har en lukt som er ikke akkurat behagelig, men hvis din De er virkelig stinkende farts, Dette kan tyde på at bukspyttkjertelen enzymer ikke gjør jobben sin. Den konstante lukt i flatulens betyr at du har problemer med fordøyelsessystemet som må løses. Det ville være tilrådelig konsultasjon med en spesialist og sørg for at du tygger maten ordentlig, slik at kroppen din ikke trenger å jobbe så hardt for å bryte det ned og fordøye det.

Ikke stoppe å lese: Finn ut hva tarmgasser si om helsen din

6. Mal fotlukt

Føttene skal lukte som resten av kroppen din, så lenge de er ren og sunn. Men noen mennesker utvikler fotsopp og dette kan gjøre føttene lukter fryktelig. Etter å ha vasket føttene grundig med såpe og vann, sørg for å tørke helt. Det anbefales også å bruke pustende sko for bakterier og sopp er ikke i stand til å trives. Det er aktuelle medisiner som arbeider for å eliminere dette problemet svært effektivt, men hvis du ønsker naturlige løsninger, kan du sjekke ut disse alternativene.

Ikke slutte å lese: Naturlig oppskrifter for å fjerne fotsopp

7. bitter og harsk svette

Hvis din Svette har en harsk lukt, Dette kan tyde på en magnesium-mangel. Magnesium er et mineral som spiller en viktig rolle i en rekke av kroppens funksjoner, så hvis det er lavt, vil kroppen ikke fungerer optimalt. En vanlig måte noen blir mangelfull i magnesium er forbruker for mye sukker. Hvis din svette lukter harskt eller bitter, spør legen din for å sjekke dine nivåer av magnesium og deretter begynne å legge mer magnesium-rik mat til kosthold. Disse matvarer inneholder spinat, grønnkål og brokkoli, blant andre.

Sørg for å lese: 15 matvarer rike på mineralet magnesium mirakuløse

8. Breath fishy

Unge med pusten lukter fishy

ha fishy smelling ånde Det høres så ille som de helsemessige problemer som kan indikere. Dette lukt kan tyde på at du har et problem med leveren, leversvikt. Leveren er ansvarlig for avgifte kroppen, slik at denne kroppen må være i god stand eller på annen måte helse vil avta. Hvis du oppdager dette fishy lukt på pusten eller puste, sørg for å konsultere en spesialist for å vurdere din leverfunksjon og utelukke alle andre helseproblem, spesielt hvis det er vedvarende halitosis.

9. Foul luktende urin

Så vanlig urin lukter friskt eller presenterer ingen skarp lukt. Men hvis du legger merke til en sterk lukt fra toalettet etter vannlating, er den vanligste årsaken urinveisinfeksjon. Siden denne typen infeksjon kan bli alvorlig uten behandling, anbefales umiddelbar behandling. Du kan drikke tranebærjuice på en jevnlig basis for å redusere risikoen for fremtidige infeksjoner. Men det er alltid lurt samråd med spesialist for å dempe infeksjon.

Ikke slutte å lese 5 faresignaler avslørende skyet urin

10. søte lukter urin

Hvis din urin har en søt lukt, ofte betyr det at du har høyt blodsukker blod. Kroppen din prøver å bli kvitt overflødig sukker gjennom urinering. Hvis du ikke er diabetiker, spør legen din for diagnostisering. Men hvis du er diabetiker, bør du justere kostholdet og ta daglige kontroller på nivåer av blod sukker for å hindre den tause sykdom som kan føre til når diabetes ikke er kontrollert.

Hvis du opplever noen av disse kroppslukt, nå vet du mer om hvorfor de oppstår og hva de skal gjøre for å fikse dem. Aldri ignorere kroppslukt fordi som du kan se, kan fortelle oss mye om ting som skjer med vår helse. Hvis du har kroppslukt som ikke vil gå bort, gjøre en avtale med legen din for å komme til roten av problemet.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

− 4 = 1