For toning tilbake og unngå ruller

Bringe tilbake tone øvelser bør det ikke være komplisert, selv om vi vet hva de riktige øvelser, og hvordan vi kan ta dem ut for å unngå skader og oppnå en gratis midje ruller.

Kvinnen hun gjør øvelser og oppnå en tonet tilbake

Baksiden er like viktig som resten av kroppen vår; Det er mange øvelser du kan gjøre, men det hele avhenger av din tilstand. Det er viktig å vite om du har noen skader som kan forverres med trening, siden ryggraden er veldig delikat, kan plutselige bevegelser føre til alvorlige problemer.

For toning tilbake

tilbake tone er ikke lett, først på grunn av følsomheten av de organer som er nest i det området, og fordi det ikke har mye muskler der, og de fleste vev er vanskelig. Men det betyr ikke at det er umulig; Du må huske på at du vil ta litt lenger tid enn resten av kroppen.

svømming:

Svømming er en av de mest vanlige praksis når du ønsker toning musklene i ryggen. Det er den beste øvelsen når lidelse fra skader i dette området, fordi det ikke øve mye press, men like gir gode resultater judiciously som praktiserte rutiner. Toning for å oppnå denne aktiviteten skal utføres minst 4 ganger i uken i en periode ikke mindre enn en time. Du kan ikke se resultatene så raskt, men være ganske bra. I tillegg er det også toner skuldre, bryst og armer. Det er en av de mest omfattende øvelser for både kvinner og menn.

Suspensjon øvelser:

Det er å heve en hånd og et bein; og det er utført flatt på gulvet i doggy posisjon (knærne og håndflatene på gulvet), vil du øke din høyre ben mens du heve høyre arm, hold stillingen så rett som mulig i minst 5 sekunder , senke både medlemmer og fortsette å gjøre det samme med det andre benet og den andre armen. Dette kan gjenta det 10 ganger hver dag. Du kan gå se at mobilitet forbedrer ryggen og ikke føles tungt, så det er en øvelse som foruten tilbake tone, også det hjelper forbedre smidighet.

Bridge forsiden opp, med ansiktet ned og side:

Consiste i å bringe en annen vinkel med hverandre muskelgruppe. Den første er å ligge på ryggen med ryggen helt limt fast, støtter du føttene på gulvet og litt løft halebenet uten å åpne hele overkroppen, holder du stillingen i 10 sekunder, drenert helt og slappe av (gjentatt 5 ganger).

Bro ned til munnen du må plassere parallelt med bakken så, støtte underarmen på gulvet og stå opp med horer føtter, holde deg 10 sekunder lav og slappe av (gjentatt 5 ganger).

Og til slutt sidene, her vil du lene ben og hånd forbli nærmere bakken, du heve hele kroppen, alltid rett, holde deg 5 sekunder og lavt for å slappe av (du gjenta 10 ganger med pauser på 5 sekunder).

Kvinnen utføre øvelser for å tone ryggen

knebøy:

Knebøy ikke bare De hjelper tone ben; De er også en stor oppgave for ryggen vår, spesielt når vi utfører ulike varianter av disse. Hvis du vil kan du starte med en grunn~~POS=TRUNC knebøy, som du vil trenge en stol med en ryggstøtte.

Du må sitte oppreist, og sakte kommer til å våkne opp (og samtidig opprettholde den sterke posisjonen), når du går ned, bør du ikke sitte, er ideen å være nesten nær stolen, men alltid med rett rygg og ser rett frem. Når du er i denne posisjonen du holder i 10 sekunder, høyne, slappe av og gjenta 5 ganger. Å gå økende vanskelighetsgrad, kan fjerne stolen og sette deg en manual i hver hånd, vil vekten vil prøve å skade stilling rettferdighet og gi styrke til ekstremiteter.

Utøvelse av "Cat-Camel":

Denne øvelsen er til stor hjelp styrke ikke bare bein, men lumbar muskel. Selv om svært enkel å utføre, er det en oppgave som er basert på å forbedre kontrollen som har over hele virvelsøylen; du må sette deg i doggy posisjon som angitt ovenfor, bør først være helt rett tilbake alltid ser rett frem, så kommer du til å bøye seg ned uten å berøre gulvet, og deretter opp uten å forlate den samme i hver posisjon må du vare 10 sekunder .

Prøv ikke å tvinge trening fordi du kan skade ryggen din. På slutten av hver serie bør du slappe av kroppen til å fortsette med andre serier. Vi anbefaler 5 repetisjoner å starte.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

− 3 = 1