5 måter å overvinne frykten for avvisning

Frykt er en av de verste følelsene vi føler mennesker og er vanligvis en av de mest invalidiserende, av frykt for avvisning vil ikke la oss handle på ting i miljøet der vi bor med flyt som er nødvendig, og gjør oss til en eller annen måte begrenset og til slutt leve halve, godt under mulighetene vi har til å leve et fullverdig og lykkelig liv ferdigheter.

overvinne frykten for avvisning

Frykt for avvisning er en følelse som har opptatt mange forskere menneskelig, mer ytelse i de siste to tiår med oppblomstring av teorier om motivasjon og bom motiverende coaching.

Realiteten er at denne følelsen har vært med oss ​​fra det øyeblikket vi ble født: frykt for mørket, frykt for ensomhet, frykt for å mislykkes, frykt for døden, og til slutt, frykt for avvisning.

Når frykten for avvisning oppstår

Frykten for avvisning fra viktige erfaringer utviklet i barndommen, erfaringer som har satt dype smerte at vi ikke er klar over noen ganger kommer utelukkende fra sosiale og affektive domene, og snakker om vårt behov for å bli akseptert og inkludert.

Du kan høres kjent faktum blir ekskludert fra et spill i barndommen, eller unnlater å oppnå seier rektor ved jule spille på førskolen eller kanskje ikke har blitt invitert på en anledning til en fest av den venn begge ønsket, alle disse er situasjoner for avvisning, og hver skapte en følelse av ubehag i som måtte lide sosial setting er en av de mest vanskelige opplevelser gjennom hele livet setter oss på prøve, og måle vårt nivå av selvtillit og selvfølelse.

Ikke slutte å lese: 10 faktorer som vil få deg setter pris på livet ditt litt mer

Hvordan det påvirker denne typen frykt

Som alle frykter, frykt for avvisning blir en begrensende faktor og trans situasjon, venture som etterlater oss til å gå av en sosial verden som kan gi oss mange morsomme og tilfredshet, har frykten for avvisning lagt mer Det har evnen til å gå gradvis herjer fangene og lage et ensomt liv og konstant eksos.

Stue inkluderer forholde seg til andre i langt vi vi utvikler i barndommen, med klassekamerater på college med homofile venner, på jobb med kollegaer, venner, partnere, barn og alt avhenger utelukkende på vår evne til å slite med denne frykten, som ligger utelukkende i oss. Her er noen måter å overvinne frykten for å bli avvist.

5 måter å overvinne frykten for avvisning

måter å overvinne frykten for avvisning

  1. Gjør din bevisste fryktSom alltid, alle problemer i livet skjer ved at bevisst gjøre for deg, fordi hver løsning innebærer deltakelse i løsningen, Atrápate rømmer, Innse hvor mange ganger har flyktet en situasjon hvor du forutsi en avvisning, mangler et stevnemøte, eller kanskje finne opp unnskyldninger for ikke å delta på en fest, selv mangler den dagen du får delta som foredragsholder på møtet, Atrápate rømme.
  2. Sett dine følelser på bordet: Sincerate selv, viser fysiske tegn som vil føre til sosiale opplevelser, svetting, takykardi, tremor, skrive, for du er i ferd med å realisere den.
  3. Evaluerer de virkelige konsekvensene: Hva mister du? Hva får du? Kan du håndtere avvisning?, Vil du dø? ... Og egentlig, hva er det verste som kan skje? Ikke la deg lure av uvirkelige konsekvenser, ingen har dødd for ikke å ha falt vel noen, ingen har sluttet å puste for å gi sin mening offentlig, tenker han, fordi sikkert gå ut å gå i samme vei som du kom.
  4. Ricochet: Facing frykt, gjøre den til din alliert, ikke der for å slå deg, er der for å utfordre deg til å overvinne det, hvis du føler det er ikke din fiende kan lettere håndtere.
  5. Endelig háblate positive. Det er ikke noe kraftigere enn ord, háblate hva som til slutt kommer til å få til å gå sakte sliter med frykt, tør å leve, være din egen rådgiver og fortrolige.

Den som frykter lidelsen allerede lider frykt. Kinesisk ordtak.

Skrive: Livet teamet Lucida

Ikke stoppe å lese: Har du problemer med å kommunisere? - Forskjellen mellom å snakke og kommuniserer


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

55 − = 49