Hva slags mennesker bør unngå ingefær

Ginger root er en av de helbredende naturplanter og har blitt brukt for sin smak og helsepotensial i tusenvis av år. Imidlertid er ingefær en plante med krefter må håndteres med forsiktighet så det er visse typer mennesker som bør unngå ingefær risiko som eksisterer for å ta dem. Er du en av de som bør unngå eller begrense forbruket av ingefær? Les videre for å finne ut.

unngå ingefær

Ingefær har kraftige helbredende egenskaper

Vi har allerede skrevet om hvordan du kan bruke ingefær som en medisin for god helse.

Ginger kvaliteter som fremmer helse i generasjoner har blitt solgt av en bred gruppe mennesker, fra gamle folkene i Asia til moderne helse guruer. For å roe en urolig mage og bistand i fordøyelsen til å lindre smerte og drepe kreftceller, de gode egenskapene av ingefær kjøre gamut.

Mange mennesker kan oppleve helseforbedringer ved å bruke ingefær i mat eller som kosttilskudd, men Ingefær er ikke det beste alternativet for alles. Vi vil diskutere noen situasjoner der du bør unngå ingefær og / eller lite brukt.

Hva slags mennesker bør unngå ingefær

Risiko for forbruker ingefær. Når du bør unngå ingefær (eller redusere forbruket)

Ingefær kan samhandle dårlig med visse typer reseptbelagte legemidler for helsemessige forhold. Diabetikere, mennesker med hypertensjon og de med blødningsforstyrrelser kan være nødvendig å være forsiktig når man vurderer anvendelsen av ingefær som en behandling for andre sykdommer.

Folk tar medisiner for blodpropp

Ingefær kan tynne cloe, som betyr at kan være upassende for personer som tar medisiner for blodpropp eller har blødningsforstyrrelser. Snakk om ditt ønske om å ta ingefær med legen din før du bruker det, spesielt hvis du tar medisiner for blodpropp eller blodfortynnende for å avgjøre om ingefær er det riktige valget for deg.

Folk tar medisiner for diabetes bør unngå ingefær

Ingefær har en naturlig tendens til å redusere blodsukkeret og som sådan, er en av de 8 beste krydder og urter for type 2 diabetes For personer med diabetes og pre-diabetes folk som kontrollerer tilstanden bare gjennom kosten, kan dette være gode nyheter.

Ikke stoppe å lese: Magnesium-mangel - symptomer og diagnose

Men folk tar medisiner for diabetes (for eksempel metformin eller lignende medikamenter, eller bruke insulin injeksjoner for å kontrollere blodsukkeret), bør være klar over effekten av ingefær på blodsukkeret, og diskutere bruk av ingefær med leger som foreskrive før du fortsetter bruken, er at for å holde blodsukkeret synker for lavt.

Personer som bruker medisiner for høyt blodtrykk

Noen stoffer som brukes for å kontrollere hypertensjon, som-blokkere kalsiumkanal (dvs. Norvasc, Cardizem, etc.) kan samvirke med ingefær, forårsaker blodtrykket og / eller puls, falle til usunne nivåer, det fører til uregelmessig hjerterytme eller andre komplikasjoner. Det er best å unngå ingefær, men det er best å snakke med legen din.

Drøfter bruken av ingefær og muligheten for en justering av dosen med legen din dersom du tar medisiner for å behandle høyt blodtrykk.

Risikoen ved å ta ingefær med gallestein

den folk med gallestein kan finne sin tilstand forverret ved bruk av ingefær.

Galleblæren er en liten sekkelignende struktur som er under leveren og koblet til den av gallegangen. Galleblæren tjener som et lagringsanlegg av galle, som bryter ned fett i tarmene.

Galleblæren lagrer galle til tilstedeværelse av fett i fordøyelsessystemet krever. Gallestein ofte dannes i galleblæren, som vanligvis føre til noen problemer. Men hvis migrere til gallekanal og setter seg fast der, de kan blokkere strømmen av galle, forårsaker galle i leveren akkumulere.

Ginger når det tas i store mengder, kan øke galle produksjon, og det høyeste nivået av sammentrekninger i galleblæren kan riste gallestein og til å bo i gallegangene. En stein fanget i gallegangen kan føre til en alvorlig tilstand som kan kreve akutt kirurgi.

Det bør bemerkes at ikke alle leger er enige om at ingefær er skadelig hvis du har galleblæren sykdom, og noen utøvere av kinesisk medisin anbefaler ginger root som en behandling for gallestein på grunn av sin stimulerende egenskaper galle. Følg råd fra legen din for å ta ingefær hvis du har galleblæresykdom.

Ikke slutte å lese: Nøtter kampen Alzheimers

Hvis du har gallestein kan du vurdere å bruke sitron vann for å løse opp.

Gravide kvinner og ingefær forbruk

Ifølge National Library of Medicine i USA, ved hjelp av ingefær under graviditet er kontroversielt.

Det er en viss bekymring for at ingefær kan påvirke fosterets kjønnshormoner. Det er også en rapport for spontanabort i løpet av 12. uke av svangerskapet i en kvinne som bruker ingefær for morgenkvalme. Men studier hos gravide kvinner indikerer at ingefær kan brukes trygt for morgenkvalme uten skade på barnet.

Risikoen for misdannelser hos nyfødte av kvinner som tar ingefær synes ikke å være høyere enn vanlig hastighet på 1% til 3%. I tillegg synes det å være en økt risiko for tidlig fødsel eller lav fødselsvekt.

Det er en viss bekymring for at ingefær kan øke risikoen for blødninger, så noen eksperter anbefaler ikke brukes i nærheten av forfallsdato. Som med alle medisiner gitt under graviditet, er det viktig å veie nytte versus risiko. Før du bruker ingefær under svangerskapet, snakk med legen din om det.

Hvor mye bør forbrukes ingefær

De fleste tåler godt ingefær, og synes det er veldig nyttig for å kontrollere alt fra mild mage eller fordøyelsesproblemer, inkludert kvalme og oppkast, til leddgikt smerte og menstruasjonssmerter.

Ifølge Maryland Medical Center, for folk som har medisinske tilstander eller helse i listen over advarselen omtalt ovenfor, ta opp til 4 gram ingefær rot pulver per dag er trygt mens gravide kvinner ikke bør ta mer enn 1 g per dag. Ingefær er blitt anvendt i kliniske forsøk i doser på 250 mg til 1 g, 3 til 4 ganger daglig.

Ingefær er bra som kan brukes både fersk eller pulverisert form. Den pulverform er mye mer konsentrert, og vanligvis for å omdanne fersk ingefær, en spiseskje av fersk ginger root lik 1/4 ts tørket ingefær.

Livet skrive Lucida
Bilde Shutterstock


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

53 − 50 =