Hvordan du kan redusere fett i bena med øvelser

redusere fett ben

Opphopning av fett i bena oppstår når kroppen ikke slipper energi til å holde seg i form og har mer enn de bruker. den øvelser som hjelper tone lår og miste fett ben De er basert på lys bevegelse og mange repetisjoner.

Øvelser for å fjerne fett i bena

En svært effektiv måte å nå dine mål og fjerne overflødig fett ben trening er basert på gjøre situps.

Utføre knebøy for å eliminere fett i bena

Du kan gjøre dette ved å bidra med en stol eller den naturlige vekten av din egen kropp. Det er viktig å holde god holdning mens du utfører denne øvelsen fordi ellers kan du skade ryggraden. For å utføre denne aktiviteten ordentlig må du holde ryggen rett og gå opp og ned, alltid holde vekten på den delen av hælene, og aldri i tærne.

Knebøy å fjerne fett i bena

Fjern akkumulert fett i bena striding trening

En annen svært effektiv for å forbrenne fett ben er striding aktivitet, hvis fordelen er ikke bare redusere lår fett, men også hjelpe styrke og tone rumpe. For å utføre denne øvelsen fot skilles det samme som bredden på skuldrene og plasserer en av bena tilbake.

Ikke slutte å lese: øvelser for hver type kvinnekroppen

Bøy forfoten litt, og støtte fast på bakken, mens vekten av det bakre beinet skal hvile på tærne. En gang i denne stillingen, opp og ned til ryggen kneet berører bakken. Som bildet viser.

fremskritt for å redusere fett i bena

Sykkeltur til å eliminere fett ben og hofter

En av de mest kjente idretter som bidrar til å redusere fett beinet området er sykling. Denne aktiviteten bidrar også kroppens hjertefrekvens. Hvis du ikke har en sykkel hjemme, kan du trene uten en. For å gjøre dette må du starte lener seg tilbake på et flatt underlag og deretter bøyer begge bena og heve dem over hele kroppen. Til slutt, gjør sirkelbevegelser med bena vekselvis.

Eller du har noe mye mer gunstig for helsen, salt å spinne sykling gjennom parken i de tidlige morgentimer, vil kroppen din takke deg.

sykling redusere fett i bena

Opp og ned trapper hjelper også å tone rumpe, lår og redusere fett opphopning i ben og hofter. Dette er en av de mest anbefalte aktiviteter for å nå dine mål. For dette må du gjøre flere repetisjoner en dag intensivt.

Skrive: Livet teamet Lucida

Ikke stoppe å lese: Vet dette anti-akne maske med havregryn og melk


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

+ 31 = 34