Plank abdominal øvelse som fungerer hele kroppen

Plank er en enkel, men effektiv abdominal øvelse som fungerer hele kroppen med din egen kroppsvekt. Som holder kroppen statiske, som om det skulle utføre pushups, gir en mulighet for å utvikle styrken i hovedsak i buken på musklene som holder kroppen, mage både øvre og nedre, såvel som skuldre, armer og rumpe.

Kvinnen gjør planke

Planke fordelene ved trening

Planken er gunstig for toning musklene i buk-området hovedsakelig, avhengig av variasjon av planken rutine å øve også bidrar til å forbrenne lokalisert fett og fremme en flat mage slå den på grunn av intensiteten på trening er svært effektivt for en six pack og tone resten av musklene som er involvert, som de øvre og nedre del av magen og obliques, inkludert muskler i armer og ben.

Planken eller statisk kropp trening, det holder deg i samme posisjon under hele øvelsen og krever ingen utstyr og kan utføres hvor som helst. Finne måter å forbedre den mest komfortable posisjonen for å gjøre planken vil gjøre forskjellen slik at du kan praktisere det mer iherdig.

Normal Plank Exercise

normal Plank

1. Plant hendene rett under skuldrene (litt lenger fra hverandre enn skulderbredde) som om du var i ferd med å gjøre en push-up.

2. Sett tærne på bakken og stram rumpe for å stabilisere kroppen. Bena må arbeide på farten i tillegg; forsiktig med å bøye knærne.

3. Nøytraliser nakken og ryggen ser på en flekk på gulvet utover hender. Hodet skal være rett med ryggen.

4. Hold i 20 sekunder. Som du føler deg mer komfortabel med planken, hold denne posisjonen så lenge som mulig uten at det går holdning eller pusteøvelse.

Planken for underarmer

planke for underarmene

Denne variasjonen er også en av de vanligste måtene for gjennomføring planken, Det er litt enklere enn året før, som skal støtte kroppen med bare hendene. For å utføre denne planke plassert armene på gulvet med albuene på linje under de skuldre og armer som er parallelle med legemet, respektere avstanden av bredden av skuldrene. Hvis du følte ubehag i håndledd, kan du vikle hender.

planke~~POS=TRUNC knær

planke kne

Dette planke øvelsen er betydelig lettere å holde enn tradisjonelle planke med armene rett, så det er ideelt for nybegynnere eller bare komme inn i planken, som tillater dem å konsentrere seg om veien. Ved å hvile knærne på gulvet, er det mindre belastning på korsryggen. Hvil knærne på en matte eller håndkle roll hvis de føler ubehag på gulvet.

side Plank

side planke

Denne variasjonen er best planke i inngrep med skrå, eller de laterale musklene i magen enn normalt planke. Ligg på en side med bena stablet oppå hverandre, deretter målrette kroppen opp med hånden, holde stablet føttene. Å endre posisjonen løftearmen eller andre benet (eller begge deler) i luft for å gjøre det hardere planke, eller gjør bevegelsen lettere for overgangen mellom det øvre ben foran legemet for ytterligere støtte.

Planke med ett ben

Planke med ett ben

Ved å fjerne et kontaktpunkt av jorden (ben), øker denne varianten etterspørselen planke mot underlivet. Plasser kroppen din i samme posisjon normal planke, og løft det ene beinet mot taket (til du føler deg komfortabel, uten at det går på baksiden). Hold hoftene parallelt med gulvet, og deretter gå vekslende ben.

Etter disse rutinene vil du se resultater planke i form av toning musklene i noen dager.

Skrive: Livet teamet Lucida


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

96 − = 90

map