10 hjem rettsmidler for å fjerne overflødig ørevoks

Det anbefales at når ønsker å fjerne ørevoks, ikke er klassiske eller vattpinner servietter brukes, da de kan føre til motsatt effekt, som produserer en vokspropp.

som fjerner overflødig ørevoks

Wax generelt har en tendens til å "skjerme" våre ører til enhver fiendtlig besøkende, er imidlertid muligheten for lidelse overdreven mengde av ørevoks og det er når det blir et problem. I den forstand, slik at du kan fjerne ørevoks, Du trenger ikke å ty til dyre behandlinger fordi hjem rettsmidler kan oppnå effektive resultater.

Rettsmidler for å fjerne overflødig ørevoks

Her vil vi liste de 10 mest brukte og effektive hjem rettsmidler som helst fjerne overflødig ørevoks. Før apliar hjemmelagde løsninger på sensitive deler som det er å høre, er det viktig å oppsøke en spesialist, og være sikker på at vi ikke har noen infeksjon.

Ikke stoppe å lese: Tiltak for å hindre otitis externa og øreinfeksjoner

1. saltvann

En av de beste løsningene for fjerne ørevoks er saltvann, også kjent som "saltvann" fordi det er lett å få, og du kan bruke det hjemmefra. Når vi brukt, akkumulert voks mykne, som betyr at det vil være enkelt ta den ut.

For søknaden din kan du gå med med en bomullsdott, som må være gjennomvåt i saltvann og klem den over hullet i øret med hodet bøyd. Du bør ikke sette mer enn to til tre dråper, og hindrer ørekanalen forblir fylt med vann. Når saltet vanndråpene har kommet inn i øret, må du snu hodet for å la væsken renne all voksen er mykere og Det kan enkelt fjernes.

2. Hydrogenperoksyd

øre ren

Dette er en annen svært effektivt tiltak for overflødig ørevoks, på grunn av sin brusende egenskaper, hydrogenperoksid (peroksid) rester av ørekanalen og voks når forsvinner lett. Det gjelder også for den fremgangsmåte nummer en.

3. baby olje

Ved å ansette en liten mengde baby olje kan du fjerne all overflødig voks. Hvordan bruke denne hjem middel er som i forrige sak, bøye hodet og bruk en pipette, bør du ikke helle mer enn 3 til 4 dråper i øret, så kan du sette en bomullsdott for å hindre væske fra å komme ut og jeg la den i noen minutter.

Når de riktige minutter borte, tilt hodet for å la oljen øret.

4. Alkohol og eddik

Det er en praktisk foranstaltning som bidrar til å falme ørevoks, både ingredienser bør blandes i like mengder, og også ved hjelp av en bomullsdott for å slippe noen dråper inn i øret, og således fjerne voks eller løsne ørevoks. Husk alltid å bøye hodet for å slippe ut overflødig væske som kan forbli i øregangen, så unngå forurensning.

Ikke slutte å lese: Earache og hvordan å behandle den naturlig

5. Varmt vann

Bare å skylle øret med varmt vann, vil du akselerere prosessen med fjerne ørevoks. Det er fordi vannet som regel inneholder en svak kraft, som er i stand til å mate ut voks, noe som betyr at en av de enkleste metoder for å fjerne.

6. Mandelolje

Mandelolje for å fjerne overflødig ørevoks

En annen stor hjem rette for fjerne ørevoks raskt. Slikt stoff hjelper oss som mykner og smøremiddel voks, som fører til deres forsvinning mer praktisk enn forestille seg.

7. natriumbikarbonat

En naturlig rette meget anvendt for den rikelige voks er natriumbikarbonat. Den vannbaserte løsningen typisk lagret i hvis 10% av natriumbikarbonat. Det bør brukes på samme måte som nr 1 valg, så la oss tømme våre ører.

8. Glycerin

En vanlig mål for fjerne hard voks, Det er glyserin. Den har en natur av smøring og hydrering kan auxiliarte den komprimerte voks forsvinne.

Ikke slutte å lese: Hjem tiltak for å hente vann øre

9. Omega 3 fettsyrer

Noen av de viktigste årsakene til overdreven etableringen av voks, er mangelen på omega-3 fettsyrer Dette betyr at hvis du øker inntaket av denne komponenten kan presse kroppen til å avgjøre problemet med overdreven voks buildup. healing ham fra hans røtter.

10. Olivenolje

olivenolje brukes til å fjerne ørevoks

Det er en ganske effektiv metode forsvinner rikelig akkumulerte ørevoks. Denne substansen har kraft til å mykgjøre voksen, endret sin fjerningen enkel. Olivenolje har også antiseptiske egenskaper som minimerer risikoen for infeksjon i disse områdene.

Til slutt er det viktig at voksen er en helt normal stoff i kroppen, produsert av kjertlene i tilsetningskanalen. Dens hovedfunksjon er den libation, beskyttelse og antibakterielle egenskaper. Men det overskytende kan føre til skadelige forhold.

Husk at dette stoffet er naturlig og har ingen annen funksjon enn å beskytte, eksperter anbefaler ikke å bli kvitt det helt, fordi det ville utsette ørene. Hvis du lider av denne rikelig stoff, kan du benytte deg av noen av disse hjem rettsmidler for å fjerne ørevoks.

Skrive: Livet teamet Lucida


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

+ 33 = 40