8 grunner til hvorfor du bør spise pistasjnøtter hver dag

I tillegg til å være virkelig gode pistasjenøtter har egenskaper som gjør dem mer enn sunn mat. Dens fordeler kan fremheve som kan akselerere metabolisme, redusere kolesterolnivået og redusere for tidlig aldring. I sin tur kan det også forbedre kardiovaskulær helse.

grunner til å spise pistasjnøtter

Dette er grunnene til at du bør spise pistasjnøtter hver dag for å høste de fulle fordelene med bruk av denne maten som en del av ditt daglige kosthold:

1. Er Antioksidanter

Pistasjenøtter inneholder en kraftig antioksidant kalt lutein. denne komponenten hindrer opphopning av fett rundt veggene i arteriene i hjerte og blodkar og hindrer betennelse. Derfor vil spise pistasjnøtter for bare et par dager å redusere kolesterolet som 20%.

2. Fiber-rik

Disse boltene og De er rike på fiber, som det er viktig å øke metabolismen og forbedre fordøyelses funksjoner i kroppen. Bare 100 g pistachios inneholde den nødvendige fiber for å forbedre tarmfunksjonen og ytelse.

3. hjelp regulere sukker

Pistasienøtter regulere sukker i blodet. Bare en kopp pistachios inneholder 60% av den anbefalte daglige dose fosfor. Dette mineralet er viktig for å bryte proteiner og aminosyrer, og stimulerer glukosetoleranse.

Ikke stoppe å lese: 6 Vaner i dusjen som kan ødelegge huden din

pistasjenøtter

4. opprettholde vekt

Hvis du liker te med pistasjenøtter, kan dette bidra til å kontrollere vekt som det bidrar til å begrense porsjoner. Fiberinnholdet i pistasjenøtter gir metthetsfølelse, som vil hjelpe deg å spise færre kalorier i løpet av dagen. En studie publisert i "Journal of American College of Nutrition" i juni 2010 avdekket at deltakerne som spiste 240 kalorier fra pistasjenøtter i 12 uker senket sine kroppsmasseindeks og triglyseridnivåer sammenlignet med dem som spiste 220 kalori brød og andre bakevarer.

5. Unngå tidlig aldring

Pistasjenøtter er matvarer som puedn betydelig reduserer for tidlig aldring av huden. Det kalles også Naturlig botox på grunn av den store mengden av antioksidanter som inneholdt, som de er avgjørende for å revitalisere kroppen. Hvis du ønsker å kjempe for tidlig rynker, kan du få en daglig igesta på 5 til 10 pistasjenøtter om dagen.

6. Fjerner tørr hud

den Pistasjenøtter kan også bidra til å eliminere tørr hud. Mettet fett spiller en viktig rolle i denne forbindelse. Fett tjener også som en god bærer eller basisolje som brukes som en ingrediens i tradisjonell terapi som aromaterapi og tradisjonell massasjeterapi.

Ikke slutte å lese: Fordelene med stretching våkner eller i løpet av dagen

7. Jern Absorpsjon

Pistasienøtter har et høyt kopperinnhold, hvilken Det bidrar til å bedre opptaket av jern fra maten vi spiser. Dette kan bidra til å bekjempe sykdommer som anemi og en rekke relaterte jern mangelsykdommer.

8. Nervous System

Pistasienøtter inneholder vitamin B6 som har mange effekter på nervesystemet. Molekyler som kalles aminer krever aminosyrer for å utvikle, og disse trenger vitamin B6 omdreining. Vitamin B6 spiller også en vesentlig rolle ved dannelsen av myelin, som er en isolator rundt nervefibre som gir mer effektiv forbindelse mellom ribbene. I tillegg bidrar vitamin B6 til syntesen av serotonin, melatonin, epinefrin og gamma syre.

Hvis du ønsker å få en sunn kilde for å holde kroppen i god stand, kan den daglige inntak av pistasjnøtter være en alliert av din helse.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

− 4 = 1

map