Hjem behandlinger for søvnapné

Søvnapné kan betraktes andre årsaker til avbrudd i hvile, forårsaket av et problem i vår pust, noe som fører til å våkne opp midt på natten, men det er mulig å møte det med noen triks som lærer deg så men før vi vet mer om søvnapné.

Jove kvinne som lider av søvnapné

Hva er søvnapné

Søvnapné er en søvnforstyrrelse som består av å utsette en person til mer enn en pause i pusting og så viser grunne åndedrag under søvn. Lengden av puste kalles apnea, dette kan ta noen sekunder til flere minutter. Varigheten er vanligvis et sted mellom fem til tretti ganger og kan også vare i opptil en time. Etter sykdommen inntraff, returnerer normal pust igjen, men er vanligvis ledsaget av en høyt snøft eller choking lyd.

som søvnløshet, Søvnapné er en lidelse som også forstyrrer søvnmønsteret. Imidlertid er denne lidelsen mildere enn søvnløshet fordi søvn er bare avbrutt minst tre ganger i uken. I alvorlige tilfeller, men er søvn avbrutt mer enn tre ganger i natt.

Denne spesielle lidelse, oppstår i den enkelte et søvnmønster rastløs og klarer ikke å falle inn i en dyp søvn, alltid være en lett sovende, åndedrettsstans eller pusten blir overfladisk. Som et resultat av den personen lider av en dårlig søvnkvalitet, dårlig søvn, fører til en følelse av tretthet på dagtid.

Hvordan den er produsert

Søvnapné oppstår når strømmen av luft i lungene våre er stoppet helt i minst 10 sekunder. Den vanligste årsaken til pause våre puste under søvn årsaken er blokkert av denne flyten på grunn av muskelavslapning i områdene rundt tungen og halsen.

Hvis du tror du kan være lider av søvn apneas og også mens du våkner opp trøtt og grinete, foreslår vi at du slutte å lese dagens oppføringen som vi tror det vil være hele interesse.

Imidlertid vil pasienter med denne tilstanden være glad for å vite at det finnes måter å prøve å korrigere disse problemer med å sove  og dermed få kontroll over sine liv og sove godt.

Ikke stoppe å lese: te å lindre hoste.

Hvordan vite om jeg har insomnia

Hjem behandlinger for søvnapné

Kanskje en av de mest effektive løsninger for problemer med å sove Den er basert på behandling sovestillinger. Vanligvis er søvnapné forårsaket ved å sove i en ubehagelig. Så hvis du sover på ryggen ofte, kanskje du bør prøve å endre sin posisjon og hvile kroppen ellers.

Dette vil trolig hindre blokkering av luftveiene. Men hvis du tror du lider av denne tilstanden på grunn av allergi, så må man eliminere alle allergener i hjemmet, for eksempel støv, dyrehår og sigarettrøyk. Ren luft med luftrensere og luftfiltrering skal bli godt å hjelpe deg å puste ren luft og frisk.

Folk som er overvektige er også mer sannsynlig at lider av søvnapné. I dette tilfellet, anbefales det å følge et sunt, velbalansert kosthold og trening for å gå ned i vekt, og dette vil hjelpe Behandling av søvnapné. Mens du å endre livsstil, er det også anbefalt å avstå fra å røyke sigaretter og drikker alkohol, da disse lastene er avgjørende i å utløse søvnforstyrrelser blant enkeltpersoner.

Endringer i søvnvaner for å løse apnea

Noen undersøkelser viser oss at De er Snorking oppstår vanligvis spesielt når vi sover tilbake. Det er derfor eksperter anbefaler alltid sove på din side, aldri forsiden opp eller ned.

For å kontrollere dette mens vi sover vi kan gjøre en liten ball med sokker eller strømper, på størrelse med en knyttneve og plassere den på sengen slik at hvis vi flytter på kvelden vi føler ubehag og gå tilbake til riktig posisjon. Vi kan også være nyttig for å løfte benene på sengegavlen 10 centimeter.

Omsorg for mat for søvnapné

Problemer forårsaket av søvnapné

Det synes bevist at alkohol og tobakk er svært vanlige årsaker som favoriserer forekomsten av søvn apneas. Alkohol og beroligende medikamenter kan angrep på sentralnervesystemet, som frembringer en muskelavslapning i membranen og kjeve, noe som vil øke sjansene for at ronquemos. Derfor er det første vi må gjøre som et forebyggende tiltak er å begrense forbruket av skadelige produkter og legge til vår andre mye sunnere kosthold.

Ikke stoppe å lese: Hvordan gifte leveren - En introduksjon

Fysiske løsninger for søvnapné

En annen viktig årsak til søvnapné lider er at vi har fedme problemer eller er i en situasjon med overvekt. Når denne tilstanden oppstår det blir vanskeligere å puste fordi overflødig smøremiddel trykk på luftveiene, forårsaker den myke vev begynner å bevege seg og støyen stammer fra.

For å løse dette problemet, og mange av vår helse er det best å sette oss på en diett for å oppnå våre idealvekt. Fysisk trening regelmessig, mye bedre om hver dag, hjelper oss til å miste vekt og føler seg bedre, frigjøre akkumulerte spenninger som vil hjelpe oss til å sove hver natt uten å ty til piller.

Hjem behandling med urter

Oppdag hvordan urter kan hjelpe behandle problemer knyttet til mangel på søvn, og spesielt luftveisproblemer.

Tizana for apnea med urter

For å bøte på dette vil vi trenge lavendel, eucalyptus, timian, mynte og sitronmelisse, omtrent 10 gram hver. alle disse urter til en liter kokende vann tilsettes, vi opprettholde sterk temperatur i noen minutter, slå av og la stå tildekket i femten minutter, slik at du kan gjøre en tizana. Vi må drikke et glass av denne te før du går til sengs og våre luftrom vil finne betydelig lindres.

Gargling med urter

Du kan bruke kombinasjonen av medisinske urter som salvie, peppermynte, lavendel eller mynte og gurglevann med denne infusjon og deretter drikke. Gargling har fordelen av å bidra til å behandle snorking og dermed indirekte bidra til å behandle søvnapné.

bruke hvitløk for å behandle søvnapné

Vi har snakket mye om fordelene med hvitløk for å behandle ulike fysiske problemer og forbedre saldu generelt, men også hvitløk kan brukes til å lindre symptomene på søvnapné. bare du bør tygge et fedd hvitløk før sengetid, Hvis du frykter at pusten kan skremme noen, kan du fjerne den indre (grønn) eller bare gikk på og bland den med varmt vann å drikke.

Skrive: Livet teamet Lucida


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

− 3 = 4