Sjokolade og dens fordeler for diabetes og hjerte

Ifølge undersøkelser gjort kjent for allmennheten, sjokolade forebygger hjerte- og karsykdommer og diabetes kan gi fordeler over 70 mer for vår helse. Men vi snakker ikke om alle sjokolade, bør du ta ekstra hensyn i valg som den mest anbefalte er den svarte og økologisk sjokolade.

sjokolade helsemessige fordeler

Sjokolade er utvilsomt en av de mest underholdende mat på planeten, og har en av de eldste dokumenterte historiene om bruk dateres tilbake til 1100 f.Kr. Og likevel, mange fortsatt forbinder det med "søt" og har aldri vært utsatt for forskning som indikerer at det faktisk kan være nærmere å være en "medisin".

helbredende egenskapene til sjokolade

Nå har ny forskning i American Journal of Clinical Nutrition vist at å spise sjokolade, eller deres aktive ingredienser (kakao flavan-3-oler) reduserer et bredt spekter av risikofaktorer for kardiovaskulær sykdom, herunder insulinresistens.

Fordelene til å behandle diabetes

Forskere analysert 42 Akutte toksisitetsstudier og langvarige og en reduksjon på 33% av den gjennomsnittlige som finnes i insulin resistens følgende forbruk av sjokolade.

Hva er så spesielt med denne nye studien er at sjokolade forbruk er tenkt å bidra til å heve blodsukkeret ikke bare motbeviser denne myten, men også kaster lys over hvorfor sjokolade forbruk (spesielt mørkt, organisk), kan det være nyttig i behandling av både type 1 og type 2 diabetes.

Gunstig for hjertet helse

Dette kommer i kjølvannet av mer enn et tiår med forskning som viser at sjokolade og kakao senker blodtrykket, forhindrer eller forbedrer endotelial dysfunksjon (hovedårsaken til arteriosklerose), beskytter mot sykdom i kransarteriene, noe som reduserer risikoen for slag, hindrer kolesterol oksidasjon (som omformer sunne lipoproteiner i artherogenic), for å nevne bare 5 av 70 + potensielle helsemessige fordeler forbundet med regelmessig inntak.

Ikke stoppe å lese: 5 måter å forebygge hudkreft

Enhver seriøs diskusjon om de medisinske egenskapene til sjokolade, skal være kvalifisert etter å merke seg at sjokolade er ofte urettferdig angrepet, og har selv vært knyttet til den forverrede helse hos barn. Den organiske kakao kan også inneholde rester av ugressmiddelet glyfosat farlig (den aktive ingrediensen i Roundup), blant mange andre biocider som benyttes i konvensjonelle landbruket, slik at forbrukeren må utvise spesiell forsiktighet for å unngå disse fallgruver moral og fysiologisk.

Også fordi sjokolade har farmakologisk aktive komplekse egenskaper, skal konsumeres i moderate mengder, og med hensyn til utviklingen av ved hjelp av det til selvmedisinering, spesielt når det kakaoinnholdet er lavere og det høyere sukkerinnholdet i sjokolade .

Skrive: Livet teamet Lucida


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

+ 56 = 63