Hvordan å lindre symptomer på senebetennelse

Senebetennelse sene er en lidelse som resulterer i senene kanskje ikke fungere som normalt. Dette betennelse i sener kan bli svake vev i tillegg presentere sterke smerter, men den gode nyheten er at senebetennelse kan bli behandlet og deretter vise deg hvordan.

tendinitis og sterke smerter i albuen

Senebetennelse er i utgangspunktet betennelse i senen som forbinder muskelen til beinet. Det oppstår vanligvis i senene som akillessenen og biceps (skulder), selv om det ikke er utelukket i andre sener i ekstremiteter. Dens symptomer er smerte i det påvirkede området, hevelse og inflammasjon; Den er forårsaket av slag, forstuinger, plutselige eller gjentatte bevegelser etc.

Årsaker til tendinitt

Den vanligste årsaken til senebetennelse er repeterende handling, det som er nødvendig for å misbruke sener å gjøre noen bevegelse i lang tid og gjentatte ganger. vanligvis mennesker utvikler senebetennelse hvis du ofte gjør det samme trekket mens du spiller sport eller på jobb. Risikoen øker hvis bevegelsen ikke er gjort på en riktig måte.

Senebetennelse kan også være forårsaket av:

  • skade
  • aldring
  • Visse sykdommer, så som diabetes eller revmatoid artritt

Idrettsutøvere som spiller visse idretter som tennis, golf, bowling, basketball er vanligvis høyere risiko for senebetennelse. Du kan også være i fare for senebetennelse hvis jobben krever mye fysisk anstrengelse, løfte manøvrer og ubehagelige stillinger.

Tegn på tendinitt

  • Smerten av tendinitis er vanligvis en skarp smerte som er konsentrert rundt det infiserte området, eller kan forekomme i det hele sett av muskler som utgjør det berørte området, og smerte øket ved å bevege det skadde området.
  • Området vil være sensitive og vil føle økt smerte hvis noen tar den.
  • Du kan oppleve en spenning som gjør det vanskelig å flytte den kroppsdelen.
  • Du kan også ha litt hevelse i området.
  • Hvis du utvikler symptomer på senebetennelse, begynner det å hvile det berørte området og bruke is. Hvis tilstanden ikke blir bedre etter et par dager fri, bør du gjøre en avtale slik at du kan vurdere en spesialist.

Forebygge senebetennelse

Senebetennelse er et onde som i mange tilfeller kan forebygges med litt forsiktighet. Som vi forklarte senebetennelse er forårsaket av slag, forstuinger, plutselige eller repeterende bevegelser, alle 100% forebygges.
Vi kan unngå å gjøre brå, plutselige og strekker bevegelser av våre lemmer. Trening er også en måte å hindre senebetennelse, da dette oppnås ved å holde musklene sterke og fleksible, siden mangelen på det altfor ofte en av årsakene, også på grunn av oppvarmingen bør utføres før hver øvelse eller sport.

Hvordan å lindre symptomer på senebetennelse

Før du vet hvordan å lindre symptomene på senebetennelse må vi vite hvilke typer senebetennelse som kan plage oss og hvordan å behandle symptomer på hver.

behandling av senebetennelse

Tendinitt akilleshæl:

Den vanligste formen for senebetennelse, er utvilsomt den "akilleshæl, muskel sene som forbinder hælen til kalven, dvs. foten til benet. Denne typen senebetennelse vanligvis oppstår i mennesker som utfører noen form for fysisk anstrengelse og personer som utfører fysiske aktiviteter som trening eller sport; også de vises i eldre mennesker på grunn av leddgikt.

I disse tilfellene for å lindre symptomene er alvorlige smerter i det berørte området bør immobilisere foten, altså stopp turgåing, bør settes opp og søke medisinsk hjelp for å oppdage alvorlighetsgraden av senebetennelse for riktig behandling. En rask måte å lindre symptomer i slike tilfeller er å bruke is på det berørte området.

Skulder tendinitt:

Skulder senebetennelse påvirker sene biceps, Det er også forårsaket av en svært vanlig brå bevegelse i folk som spiller idretter som volleyball, svømming, tennis eller baseball; pluss en konstant hos personer over 40 år aldring av vev er kjent som "degenerative tendinitis".

Som andre tendinitt det første skrittet for å lindre symptomer er den totale immobilitet av det berørte området, bruke is, i tillegg til å vente på den obligatoriske gjennomgangen av spesialist for å oppdage alvorlighetsgraden av senebetennelse lege, husk å behandle smerte kan se denne informasjonen på naturlige smertestillende.

Senebetennelse i håndleddet:

Denne typen senebetennelse vanligvis svært smertefulle symptomer, hindrer bevegelse av hånden og fingrene. Det er forårsaket som alle senebetennelse av ekstreme og plutselige bevegelser, i dette tilfellet bære mye vekt, foruten å være et resultat av overforbruk av hånden i sport, skriver på datamaskinen, kan du bruke mus etc.

Lindre symptomer på denne typen senebetennelse må bremse den hånden umiddelbart, og om mulig is på det berørte området, også bruk av kompresjonsbind til området og lindrer betennelse kan være en god hjelp.

Senebetennelse i albuen:

Denne typen senebetennelse er mindre vanlig enn de andre, men også rammer mange. Enten for sport (tennis albue eller albue climber), ved aldring eller utilstrekkelig bevegelser. Symptomene inkluderer betennelse i albuen og overdreven smerte.

I disse tilfellene for å lindre symptomer immobilisere arm, søker en smertestillende, i noen tilfeller må være kledd for å hindre bevegelse og se en spesialist lege for å fastslå alvorlighetsgraden av senebetennelse og riktig behandling.

Skrive: Livet teamet Lucida
Bilde: Shutterstock


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

65 − = 58