Effektive måter å slanke ben

Selv vakre ben kan være en svakhet for enhver mann, bør det være et mål primoridalmente kvinner. Alle kvinner er vakre ben, alle har sin sjarm, men noen ganger kanskje det er på tide å gi dem litt omsorg, spesielt hvis de er overvektige. Slanking kroppen din betyr at du også tynne bein, og som vil gjøre bena ser naturlig, men hvis du liker bena ser slank godt, tonet, kanskje det er på tide å få til en effektiv rutine for dette formålet. Tross alt, det er din helse, fitness skur hvor de beste resultater for kroppen din.

som tynne ben

Ben, er en av de områdene der det er mer fett fra mat som forbrukes akkumulerer, det er grunnen til at hvis du ønsker å se vakre ben trenger å bære tilstrekkelig mat og trening ofte for å holde bena mer tynn.

Hvor tynn ben?

Kvinner som samler det meste av fettet i bena, slike lår og hofter trenger å gjøre to typer oppgaver, først konsentrere seg om aerob trening og deretter i toning øvelser. Aerobic øvelser som mål å forbrenne kroppsfett, blant dem kan du velge å hoppe, løping, gåing, sykling eller svømming, er holdt 3 ganger i uken i 30 minutter eller mer. Det er viktig å vite at før dette tidspunktet ikke får brenne fett fra dette området.

Klasser på treningsstudio er ideelle for å oppnå slanke ben, men det er ikke det eneste alternativet, fordi hvis du ikke har tid eller penger for det kan trene hjemme eller i en offentlig park. For å oppnå gode resultater, og ikke mislykkes i forsøket, Det må være i samsvar med øvelsen rutine og også være vedvarende i å spise sunt og veldig tålmodig, og du aldri får se gode resultater fra den ene dagen til den andre.

Ikke stoppe å lese: Linfrø et naturlig alternativ for vekttap

Effektive måter å slanke ben

tynnere ben

 • Aerob trening: Du må velge den øvelsen som er i stand til å brenne fett og som gleder selv om det koster å gjøre det. Ikke glem å ta med et håndkle for å tørke svetten og en flaske med friskt vann til hydrat kroppen mens du trener.
 • Trene for å forme lårene: Denne øvelsen utføres stående, åpne bena litt og bringe legemet til side som benet bøyes og forlenger den andre. Du trenger ikke å åpne beina også bør åpne litt mer enn skulderbredde.
  20 repetisjoner du kan starte din praksis.
 • Øvelser for å tone bena: Knebøy er de mest anbefalte øvelsene for kvinner, denne kraftige øvelsen toner ben, mage og rumpe, samt hvis det utføres med vekt øker muskelmasse ben. Denne øvelsen er gjort står med ryggen rett og armene utvidet, deretter bena bøyd å opprettholde denne posisjonen, og å sørge for at knærne ikke passere tærne. Hvis du ønsker å bruke vekt kan du ta en manual i hver hånd og plassere armene langs siden eller bruke en stang og hold den med begge hender. Det er viktig å ikke bære mer vekt enn du kan håndtere, fordi det kan føre til skade eller personskade. Du kan ca 20 repetisjoner.
 • Legs trene for å gå ned i vekt: Dette gjøres ved hjelp av en stol, en benk eller bord for høy enn noen av disse stedene være i front av den personen, slik at du kan plassere din høyre foten på den og forlenge beinet. Må opprettholde balanse og senk overkroppen mens det andre benet er bøyd, bør armene utvides for å unngå å miste balansen.
  Reps: 20 på hvert ben.

Ikke stoppe å lese: Hva er bentonitt, fordeler og flere bruksområder

Hvor ofte gjør treningen?

Rutinen skal utføres 30 minutter om dagen, er en rutine enkle og korte øvelser, som vil gi gode resultater i et par uker. Med det kan være forbedre utseendet på bena, som det vil fjerne fettet som hadde akkumulert i det, men også bedre helse som også kan nevnes.

tilstrekkelig mat for en slankere ben

det tar unngå matvarer med fett, slik som junk food, som ikke bare akkumulert fett i kroppen, men også fører til andre helseproblemer. Det anbefales å legge frukt og grønnsaker til ditt daglige kosthold og også matvarer med fett brenning egenskaper fordi de er et utmerket supplement for å eliminere de ekstra kilo.

Du finner mer informasjon om emnet i salud180

 • Hva et kyss generert i hjernen
 • Rense leveren å miste vekt
 • Ingredienser som ikke bør være i din deodorant

Skrive. Lucid Livet teamet
Bilder: Shutterstock


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

75 − = 66

map