Hormoner føre til voksen akne

Hormoner føre til voksen akne

En ting som fortsatt overrasker meg i min praksis med urter, er som mange kvinner kommer til meg fordi de lider av voksen akne og kan ikke synes å finne noen lettelse. Alle symptomer som skape kaos på livene til kvinner når de sliter med hormonelle problemer, virker det som voksen akne er på toppen av listen når det gjelder symptomer som er frustrerende og demoraliserende.

Du har Adult Acne? 4 Tegn som peker til dine hormoner

Hvis du sliter med voksen akne, vil jeg du skal vite at du er ikke alene. Dine bekymringer er ekte og gyldig. Ønsker ren hud er ikke noe å bli avvist som et spørsmål om forfengelighet, og gjør ikke du grunne hvis du føler at akne tar bort tillit til deg selv.

>Fortjener støtte som virkelig arbeider for å bidra til å forbedre deg selv. Det første trinnet er å lære så mye som mulig om dine symptomer, slik at du og din spesialist kan komme til bunnlinjen.

Jeg ønsker å gi noen ledetråder for å hjelpe deg å avgjøre om din voksen akne er knyttet til svingninger i hormoner. Så skal jeg gi deg noen tips om hvordan du kan begynne å jobbe med en diett av hormonell balanse. Husk at denne artikkelen er bare et utgangspunkt, og du vil få de beste resultatene når du arbeider en-mot-en med en profesjonell som forstår disse problemene.

Hvordan vite om Adult Acne er relatert til hormoner:

  1. Hyppigheten av kviser
  2. Plasseringen av akne
  3. Form, størrelse, føler, og utseendet på akne
  4. Hvordan reagerer du på dine acne behandlinger (eller ikke noe svar)

Når du leser, spør deg selv om noen av disse sporene gjelder for deg. Hvis det er mer enn en "ja", mest sannsynlig din voksen akne har en hormonell komponent.

Ikke stoppe å lese: Fordeler med maca å balansere hormoner

Frekvens av forekomst av akne

Akne er en hormonell komponent, ofte sprekker ved forutsigbare ganger på grunn av den sykliske natur av hormoner i løpet av fasene i menstruasjonssyklusen. For mange kvinner, uken før menstruasjonssyklusen er tiden når symptomene er forhøyet. Noen kvinner opplever karakteristiske utbrudd under menstruasjon, eller under eggløsning.

Sted acne

Akne som er under kinnben og kjeven, er det ofte mer sannsynlig å være relatert til hormonelle problemer som kviser på pannen eller neseryggen. Kviser rundt munnen er sagt i noen tradisjoner av ansikts lesing, som er koblet til den reproduktive system, og har hatt mange kunder med PCOS (polycystisk eggstokksyndrom) spirende dem små korn like under underleppen på det tidspunktet eggløsning.

Form, størrelse, følelse og utseende av korn

Hormonell akne tendens til å være dyp, cystisk, og berøring. Du kan føle en følelse av trykk eller smerte der du har en kvise, selv når du ikke spiller, eller du kan føle smerte med lett press når du Lavad ansikt. Denne type akne er sannsynlig å forlate et arr, spesielt hvis du prøver å lindre smerte, "spratt" leggen. Du kan ikke svare på alle eller aktuelle kremer for acne sunt og kan også vise tegn på å være tørr eller flassende produkter, selv om du kan føle et korn under overflaten av huden.

behandling Response

Hvis akne forbedrer eller forverres med hormonell prevensjon, det er en god indikasjon på at hormoner er bak problemet. Tilsvarende, hvis aktuell behandling ikke virker, er det en god sjanse det fordi problemet ikke kommer fra overflaten av huden, men av hormonelle endringer som påvirker hele kroppen - inkludert huden.

Ikke slutte å lese: 5 tips for å evakuere beste

Hvordan å behandle Adult Acne

Hvis du tror du kan ha hormonelle voksen akne, er den beste tingen å gjøre snakke med en spesialist. OB / GYN kan være nyttig (eller mer effektivt) hudlege. Andre måten er å skaffe nødvendige tester for å sjekke hormonbalansen.

Hvis (som mange av mine klienter) for å få alle testene gjort og ingenting ser ut til å være feil, eller om du ikke ønsker å ta hormonell prevensjon som en behandling for hud, er dette et godt tidspunkt å konsultere en herbalist.

Urter til å behandle voksen akne

En herbalist kan jobbe med deg og legen din for å støtte kroppens naturlige systemer for forsvarlig avrusning og eliminering av voksen akne. For de fleste av mine klienter bare et par forandringer i livsstil og noen urter som å bidra til å støtte leveren og fordøyelsen er nok til å skape en alvorlig endring.

Diet å behandle voksen akne

I mellomtiden, Spis rikelig med grønnsaker (spesielt de av Brassica familien, som brokkoli og kål), drikke mye vann, ta ham ned i mye bearbeidet mat, sukker og melk, og være snill mot huden din vil hjelpe deg å komme inn i riktig bane.

Uansett hvor vanskelig det kan virke, ikke gi opp. Hormonell voksen akne er et faresignal som viser deg at kroppen din trenger litt støtte og oppmerksomhet, men det er ikke en forbannelse. Med anbudet riktig pleie, kan huden og hormoner finne veien tilbake i balanse.

Skrive: laget livet Lucida 


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

− 7 = 2

map