Kjennetegn på en hipster og hvordan gjenkjenne

Begrepet hipster refererer til en gruppe mennesker som vanligvis kjennetegnes av antrekk og klær, frisyre og skjegg, og smaker som dekker musikk, steder du er enige, trend og vintage stil og retro utseende og bruk MacBook smarttelefon og de fungerer. De har forkjærlighet for underjordisk bølge og forkaste alt relatert til mainstream. Men det er mange andre kjennetegn som definerer en ekte hipster, og kjenne dem kan hjelpe deg å forstå litt mer av denne kulturen som går flere tiår i tilværelsen.

Kjennetegn på en hipster og hvordan gjenkjenne

Opprinnelsen til hipster kultur

Mens det har nylig tatt mer sterkt knyttet til alt hipster kultur og det er knyttet, spesielt menn med et bestemt utseende og stil på hår og skjegg, faktisk sin opprinnelse er knyttet til en musikalsk bevegelse bohem '40s, som skjedde for det meste i middelklassen nabolag høy og hvis musikalsk miljø begynte å bestemme stilen av klær mer relatert til jazz, alternativ eller indie musikk.

Viktigste kjennetegnene på en hipster

I denne subkulturen ikke bare menn kan delta, kvinner også delta i denne bevegelsen og utmerker seg ved sin kjole, bruk av enkelte kosmetikk og trend. For å fullt ut forstå hva det betyr å være hipster, la oss fokusere på de viktigste funksjonene som skiller seg ut.

Hipster skjegget

Skjegg stil kan være forbundet med hipster mote kan bli klassifisert som et søk etter stil av viktoriansk London, fremhever store barter vanligvis ledsaget av helskjegg med veksten ned sidene trimmet, bart vanligvis venstre nakne lepper men sidelengs bart for å skru den er dyrket, noe som gir den klassiske stilen.

Du bør også ta hensyn til håret, skjæring stil ideell for merking av hår er igjen lengre hår på toppen og trim sidene, en trend mest sett i dagens idrettsutøvere.

hipster skjegg stiler

Frisyrer og skjegg hipster

Hipster mote

Kostymer, tilbehør og objekter som vanligvis bærer er spesielt retro, som allerede nevnt, noe som kan spores klassiske tidligere trender, og de har en vintage stil kan ikke gå glipp av fashion hipster. Og det bør være avklart at denne subkulturen er ikke bare henvist til menn, fordi kvinner har også disse trender og smak og er lett identifiseres med noen av følgende funksjoner.

Ikke stoppe å lese: 5 måter å vise frem dine brede hofter

Kjøp er ofte laget i tiedas second-hand, hvor du kan kjøpe brukt klær, men har en spesiell betydning, samt en retro klassisk acetat.

Tilbehør du noensinne vil se på en hipster er hansker, skjerf, caps eller hatter, og bedre utseende for de håndverket tilbehør som kan legge mer verdi til tilbehøret.

Briller for mer enn nødvendig, kan ikke gå glipp av, så dette sammen med annet tilbehør, gir hipster klassisk utseende.

jente med retro-stil

retro kjoler

den kjoler med blomstertoner de er vanligvis nær kroppen i en klassisk stil hipster kvinner. Den prøver å opprettholde en eldre stil. Kjolene er som regel tett i toppen og vintage skjorter er også brukt, disse er vanligvis veldig kort, kutte ermer eller empelan også veldig stort, for bruk i buksene.

den bruk av skjerf i en jente hipster kan gå veldig bra heller lange eller korte klær, ikke engang i svært lave temperaturer, hva er søkt er å opprettholde en stil og stemning som oppstår i kontakt med nakken.

Forvandle en jeans som ikke er satt i svært korte shorts, dette er en godt merket for kvinner som søker å vise fram sine ben og være moteriktig stil.

Ikke stoppe å lese: 25 Små tatoveringer med store betydninger

Tilbehør som armbånd og bånd er også til stede, inkludert miksing av mange tilbehør på håndleddet, med noen del av denne trenden og stil ring.

en klassisk hipster tilbehør

Smak og tilbøyeligheter

  • De elsker indie musikk, jazz og alternativ rock, noen av musikerne som ofte er mest sitert av dem er Bob Dylan. Tom Waits, banker, Nora Pure, Devendra Banhart, også band som Justice, Beach House, Beirut og Arcade Fire blant mange andre.
  • Uavhengig kino eller klassiske filmer er de viktigste vippe for dem.
  • Butikker hvor du kan se klærne som markerte en æra, henviser vi til '40s og' 50s er en av dens gleder, som objekter, gamle møbler og pyntegjenstander og retro.
  • Den nyeste teknologien, for eksempel ved hjelp smarttelefon, er iPad og MacBook en av sine viktigste inclunaciones, som alle tilbehør for porting, som må følge med retro og vintage stiler.
  • Besøket til alle typer alternative kunstgallerier og utstillinger er en av deres viktigste utganger.
  • De vanlige utsalgssteder barer er vanligvis laget med en spesiell sjarm, hvor vanligvis tilbringer favorittmusikk for dem og har en veldig retro-stil, både i innredningen og atmosfæren.
  • De har som regel større deltakelse i det sosiale nettverket Instagram, hvor de kan kommunisere og dele bilder ved hjelp av filtre bilder som gir en ideell stil, og dele andre publikasjoner.

Skrive: Livet teamet Lucida


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

66 + = 70

map