6 grunner til hvorfor du ikke bør spise raffinert mel

Hvis du ikke betaler for mye oppmerksomhet til hva du spiser, er din diett sannsynligvis full av raffinert mel. Hvis dine måltider består av bagels, toast, frokostblandinger, pizza eller pasta, raffinert mel Det har blitt introdusert i din daglige rutine. Melet fremstilles ved oppmaling frø. Deretter brukes for brød, frokostblandinger, kjeks, pizza deig og listen fortsetter. En gjennomsnittlig person spiser 10 deler raffinert korn hver dag. Men hva er problemet med dette? Raffinert mel tærer på kroppen vår.

raffinert mel

Dette er seks negative effekter av raffinert mel

David Ludwig, MD, PhD er direktør for Obesity Prevention Center of New Balance Foundation ved Children Hospital Boston. "Nå som transfett er i stor grad ut av matforsyning, raffinerte karbohydrater, inkludert raffinerte kornprodukter de er de mest ødeleggende innflytelse på diett i dag."

1. forårsake en syre-alkalisk ubalanse

En sunn pH-nivå i kroppen er 7,4. Et kosthold rikt på sure matvarer tvinger kroppen til å redusere bein kalsium. Perler anses syrlig mat. Studier har vist at en diett høy i raffinert korn er knyttet til bentap. En sur diett også skader immunsystemet, noe som gjør at kroppen mer utsatt for sykdommen.

Ikke stoppe å lese: Den fantastiske egenskaper av honning og hvordan å vite om det er ren

2. Det øker nivået av blodsukker

Hvis du har for vane å velge hvete fordi du tror er det sunneste alternativet, tenke to ganger. Mat laget med hvetemel, er enda mer skadelig for kroppen din. En karbohydrat i hvete kalles amylopektin A, blir mer enkelt konverteres til blodsukkeret enn noen annen karbohydrat. Bare to skiver grovbrød, kan øke nivåene mye blodsukkeret sammenlignet med flere godteri barer eller seks teskjeer sukker.

3. forårsaker betennelse

En diett full av korn forårsaker betennelse i kroppen. Sukker i blodet øker og glukose akkumuleres i blodet, forårsaker det å forholde seg til nærliggende proteiner. En kjemisk reaksjon som kalles glykering, er resultatet. Glykering er et pro-inflammatorisk prosess spiller en rolle i mange inflammatoriske sykdommer inkludert artritis og hjertesykdom.

raffinert mel produkter

4. lavt stoffskifte

Forskning har vist at kroppen kan ende opp med å flytte næringsstoffer i fettlagring når mat som er høy på glykemisk indeks er fortært. Istedet for å gi kroppen din, mat laget med raffinert mel, langsom fettforbrenning og faktisk fremme fettlagring. Denne prosessen fører til at stoffskiftet å bremse ned, noe som kan føre til vektøkning.

Ikke stoppe å lese: Diet vekttap grapefrukt, ananas og selleri

5. Destroy intestinal helse

Studier har vist at, lektiner i korn, forårsake betennelse i slimhinnen i tarmen. Når svelget raffinert mel, er 80% av fiber i maten tapt. Kroppen din ikke får fiber du trenger, og ender opp med å slippe karbohydrater raskt. Uten fiber, er kroppen din ikke er i stand til å rense avfall fra tarmen for å hjelpe kroppen din gifte.

6. Du kan utløse matallergi eller intoleranse

Hvete er ansett som en av de største utløser av matallergi og intoleranse. En type protein som finnes i mange korn - gluten - gir deigen sin elastisitet. Fanget luftbobler for å skape en jevnere tekstur til brød. Hvete inneholder nå flere gluten enn noensinne. Personer som har en følsomhet for gluten er ofte uvitende om det underliggende problemet som forårsaker dine symptomer.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

5 + 5 =