Gluten forbindelse fibromyalgi og naturlige løsninger

fibromyalgi, som de fleste moderne "syndromer", regnes det som 'idiopatisk' - et fancy ord for "vet ikke", og ofte brukt som en unnskyldning for ikke å se dypere inn i de grunnleggende årsakene til lidelse for pasienten. Konvensjonell behandling er palliativ i beste fall, og skadelig i verste fall - en grunn til at naturlige metoder er mye som trengs.

Fibromyalgi ryggsmerter

Heldigvis har en betydelig mengde forskning akkumulert metoder og naturlige løsninger for fibromyalgi som fokuserer på å endre kosthold, unngå eksponering for kjemikalier og bruk av orthomolecular ernæring, dvs. vitaminer, biologiske kofaktorer, mineraler, etc.

Gluten forbindelse fibromialgia

En fersk undersøkelse viser at hvete forbruk kan spille en viktig rolle i fibromyalgi, en tilstand som kjennetegnes hovedsakelig ved leddsmerter lang sikt, muskler, sener og andre myke vev, men er også blitt knyttet til tretthet, depresjon, angst, søvnforstyrrelser og hodepine.

Publisert i BMC Gastroenterology, med tittelen "Klinisk virkningen av en glutenfri diett på helserelatert livskvalitet hos sju pasienter med fibromyalgi assosiert med cøliaki," forskerne beskriver sin mest relevante funn som følger:

"Den bemerkelsesverdige forbedring som oppnås for alle effektmål etter ett års uavbrutt glutenfri diett i 7 kvinner med cøliaki tidligere kategorisert som pasienter med inflammatorisk tarmsyndrom og alvorlig fibromyalgi."

Fibromyalgi hvetegluten

Forskere bemerket at Fibromyalgi syndrom er en sykdom som årsaker forblir mystisk, ingen bildebehandling teknologier tilgjengelige eller analytiske tester tilgjengelig for en objektiv diagnose.

Større grunn, er resultatene meget lovende i behandlingen av pasienter med denne sykdommen ved å eliminere gluten, og kanskje identifisere den tilstand, som en av de mange hundre mulige ekstra-intestinale manifestasjoner av følsomhet cøliaki gluten, eller cøliaki.

De oppsummere:

"De overraskende resultatene av denne studie antyder at inflammatorisk aktiveringsprosess relatert autoimmun gluten i den gastrointestinale trakt, kan ende opp med å bidra til forekomsten eller økning i følsomheten av sentralnervesystemet som er ansvarlig for forstyrrelsen fibromyalgi systemet noen følsom for gluten. "

"Denne hypotesen synes å være i samsvar med økt forekomst av fibromyalgi, beskrevet hos kvinner med ulike kroniske inflammatoriske prosesser i fordøyelseskanalen, og det faktum at våre pasienter rapporterte en langsiktig historie magtarmkanalen utbredt i flere tiår før utbruddet av symptomer på fibromyalgi.

Nærmere bestemt har lidelser triade av irritabel tarm syndrom, kronisk tretthet og muskelskjelettsmerter blitt betraktet som overraskende, og andre har foreslått at det kan peke på en felles mekanisme underliggende mat overfølsomhet".

naturlige ytterligere tiltak for fibromyalgi

Fibromyalgi forskning har økt betydelig i løpet av de siste to tiårene, med mange naturlige tiltak nå får stadig større oppmerksomhet og økt klinisk validering. Disse inkluderer:

Ikke slutte å lese: Hva er den riktige måten å evakuere?

magnesium

Det har vært kjent siden minst 1994 at pasienter med fibromyalgi har lavere nivåer av magnesium i de røde blodceller enn normale mennesker. I tillegg en 2008 studie funnet at pasienter med fibromyalgi ha en tilknytning mellom tretthet og magnesiumverdier i serum.

I 1995 forskere bekreftet i et dobbelt blind, randomisert, placebo-kontrollert, at en kombinasjon av maleinsyre (200 mg) og magnesium (50 mg) er en effektiv behandling for pasienter med primær fibromyalgi.

1999 en undersøkelse vist at pasienter med fibromyalgi hadde høyere konsentrasjoner av kalsium og magnesium i hår, og at tilskudd av disse mineralene redusert antallet ømme punkter, noe som indikerer deres terapeutiske potensiale rolle i behandling.

vitamin D

Vitamin D-mangel er vanlig hos pasienter med fibromyalgi og forekommer oftest hos pasienter med angst og depresjon. En 2009 studie funnet at behandling med vitamin D hos pasienter med fibromyalgi resulterte i en svak kortvarig forbedring i den totale resultatet av virkningen av fibromyalgi.

