Naturlig rettsmidler for kjæledyr

Naturlig rettsmidler for kjæledyr

Når det gjelder naturmidler har det snakket mye om naturmedisin for mennesker, men vet du hva som er aktuelle for hunden din; sannsynligvis ikke. Det er derfor vi har satt sammen 8 naturlig rettsmidler for kjæledyr.

Naturlig rettsmidler for kjæledyr

Glukosamin og chondroitin for artritt
Denne blandingen bidrar til å beskytte og reparere brusk rundt leddene, som slites ut hundens alder og bli sterke smerter utløst av leddgikt. Denne kombinasjonen motsetning anti-inflammatorisk forskrivning veterinær har ingen bivirkninger og forklarer spesialist veterinær Patrick Mahaney, som råder dette mindre smertefullt alternativ for kjæledyret ditt og ser det som en ideell naturlig middel.

Omega 3 for å styrke leddene
Hunder og katter begynner å lide smerte på grunn av hans høye alder, leddene lider slitasje og ofte ender i leddgikt. Nancy Soares, medisinsk direktør i Macungie Animal Hospital i Pennsylvania, anbefaler omega-3 tilskudd for å forhindre dette onde, hjelp ledd og betennelser avlaster seg av denne onde.

Arnica, calendula og solhatt som et antiinflammatorisk
Kombinasjonen av disse urter puete har den virkning å redusere inflammasjon og poeroso et beroligende middel for å lindre smerte. Det kan gjøres som en salve, eller anskaffe noen oleat og arnika blandet med oljer og Echinacea og calendula blandet med bivoks for å lage en salve.

Ikke slutte å lese 7 hjem rettsmidler for angst

lavendel essensielle olje for stress
By veterinær New York, forteller Jeffrey Levy at en studie med hunder som går forbi et bilde av stress, og lavendel essensielle oljen ble gjennomført gradvis begynte å roe hundene. Er kjent krefter lavendel aromaterapi, tyder dette på at hundene fungerer på samme, og du kan si at hunder føler seg mer helbredende kraft på grunn av sin høye luktesans.

Pheromones å slappe av kjæledyr
Feromoner er kjemikalier skilles ut disse dyrene å tiltrekke hverandre. I dag "kjærlighet kjemisk" disse selges i dyrebutikker halsbånd og spray, og er svært effektiv for å roe katter og hunder som passerer gjennom esker stress. Husk at dyr har bedre utviklet luktesans enn vi gjør.

Shen angst
Shen er en berømt kinesisk urte behandling som tjener til å tilfredsstille den angst for mennesker. Mange helhetlig og naturmedisin veterinæreksperter anbefaler også denne behandlingen for kjæledyr fordi det gir den samme effekten hos dyr, inkludert verker raskere å fjerne angst, frykt og stress hos hunder og katter.

Melk tistel å bekjempe toksisiteten av vaksiner
De vaksiner og andre legemidler (spesielt hjerte narkotika) vi gir våre hunder og katter ofte føre til bivirkninger, og har sikret seg en andel av toksisitet. Eksperter anbefaler anstrøk av melk tistel er funnet i helsekost hus og anbefales å følge de spesifikke doseringsanvisningen.

Ikke slutte å lese: 10 hjemme rettsmidler med olivenolje

Kjærlighet, hengivenhet og frihet
Den beste naturlige middel for et kjæledyr er all den kjærlighet og engasjement som kan gi deg sin herre, mange studier hevder at en lykkelig kjæledyr er en sunn kjæledyr. Ikke undervurder kraften av touch i ditt kjæledyr.

Skrive: Livet teamet Lucida


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

71 + = 77