10 Utrolig hjemmelagde og enkle energidrikker

Disse hjemmelagde energidrikker kan enkelt forberede dem til å ha en naturlig stimulerende når som helst på dagen og unngå brus og andre sukkerholdige drikker som er virkelig ingenting apparatene.

Woman drikkevann av varmeenergi som føles

Hver dag ser ut til å kreve mer av oss, arbeid, hjem, foreldre, skolebarn. Uansett, det er et mangfold av oppgaver som krever oss mer energi enn vanlig. Det er derfor energidrikker spille en nøkkelrolle, og hvis de er hjemmelaget og naturlig, så mye bedre. Så hvis du vil ha mer energi og utføre dine daglige aktiviteter, ikke slutte å lese disse fantastiske oppskrifter som vil forbedre din daglige ytelse.

Hva er energidrikker?

Innenfor verden energidrikker, Vi finner noen forskjeller som bidrar til sportslige prestasjoner og forbedre fysiske aktiviteter som krever konstant rehydrering. For eksempel isotonisk drikke, De er designet for å etterfylle kroppen av tapt under fysisk aktivitet stoffer. Det er derfor, hvis du ønsker å hjelpe kroppen din naturlig, energidrikker, hjemmelagde isotoniske drikker, energi shakes eller annet nytelsesmidler, De vil sikkert være til stor hjelp. La oss se på disse 10 utro hjemmelagde sterke drinker.

1. Energy drikke Lemon

Ppreparando en deilig drink sitron og energi til å slukke tørsten

Du kan ta to fartøyer i løpet av dagen, helst en om morgenen og en halv time før lunsj. Du trenger filtrert vann, en skive sitron og en klype cayennepepper.

Lemon har en alkalisk effekt på kroppens system som kan bidra til å opprettholde et sunt pH-nivå. Dette gjør den til en av de isotonisk drikke deg hjem mer forseggjort. Cayenne pepper bidrar til å øke energinivået naturlig og gir beskyttelse for hjertet, bidrar til å opprettholde riktig hjerte bevegelse i hele kroppen.

2. Energi drikker ingefær, honning og kardemomme

Du trenger varmt eller varmt vann. Det anbefales å ta denne drinken om natten, det vil koste deg å sove. 1 ts honning, 1 ginger root, 1/4 ts kardemomme 1/4 teskje gurkemeie. Skjær to tynne skiver av ingefær og plassert i en morter sammen med kardemomme. Machaca to og kombinert med vann og honning til smak.

Ikke slutte å lese: 10 tips for å lage perfekt sunn smoothie

Ginger fart på stoffskiftet og øker blodsirkulasjonen. Gurkemeie, en fetter av ingefær hjelper også øke hastigheten på tempoet i kroppen, og øker energinivået, og dermed øke sirkulasjonen i kroppen din.

3. Energy Drink mandler og bananer

Du trenger en moden banan, 1/4 kopp rå mandler eller 2 ss mandel smør, en halv kopp vanlig yoghurt, en kopp mandel melk eller at din fantasi. Denne kombinasjonen av kalium med mineral mandel er nødvendig for god absorpsjon av næringsstoffer, slik at det er en av de beste hjemmelagde sterke drinker. Du bør ta en kopp om morgenen.

4. Energy Drink Chia frø

Du må forberede mix 2 ss chia frø med 1 ts lønnesirup og en kopp eller en kopp fersk appelsinjuice. Filter og ta det i morgen. Sjia er rikelig i Omega 3 og gir store mengder kalsium. Kontrollere blod sukker og kroppsvekt.

5. Energi Drikk grønn

Grønne glass energidrikk med pære forberedt, selleri og eple

For å lage dette energi shake, Vi trenger 50 gram av biter av pære, selleri, kål og ingefær, som vil blande i en blender. Hver av disse matvarene er rike på vitaminer og gi deg den energien du trenger i løpet av dagen. Denne røren kan stå å kjøle i kjøleskapet. Grønne drikker er en unik kilde til energi for kroppen din.

6. isotonisk drikke sitron

Du trenger juice 1 eller 2 sitroner, 1 liter vann, 1 ss honning, 1 ts havsalt 1 ts natron. Bland disse ingrediensene og ta tre ganger om dagen. Dette er en av de isotonisk drikke som vil hjelpe deg å opprettholde riktig nivå av elektrolytter i kroppen din.

Ikke stoppe å lese: banan syltetøy

7. Energidrikk med sjokolade

Sjokolade er en naturlig kilde til energi uten sammenligning, så vi anbefaler denne energigivende drikk. Du trenger 1 ss kakao, 2 ss sukker, 1 egg 1/2 ts vanilje 2 kopper melk. Bland godt i en blender og ta det i morgen.

8. Energi drikke Tamarillo eller treet Tomato

Tre tomat er en frukt med store mengder mineraler og fiber. Den inneholder vitamin A, B, C og K. kalsium, jern, fosfor, blant andre. For et glass juice du trenger, 150ml vann, to modne tomater tre, sukker eller honning etter smak. Bland liquefying og nyte det kaldt.

9. Energidrikk kokosmelk og mandler

kokos vann energi for å øke energi

Kokosmelk er rik på næringsstoffer enn noen annen tropisk frukt. er også rik på fiber, vitaminene C, E, B1, B3, B5 og B6. Med mineraler slik som jern, selen, natrium, kalsium, magnesium og fosfor, kokos frukt er utmerket som en gjerde. Du trenger 100ml kokosmelk, skiver mandler, sukker eller honning etter smak. Bland i en blender og kaldt tar det tre ganger om dagen før måltider.

10. Energi drikker tre i ett

Kjent i Sør-Amerika som tre i ett, kombinasjonen av appelsinjuice, rødbeter og gulrøtter, er det absolutt en kilde til ren energi. Du vil trenge et glass fersk appelsinjuice, en bete og gulrot, skrelt og hakket riktig. Flytende og tilsett sukker eller honning etter smak. Tatt to ganger om dagen denne rike drikke.

Ingen tvil, vil du merke en dramatisk økning i energi hvis du prøver disse drinker daglig. Hvis du gjør det, vil du føle deg ikke bare mer aktiv, men din helse vil øke betraktelig.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

8 + 1 =