En nyere undersøkelse i 2014 fant at optimalisering av vitamin D-nivåer i pasienter med fibromyalgi hadde en positiv effekt på smerteopplevelse.

Cellfood

En enkelt-blind, crossover, randomisert, placebo-kontrollert studie i 2007 som omfatter 320 fag, funnet at et supplement kalt Cellfood (deutrosulfazyme), økt oksygennivåer mens redusert oksidativt stress i kroppen, noe som forbedrer symptomene fibromyalgi og livskvalitet.

koenzym Q10

En 2007 studie funnet at antioksidant nivåer og mitokondrielle kofaktor og koenzym Q10 er ca. 40% lavere i pasienter med fibromyalgi, sammenlignet med friske kontroller, noe som indikerer en mulig terapeutisk rolle i bruk for å ta opp denne mangel.

D-Ribose

En undersøkelse i 1985 funnet at D-ribose betydelig redusert kliniske symptomer hos 66% av pasienter som lider av denne sykdom og kronisk tretthetssyndrom.

Vitamin C og brokkoli

En 2000 studie funnet at en kombinasjon av en ladning av mat opprinnelse vitamin C (100 mg) og brokkoli (400 mg) resulterte i en reduksjon på 20,1% i smerte og en reduksjon på 17,8% i score virkningen av fibromyalgi.

Unngå følgende giftige

I tillegg til disse lind og endring i kostholdet bør det bli brakt til oppmerksomheten til leseren, at miljøeksponeringer er de viktigste årsaker i listen, som bidrar til fibromyalgi. Da bør du vurdere:

Brystimplantater fibromyalgi

brystimplantater

Fibromyalgi og kronisk smerte har blitt diskutert som et mulig negative konsekvenser av dem.

Ikke stoppe å lese: 13 tegn på hormonell ubalanse, og hva de skal gjøre om

statin narkotika

Knyttet til mer enn 300 uønskede helseeffekter i biomedisinsk litteratur, denne typen kjemi i medisin, statin for å senke kolesterolet, kan herje menneskers helse.

muskelsmerter og skader, selvfølgelig, er en av de best kjente av statin medikamenter bivirkninger. Det er ikke overraskende derfor at forskning peker på sin kobling med fibromyalgi.

Aspartam og MSG (Natriumglutamat)

En casestudie av 2001 etablerte terapeutiske verdien av fjerning av aspartam og mononatriumglutamat i kostholdet til pasienter med fibromyalgi viste igjen i 2012 være spesielt problematisk for pasienter med fibromyalgi

vaksineadjuvanser

Det er blitt antatt at bruken av aluminiumbaserte adjuvanser, slik som aluminiumhydroksid i vaksiner for å stimulere immunitet TH2 pol, kan resultere i muskelskjelettsmerter i samsvar med tilstander som fibromyalgi.

komplementær behandling for fibromyalgi

Til slutt, og mest interessant kanskje, er det faktum at det har vært mer enn 20 ulike terapeutiske tiltak for å forbedre studert pasienter, inkludert:

mindfulness trening

En studie fra 2007 fant at mindfulness trening forbedret depresjon hos pasienter med denne tilstanden, som i en tilsvarende undersøkelse i 2009. En studie fra 2009 fant at redusert sine psykiske plager.

fibromyalgi yoga

yoga

En 2007 studie fant at praktisere yoga har terapeutiske effekter hos pasienter med fibromyalgi, som gjorde en tilsvarende undersøkelse i 2010, noe som resulterte i en forbedring i standardiserte målinger av symptomer og fungerer av fibromyalgi, inkludert smerte, trøtthet og humør, og smerten fra traumatiske opplevelser, aksept og andre overlevelsesstrategier. "

En 2011 studie fant at yoga intervensjon åtte uker resulterte i en forbedring i smerte, psykisk fungering og oppmerksomhet, og endringer i kortisolnivåer hos kvinner med fibromyalgi.

guidet billed

En studie 2006 fant at guidet billed forbedret funksjonsstatus og følelse av selv-effekt for å kontrollere smerte og andre symptomer på fibromyalgi.

En 2008 studie viste at avslapning i kombinasjon med guidet billedspråk, forbedret tilstanden til pasienter med fibromyalgi.

rå mat

En studie fra 2001 fant at 19 av 30 pasienter med denne sykdommen opplevde betydelig forbedring i deres tilstand etter gjennomføring av en rå mat diett for det meste.

Vi håper denne artikkelen avslører løftet om en funksjonell medisinsk modell orientert naturlig. Den beskriver de grunnleggende årsakene, dvs. kosttilskudd triggere, kjemikalier, ernæringsmessige mangler og eliminere dem.

Lucida forskning og skriving av livet


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

84 + = 86

map