Bihulebetennelse. Årsaker og løsninger for å avlaste Populære

tips

The American Journal of Respiratory Medicine og Critical Care rapporterte nylig om forskning på Karolinska sykehus i Stockholm, Sverige, som fant at folk nynner (eller synger hviskende) med munnen lukket, puster 15 ganger mer nitrogenoksid fra neseborene som ikke gjør det. Nitrogenoksid bidrar slappe av blodårene, reduserer hevelse i nesen og forbedre blodsirkulasjonen. Økningen i luftstrømmen på grunn av humming, det hjelper også lufte bihuler, noe som kan redusere mottakelighet for infeksjoner.

Masserer sinus, tommelen trykke fast på begge sider av nesen, holder i 15 til 30 sekunder, frigjørende, og deretter gjentagelse, lindrer midlertidig sinusitis fordi den bringer en ny blodtilførselen til området.

folk rettsmidler

kajennepepper. Sett en teskje av Cayenne i en kopp varmt vann og drikker tre kopper om dagen. Både rød og sort pepper cayenne utvide blodårene i nesen og stimulere sekret, som hjelper tømme bihulene. For virkelig dårlig tilfeller, og hvis du er dristig, du lukter en svært liten mengde i nesen. Dette svir litt, men du vil få dramatiske resultater. Det rette er spesielt bra for kronisk bihulebetennelse.

koke Eucalyptus. ? Kopp vann og tilsett noen dråper av eukalyptusolje. Hell i en bolle, helle du på den mens du dekke hodet med et stort håndkle, inhalerer dampen i 10 minutter, holde øynene lukket. Eucalyptus olje er mye brukt for ulike luftveisproblemer. Tips: Sett noen dråper på et lommetørkle og snuse med jevne mellomrom.

Ikke slutte å lese 5 behandlinger som hjelper hjernen helse

 Salt / bikarbonat. For å avlaste sinus overbelastning på grunn av allergi, prøve å gjøre dette nasal flush: Bland 1/4 teskje salt og 1/4 ts bakepulver i en kopp med varmt vann, fylle en sprøyte og hell blandingen til nesen. En annen variasjon er å anvende en teskje av vanlig ikke-jodinneholdende salt og 1/2 ts bakepulver oppløst i en liter vann. Plasser blandingen i en nasal inhalator.

Salt vann-blanding. Her er et annet middel som fungerer godt for disse problemene bihulene vanligvis. I en stor bolle, tilsett 1/3 til 1/4 kopp salt. Oppvarmet og tillatt å oppløse saltet, og deretter neddykking av ansiktet i varmt vann i fem til ti sekunder, og gjentatt 3-4 ganger. Hold øyne og munn, men prøv å puste i miksen.

Tomillo. Timian har vært brukt i generasjoner for luftveisinfeksjoner på grunn av sine sterke antiseptiske egenskaper. Sett 1 til 2 teskjeer timian i et beger med kokende vann i 10 minutter. Drikk en kopp tre ganger om dagen.

nesespray Det kan bli vanedannende eller årsaken
nesetetthet "rebound". For å eliminere disse problemene, lage din egen saltvann nesespray blande åtte unser varmt vann (kokt første) halv teskje salt. Hell over i en tom nesesprayflaske og rør. Denne sprayen er god for å lindre nasal kongestion forårsaket av forkjølelse eller allergi og for å fukte tørre nesegangene. Det er også mye billigere enn telleren medisinske aerosoler.

Ikke stoppe å lese: Kjemiske konserveringsmidler som inneholder kjøtt.

Apple cider eddik. En unik folk rette for nesetetthet er å: sette to inches av eple cider eddik i en kjele og varme til det begynner å fordampe. Inhalerer dampen. Hvis dampen er for sterk, tilsett litt vann. Nesegangene skal være klar i 12-24 timer. Gjenta om nødvendig. Ved å eliminere lunger, betennelse i slimhinnene i nese nedgang puste lettere. Bakterier av forkjølelse også bli drept. Ta en teskje eddik med et glass vann under måltider til rette for helbredelse.

eteriske oljer. Plasser en dråpe eller to av eukalyptus eller peppermynte eterisk olje i en bomullsdott eller vev og plassere den nær nesen dyp pusting. Dette bør øke luftstrømmen. Det anbefales ikke å sette noen olje på nesen, da det kan føre til hevelse.

Grapefruktkjerneekstrakt. Dette ekstrakt er en kraftig antimikrobielle og antiseptisk. Forsøk med en nasal Rinser, å sette noen få dråper grapefruktkjerneekstrakt i 1/2 kopp varmt vann og inhalert; Gjenta to eller tre ganger, spesielt før du går til sengs og når du våkner opp om morgenen. Den grapefruktkjerneekstrakt hjelper drepe bakterier.

Opprinnelige oversettelsen spansk: laget livet Lucida All Copyrighted oversettelse. kilde: health911


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

35 − = 25