Hvordan skille en person med emosjonell modenhet

Emosjonell modenhet refererer til din evne til å forstå og håndtere dine egne følelser, dotándote mens evnen til å planlegge og utvikle det livet du alltid har ønsket.

emosjonell modenhet

Som en person du er, liker du rett til å definere for deg er suksess, den ideelle kjærlighet, den perfekte jobben, er ikke samfunnet eller andre som bestemmer dette, emosjonelle modenhet er målt i henhold til dine tanker, dine følelser og atferd som følge av dette.

I de vanskeligste øyeblikkene i livet ditt, vil den viktigste faktor som vil bestemme din suksess og elastisitet være emosjonell modenhet.

Emosjonell modenhet vil ikke nødvendigvis kjøre i en alder, modenhet som vi snakker i denne artikkelen gjelder mengden av erfaringer og læring som en person kan møte på et bestemt tidspunkt i livet, og som har vært deres interne prosess for å administrere, kode og lære av de erfaringer signifikant. Fall og stige, falle og stige igjen igjen, dette er nøkkelen til å få emosjonell modenhet.

Kjennetegn på mennesker med emosjonell modenhet

Bygg en liten liste over indikatorer som eier ellerna person med emosjonell modenhet Det kan lede oss til å gjenkjenne i andre (venner, familie eller kolleger), disse egenskapene og samtidig slik at vi kan finne ut hvor følelsesmessig moden vi blir, eller hvor mye veien vi har fortsatt å fange opp.

fleksibilitet

Har evnen til å se enhver situasjon i livet ditt som unik, og er fleksible til å tilpasse seg dem deretter, for eksempel hvis du mister jobben din, sette deg på plass en plan for å finne en aktivitet som du kan endre favoriserer og rutiner og vaner for å tilpasse seg.

ansvar

Du er ansvarlig for ditt eget liv, Du forstår at omstendighetene i livet ditt er nå ikke mer enn konsekvensene av veier og beslutningene du har gjort så langt. Hvis noe går galt, trenger du ikke hastverk med å legge skylden på andre, du vil identifisere mulige årsaker, å sette inn tiltak en plan for å implementere gode løsninger og gjøre viktige endringer.

Ikke stoppe å lese: Mat for humor: Bygg emosjonell balanse med måten du spiser

Forstå visjonen trumfer kunnskap

Disse klart at du ikke trenger å vite alle svarene på spørsmålene, og det vil aldri bli en enkelt løsning, hvis du tydelig kan identifisere problemet, er det tryggest at du kan se en løsning, og måten å gjennomføre det.

personlig vekst

kontrollere følelser med emosjonell modenhet

Du forstår viktigheten av å skaffe kompetanse og læring går, tid til å gjøre det nå, disse sultne på å lære og kjenne. Personlig utvikling aktiviteter og læring fylle din agenda.

Søke alternative løsninger

Erkjenne at måten å gjøre ting kan alltid bli bedre, så frivillig søke meninger og synspunkter av andre. Du vil ikke føle noen trussel i divergens av tanken, og hvis du vurdere din løsning er bedre, vil du ikke ha problemer med å følge din egen vei.

Sviktende dømmekraft overfor andre

Variasjon er viktig, og det mangfoldet som verden er mer vakker og interessant, selv om andre har ulike eller motstridende meninger, vil aldri føle behov for å kritisere dem. I stedet alltid vil du respektere posisjoner og oppfatninger av andre.

resiliens

Det vil alltid være oppturer og nedturer, noen ganger ting går dårlig eller svært dårlig, du kan alltid godta disse skuffelser, uttrykke følelser og identifisere, planlegge nødvendige tiltak og gå videre du viser emosjonell modenhet.

En rolig oppførsel

Stilt overfor en vanskelig situasjon nesten alltid du holde rolig, forstå viktigheten av å organisere rolig håndtere selv hvilke handlinger som må ta. Det er vanskelig å forholde seg rolig 100% av tiden.

Ikke stoppe å lese: Kjærlighet gjør ikke vondt

realistisk optimisme

humor og ro i emosjonell modenhet

Lever ikke bedratt vet at suksess tar tid, hardt arbeid og tålmodighet, men alltid vil vise en optimistisk posisjon mot hindringer som livet pålegger deg, du også innse at det finnes andre muligheter som er på jakt etter.

tilgjengelighet

Du får sammen lett med andre og føler deg komfortabel nærmer deg. Bygge relasjoner er ikke kunstig; det er lett for deg.

Self-troen

Du tror på deg selv, du liker når andre mennesker prise deg og kompliment, men du vet det vil alltid være folk som ikke vil være enig med deg, og de vil avvisning av noen ting du gjør, har du sikkert at det du er og hva du gjør , Hvis du tror at veien er rett som du tar uansett hva andre synes om deg.

humor

Ikke ta alt til hjertet, har du muligheten til å nyte latter selv når du er målet for spøk.

emosjonell modenhet Den lar deg ta kontroll over livet ditt. Du har din egen visjon om hva du vil i livet og din egen ambisjon om å lykkes. Med fokus på realisering av visjonen din, kan du opprette et lykkelig og sunt liv at du respekterer deg selv og andre. I utviklingen av emosjonell modenhet, blir livet en glede snarere enn et ork. Din lykke og tilfredshet er i dine hender. Emosjonell modenhet utvikler seg ikke over natten. innsats, øvelse og tålmodighet er nødvendig. Hvis du kan forbedre litt hver dag, snart vil du leve et lykkeligere, mer oppfylle.

"Gled dere fordi hvert sted er her, og hvert øyeblikk er nå" Buddha

Skrive: Livet teamet Lucida


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

80 + = 88